Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
f. folosirea abuziva a smiley-urilor in mesajele postate (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor
Sandu Toma & Florin Drumea mai cititi nitel regulamentul. Urmatoarea abatere se lasa cu AVERTIZARE.
Buna dimineata,si va doresc tuturor o saptamana cat mai bogata in realizari . Pt . Dl. DAN CILAN,personal, eu nu sunt genul de om care sa fac bascalie asa de dorul conversatiei mai ales ca pana acuma nu am avut placerea sa ma intalnesc cu nimeni din club. Sa revenim,fiasco ....de ce ? Pt . ca m-am trezit pe data de 16.01.09 la locatie si eram eu si natura. Ulterior am aflat ca primisem mesaj de la D-na LILIANA DIACONESCU ca vine sambata dimineata .Am campat noaptea aici si dimineata am plecat spre Poiana Brasov si apoi spre Cheia unde am petrecut acest wekend.Aseara cand am ajuns (18.01.2009) ora 20, am trimis acest mesaj .Apoi am fost sunat de D-na DIACONESCU care din politete mi-a explicat faptul ca a fost la locatie ,dar eu deja plecasem.Asta este .Data viitoare. Ma gandesc in aceasta saptamana pt. o intalnire organizata chiar de mine la care sper sa participe cat mai multi rulotisti . Singura problema ar fi un pic vremea,dar poate o pacalim. Detalii sambata-duminica.Spor la treaba !
Tot nu inteleg.
Sunt interesat caci locatia-i frumoasa.
De ce nu ati luat legatura cu proprietarul (Dl. Butum 0744560236, cu specificatia ca sunteti membri Club Rv, cum erau indicatiile mai sus) sa va conectati la curent, sa utilizati facilitatile de la restaurant, binenteles platind serviciile ???
Au fost probleme, ati fost refuzat.
Din ce ati enumerat n-am inteles mare lucru.
Informatiile ne-ar fi utile si noua.
Multumiri.
Cu stima.
Doru S
Din cele scrise de colegul nostru Anghel Cristian inteleg ca era prima lui iesire cu membrii ai forumului nostru. Se pare (sunt sigur) ca s-a trezit singur in acea locatie.
Sper ca aceasta intamplare, neplacuta, s-a datorat lipsei de comunicare intre organizatori (initiatorii topic-ului) si participanti.
Locatia intradevar este foarte frumoasa.Eu am petrecut craciunul acolo cu sotia , copii si natura .
A fost totul super si vremea si cei de la cabana(restaurantul Acapulco)Am avut parte de tot ce era necesar curent, apa ,bae.
Nu cred ca puteau sa aiba probleme cu ceva daca colaborau cu cei de la cabana(D-ul Butum patronul si Traian ,,stie si face de toate")Si inca ceva acolo nu poti sa te trezesti singur,n-ai cum,cred ca totusi a fost lipsa de comunicare.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Buna seara,dupa cum bine a spus dl.CATALIN MIHAILESCU din lipsa de comunicare m-am trezit singur la locatie. :( Pt. carcotasi mentionez faptul ca autorulota pe care o detin nu are nevoie de curent,apa rece-calda ( rezervor de 320 l ) ,cablu TV,si nici eu personal nu am nevoie de servicii oferite de altii pe gratis.Sincer ceea ce am vazut la aceasta locatie mi-a lasat o impresie nu prea placuta. O mare bomba. Cuplarea la curent se facea printr-un cablu la care racordai stecherul tau il izola cu scotch nu cu banda izoler si apoi il lega cu sarma de un grilaj.Apa calda,wc-uri :?: .Hai sa fim seriosi .PRET de la ora 22.00 - 8.00 30 RON .Era vorba doar de o iesire in natura pt. a cunoaste o parte dintre membrii.Ulterior am avut parte de acest lucru dar telefonic.Am apreciat acest gest si tin sa-i multumesc d-nei LILIANA DIACONESCU pt. telefon.
Pacat !
Ar trebui acordata mai multa atentie organizarii de evenimente si , in cazul lipsei participantilor , organizatorul sa specIfice cu o zi inainte macar acest lucru in topicul pe care l-a creat.
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759