Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Concediu Ungaria-Austria-mai departe inca neplanificat,iulie

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

O sa incerc sa fac un traseu si daca aveti ceva idei sa le punem aici ca nu strica. Ar fi bine sa ne mai uitam si pe topicul de la concedii in strainatate ca sunt ceva locuri super vazute de colegii nostrii, ( sigur vreau sa mergem la Zeel am See, Kaprun, ca vreau sa fac plaja si sa schiez :D :o )
Pote ne mai ajuta si alti colegi cu idei, chiar daca nu vor participa.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Bun venit Vasile Badescu.
Si eu am inceput cu rulota doar anul trecut, inainte mai cu cortul, mai la hotel.Dar recomand oricui rulota in schimbul cortului.Daca ai un concediu ,, normal,, pe an, adica minim 20 zile, sigur nu o sa-ti para rau.Sa stai vara 3 saptamini la un hotel= nu se poate, iar cu cortul, mai multa oboseala decit relaxare. Mi-as dori sa fiu pensionar :D sa stau cu rulota 4-5 luni pe an prin statiuni in lume.Mai am vreo 20 ani pina atunci asa ca.... vise placute.....
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

dandanciu scrie:Bun venit Vasile Badescu.
Si eu am inceput cu rulota doar anul trecut, inainte mai cu cortul, mai la hotel.Dar recomand oricui rulota in schimbul cortului.Daca ai un concediu ,, normal,, pe an, adica minim 20 zile, sigur nu o sa-ti para rau.Sa stai vara 3 saptamini la un hotel= nu se poate, iar cu cortul, mai multa oboseala decit relaxare. Mi-as dori sa fiu pensionar :D sa stau cu rulota 4-5 luni pe an prin statiuni in lume.Mai am vreo 20 ani pina atunci asa ca.... vise placute.....
nici la rulota nu e relaxare totala :D banui ca toti gandim asa cand am fi la pensie.sa ajungem acolo si cine stie ce o fi peste 20 ani.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Cristian Marcu
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Marcu »

Cred ca ar fi bine sa facem o intalnire intr-un weekend la primavara cand iese iarba. Cu ocazia asta ne cunoastem [cei care nu ne stim] si putem sa punem la cale de fata cu totii, amanuntele concediului dupe ce in linii mari l-am stabilit pe forum. Nu ar fi o conditie, dar ma gandesc ca nu ar strica sa faci cunostinta dinainte cu familiile cu care vei petrece 2 saptamani prin Europa.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Sigur ca trebuie, trebuie sa alegem o locatie placuta si comoda pt toti. Eu deja de astazi incerc sa fac un traseu pe care sa-l imbunatatim

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Am o propunere sa ne intilnim pentru a pune la punct [b]detaliile concediului de vara[/b]:1 mai la Berekfurdo- Ungaria- vezi caravanclub.ro.-1 mai e vineri, deci se poate sosi de joi.
Alta varianta de intilnire: am un teren foarte bine situat si cu o priveliste frumoasa la intrare in Tg Mures achizitionat recent, telen plat 15x34m,ingradit,o sa instalez o poarta de intrare- pe care o am deja.imi voi tine si rulota acolo.Sper la primavara sa fac o amenajare pentru un mic ,, camping personal- neoficial,, asa pentru prieteni care vor dori sa vina in zona,bineinteles gratuit, doar sa tragem curent de la vecin; pun o toaleta,,taraneasca,, si sap si o fintina pantru apa de spalat..In jur sunt case noi(prieteni-colegi). Pina voi apuca sa fac ceva pe teren vreau sa il folosim pentru campare,sa frigem cite un gratar pe acolo vara, dar nu cred ca incap mai mult de 4-5 echipaje.Sper sa imi iasa treaba asa cum planuiesc, o sa pun si poze prin martie-aprilie cind o sa se poata lucra pe afara si bineinteles abia atunci pot lansa invitatia oficiala.
Mai este si Mustang Camping, poate facem si acolo un weekend.
Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

