Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Iulian sa o stapinesti sanatos si sa va bucurati de ea,nustiu daca gresesc (am scris sa va bucurati fiindca nu stim inca esti singur bolnav de microbul rulotizmului sau mai ai pe cineva linga tine)Sa marit numarul celor infectati de acest virus mai ales de serotipul Dethleffs,ar trebui sa deschidem un topic(salon)separat ...fiicare cu virusul lui :D :oops:
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Dom' Doctor, asa ceva trateaza la Slobozia Dr. Catalina Petrescu, dar fara sorti de vindecare ! :lol: :lol: :lol:
Mi se pare ca si ea a suferit de "dethleffs" pana sa-si ia camper. :D
D-na Dr. Petrescu nu sa protejat nici pe ea nici pe cei din jur si asa am prins si eu virusul de la ei(parcam masina langa rulota lor) :oops: Dar fiindca este un virus cu localizare centrala(psihicul)chear daca tine de domeniul ei nu cred ca mai scapa fie rulota fie camper..ramane dominanta,dragostea de libertate, natura si tot cei frumos asa cum a fost creat de D-zeu si inca nu a fost ,,vandalizat,, de om. :(
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Sa mai incolteasca iarba si la prima iesire in grup,,abea astept sa ne cunoastem :!:
(Rabindronath Tagore)
@ ilascu.iulian si @ NICOLAE NASALCIUC
Sunteti inca “pui� :shock:
Nu asteptati pastele ! :D
Priviti la acesti vajnici lupi de rulota. :mrgreen: in lupta cu zapezile Ciucasului (sub privirea blanda a maestrului-Rusu M. :D )
Weekend 13-15 feb Cheia
Pe cand ca ei ?
1.Getulin Ion
2.Florin Drumea
3.Dan Zorila
4.Cristian Stan
5.Valentina Tanasa
6.Daniel Mihai
7.Florentin Nitu
8.Cristian Anghel
Moldova ramane de coada ?
Ceahlaul este aproape.
Saptamana viitoare ne trimteti foto-uri de p-acolo ?
Succesc. 8)
am fost chiar in urma cu aproximativ 3 saptamani in coada lacului ceahlau fara rulota.dar vreau sa zic ca lacul bicaz este gol si este foarte sinistru. iar zapada atunci nu era.....vara este super la peste mai faci o baie...numai ca e off camping cei din zona moldovei cred ca cunosc zona....am vazut pe aici cateva poze postate pe forum din zona.sincer as fi mers la cheia sau gura diham...unde au mers ceilalti acum dar ,.....mie greu sa plec de vineri dupa ora 4 ca atunci termin serviciul si sa merg 300 -400 km pana acolo ca duminica sa ma intorc ..e mai mult oboseala...macar vreo 3-4 zile sa stau ar fi super dar am un servici la care nu prea are cine sa imi tina locul :( si sotia la fel :( :( :(