Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
se fac eforturi,ceva poze sunt mai sus daca te uiti si ceva mai multe pe -romania pitoresca- de pe acest forumm
dupa o mica documentare reveniti daca aveti vreun gand
cu respect
Costica Urban scrie:se fac eforturi,ceva poze sunt mai sus daca te uiti si ceva mai multe pe -romania pitoresca- de pe acest forumm
dupa o mica documentare reveniti daca aveti vreun gand
cu respect
scuze,am uitat sa va felicit pentru rulota,s-o stapaniti sanatos si sa aveti parte de cat mai multa iesri cu ea
Victore! pozele, cateva din ele, le poti vedea pe pagina 1 a acestui topic.
Eu am fost duminica sa fac cunostinta cu locatia,fara rulota,dar in curand voi merge si cu rulota si sper sa fim mai multi.
Va salut pe toti in special pe D-ul Urban care sper sa lase melutul sa traiasca,mai bine prindem niste peste la pripon sau la ce stie el mai bine :D :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
NICOLAE NASALCIUC scrie:Victore! pozele, cateva din ele, le poti vedea pe pagina 1 a acestui topic.
Eu am fost duminica sa fac cunostinta cu locatia,fara rulota,dar in curand voi merge si cu rulota si sper sa fim mai multi.
Va salut pe toti in special pe D-ul Urban care sper sa lase melutul sa traiasca,mai bine prindem niste peste la pripon sau la ce stie el mai bine :D :D
te salut! la miel nu renunt ,mai ales acum cand am descoperi cine a fost nasul :D
studiaza vremea si cu prima ocazie da (da-ti) o fuga,va astept.
loc de campare cam pentru 9-10 rulote si mai ramane loc...
Eu acum de 1mai sant prins in alta parte si nu pot da inapoi dupa ce am promis dar nu se stie pote ma razgandesc si vin si eu....
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)