Bineinteles si altii pot face propuneri, eu sunt rulotist cam proaspat si nu prea cunosc multe locatii...
Cristian Marcu
Membru forum
16

Mesaj de Cristian Marcu »

Salut Dan,
La asa ceva ma gandeam si eu, sa avem posibilitatea sa ne cunoastem inainte sa plecam impreuna.Cred ca ar da o mai mare greutate hotararii noastre de a forma un echipaj de 2 saptamani pe timpul concediului.
Se pare ca intalnirea avem unde sa o facem ca sa batem palma asupra traseului din vara sau in cel mai rau caz gasim noi una.
Mai trebuie sa aparem cu propuneri de locatii pe forum dupa care sa crosetam un itinerar. Din pacate eu 2 saptamani sunt in Qatar pana la mijlocul lunii februarie si nu prea pot sa lucrez cu voi. dar in schimb pot sa dau si eu cu parerea. :D
In privinta exparientei Dane...stai linistit eu am un drum de Germania cand am adus rulota si un drum de Delta la Murighiol, care din pacate l-am facut dupa intalnirea clubului fiindca eram plecat.
In schim tot frunzaresc forumul sa mai invat din experientele celor care au la activ mai multe excursii.
"Life isn't about how to survive the storm, but how to dance in the rain."

In Brasov/Ghimbav: Cristi+Cica=Tudor&David cu Audi A4 + Hobby Excellent DeLuxe
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

La Berekfurdo nu o sa mergem, dar la Mustang sigur o sa venim de pastele catolic, daca nu si mai devreme. Incepand din seara asta am sa incerc sa fac un traseu

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Propunere traseu: Miercurea Ciuc-Ordea-Budapesta-Viena-Linz-Salzburg(Hallein, Berchtesgaden),Zell Am See(Kaprun)-Innsbruck-Liechtenstein-Zurich-Bern-Lausanne-Geneve-Klagenfurt-Graz-Sarvar-Lacul Balaton-Arad(Oradea)-Miercurea Ciuc=4100km.
Acest treaseu eu ma gandeam sa-l facem in 3 saptamani si ii rog pe cei care vor sa mearga sa spuna parerea si sa-l imbunatateasca cu propuneri, adica orase, zone turistice sau prin altceva care cred ca merita vizitat, tot odata rog si pe ceilalti membrii ai clubului care citesc acest post si au fost in Austria si Elvetia sa ne ajute cu pareri si idei despre traseu, pentru ca deocamdata nu m-am documentat, ci doar am insiruit niste orase.
Ne intereseaza orice parere, asta ca sa nu umblam haotic si sa trecem pe linga obiective turistice si apoi sa ne para rau.
Dupa ce stabilim treseul si obiectivele ce dorim sa le vizitam, o sa vedm cum stam si cu campingurile, cred ca asta va fi cel mai usor mai ales ca am primit un dvd cu campinguri ACSI.
Tot ca o propunere; nu prea as vrea sa mergem pe autostrada pt ca nu vom vedea mai nimic, acolo unde este posibil.
Eu am trecut Miercurea Ciuc, ca punct de plecare, dar sigur ca vom stabili un oras de intalnire in tara convenabil pt fiecare si acela cred ca va fi Tg. Mures, cred.

Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Cred ca nu am exagerat cu kilometrii, deoarece, acum 3 ani am facut un traseu: Croatia-Slovenia-Italia-Austria-Bratislava-Budapesta( 3 saptamani).
In Croatia am stat la mare 5 zile in Slovenia 2 zile la Postoina, in Italia 6 zile la Cavalino, Viena 4 zile, Bratislava 2 zile si Budapesta 4 zile.
Asa ca eu cred ca putem face si acest traseu fara sa obosim prea tare si am lasat intentionat la urma lacul Balaton ca sa stam si noi cateva zile cu "burtica" la soare, nu :)

Ramona Danciu
Membru forum
16

Mesaj de Ramona Danciu »

www.campingwijzer.nl siteul cu 6500 campinguri din europa,ultima varianta actualizata,pe tari, din pacate e in olandeza si nu gasesc optiunea schimbare limba
Încuiat