Top 3 al celor mai frumoase locatii de campare din Romania.

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristian Marcu
Membru forum
16

Re: Top 3 al celor mai frumoase locatii de campare din Romania.

Mesaj de Cristian Marcu »

D-ului Sergiu P.
Va multumesc ptr sinceritate este o calitate rar intalnita, totusi prin prisma topicului eu cautam de la ceilalti forumisti mai mult o parere sau impresie in privinta unei locatii de campare ''off''...si nu motivul ptr care dvs nu vreti sa-l divulgati.
Va inteleg sentimentele mai ales, cand si eu din pacate observ mostre de ''civilizatie'' in locurile din natura unde altadata nu gaseai altceva decat urme de animale salbatice.
Daca cititi atent prima postare puteti afla cu usurinta ca locul cautat de mine este: in sau la marginea unui sat sau-comune, deci fara dorinta de a invada o locatie ''off'' mai salbatica.
Daca proiectul i-mi v-a reusi mi-ar face mare placere sa le ofer turistilor ca dvs care apreciaza si protejeaza natura si o alta varianta de campare.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Cristian Marcu
Membru forum
16

D-ule Adrian L.

A-ti intuit corect, voi lua in calcul toate parerile si impresiile impartasite pe forum asupra unei locatii ''off'' care sa insumeze conditiile din prima postare.
Am speranta ca experienta si cunostintele unor mai vechi forumisti decat mine ma vor ajuta sa ma hotarasc.
In masura in care i-mi va permite timpul voi incerca sa vizitez cele mai frumoase locatii inainte de a ma hotara asupra uneia care sa-mi placa mie si sotiei.
Acest proiect este un ''target'' ptr urmatorii 10 maxim 12 ani, cand baietii mei nu vor mai depinde de mine in asa masura in care sa ma impiedice sa ma mut cu sotia intr-un loc unde sa iau viata de la capat.
Nimic nu se compara cu entuziasmul impartasit al unui nou inceput.

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D Ai intuit exact ce am vrut sa scriu,Cristian. Si petru ca merg in cel putin doua locatii care indeplinesc conditiile tale....o sa te rog si chiar te invit sa mergem impreuna acolo. In caz ca apar investitori in zona....te anunt desigur. Sa nu mi-o iei in nume de rau dar incerc sa ma bucur de off-camping atat cat se mai poate! Cred ca peste trei-patru ani.....va fi mai greu. Multe oaze de liniste si frumos au fost si sunt transformate in munti de gunoaie si "mormane" de decibeli! Ne mai bucuram de ele si la pensie....ai dreptate...o luam cumva de la capat!
Cristian Marcu
Membru forum
16

In sfarsit s-a spart gheata cu prima ''oferta'' concreta :D .

Sergiu, iti apreciez si impartasesc considerentul.
In acelasi timp iti multumesc ptr invitatie cu aceeasi sinceritate aratata de tine, am sa te insotesc cu mare placere.
Daca nu o sa am ocazia sa te intalnesc la vreo intrunire in viitorul apropiat ramane sa ne auzim la un telefon si sa stabilim amanuntele unei iesiri.
Momentan sunt in Dubai caci altfel te sunam din seara asta.

Numai de bine!

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Pentru Dubai.....avem Skype! :D Acelasi ID ca si aici. :D
Cristian Marcu
Membru forum
16

Sergiu...i-mi cer scuze! :oops: E ceva vreme de cand trebuia sa te contactez dar...am fost foarte ocupat iar in tara am stat foarte putin. Daca oferta ta mai esta valabila atunci am sa te sun pe la inceputul lui august [sper sa ajung in tara] si stabilim o iesire daca se poate.
Intretimp am achizitionat un teren de un hectar in localitatea Raul Alb din Hunedoara intr-o zona superba, la 5 km de intrarea in Muntii Retezat (prin Nucsoara), la 10 km de Hateg, la 37 km de Petrosani si la 58 km de Deva, avand un acces usor de doar 2 km de la DN 66, pe un drum asfaltat.

poze pe linkul de mai jos;
http://picasaweb.google.com/topdrives/T ... AlbRetezat#

Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

@Cristian:vad ca esti din BV,zona este bogata in oferte unele foarte avantajoase acum in "criza".
Personal daca as cumpara un teren pt camping, as investi in zona Rasnov:Glajarie (parca asa ii zice) sau zona spre Cheile Rasnoavei.Avantaje:peisaj superb spre Bucegi si Piatra Craiului,curent,aproape de obiective turistice,drumuri accesibile,vad turistic deja format,concurenta mica.Si zona Plaiul Foii este de luat in calcul...
Amalia & Calin
0722.240.240.
Cristian Marcu
Membru forum
16

Salut Calin,
Amandoua locatiile metionate de tine au peisaje super... dar din pacate:
:!: nici una nu este cuprinsa in programul FEDAR [fostul SAPARD]
:!: In apropierea Cheilor Rasnoavei este o colonie de rromi. Nu stiu care ar fi impactul financiar in afacere dar pur si simplu faptul ca i-as avea in apropiere m-iar da nopti albe. Deci exclus.
:!: Plaiul Foii este poate cel mai spectaculos peisaj din vecinatatea BV-ului, din pacate drumul pana acolo este rau dintotdeauna, iar curent este numai la cabana. Si cele cateva pensiuni din zona merg pe generator dupa cate am inteles eu. Apropo ai vazut la TV viitura de ieri de la Plaiul Foii [13iulie].

Pe de alta parte daca as cauta in jurul BV-ului cred ca as gasi ceva fain si sa intre si in fondurile nerambursabile: Cristian, Harman, Prejmer sau si mai departe Sambata de Sus etc!

Am ales Retezatul ptr potentialul lui inca neexploatat si fiindca nu este nici un camping la poalele lui cu toate ca este cerere. Nici pensiunile nu sunt cine stie ce in zona si ar fi o paine de mancat. M-a bucurat vestea ca rezervatia a intrat in semifinalele celor 7 noi minuni al lumii.

In principiu as mai avea buget de inca o achizitie dar sa fie la pret de criza.
Poate gasesc ceva langa un lac de munte sa poti sa si pescuiesti.

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Astept semnul tau la inceputul lui Gustar! :D
Cristian Marcu
Membru forum
16

Salut Sergiu,
Done deal, am sa te contactez de cum ajung pe acasa.

Ionescu Mihaela
Membru forum
16

Mesaj de Ionescu Mihaela »

Ciao, Cristian!
Apreciez tare mult aceasta initiativa pe care ai luat-o. Nu stiu ce ai mai rezolvat intre timp, insa as dori sa iti sugerez si eu cateva locuri pe unde am fost eu. Exista pe drumul Sibiu-Brasov mai multe zone asa cum le-ai descris tu: am vazut terenuri de vanzare chiar langa cabana Ghiocelul, mai sus de Avrig, drumul spre cabana Poiana Neamtului. Alta zona la fel este dupa Porumbacu de Sus, cu zone intinse si rau langa. Locuri foarte frumoase si cu impact turistic sunt in zona Poiana Sibiului - sus in Jina, este extraordinar! O sa trimit si poze daca vrei.
Mult succes!
Ady, Ela si Lady
Volkswagen Tiguan + Bürstner Holiday 4305
0728 140 777
Cristian Marcu
Membru forum
16

Buna Mihaela,
Multumesc ptr aprecieri.
Sincer...deja ma consolasem cu gandul ca in afara de Sergiu apelul meu a ramas fara ecou. Din pacate prins cu alte treburi la munca nu am avut posibilitatea sa-l contacez, motiv pentru care as dori sa-mi cer scuze fata de Sergiu. Sper ca undeva la mijlocul lui septembrie sa ajung in tara unde as dori sa vizitez toate sugestiile care au aparut sau vor aparea.

Pe scurt: inretimp am achizitionat un teren de 1 ha la poalele Retezatului in comuna Raul Alb, din fericire bugetul ar mai permite o achizitie asa ca sunt deschis orcarei sugestii.
Zonele mentionate de tine nu le cunosc dar dupa cum le descrii ar trebui sa fie foarte frumoase, mai mult decat atat sunt si aproape de Brasov.Daca poti sa atasezi cateva poze ar fi super dar in orice caz sper sa ne intalnim luna viitoare si atunci le voi vizita pe toate.
Multumesc inca o data pentru dorinta ta de a m-i le face cunoscute.

Scrie răspuns