Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Da, GPL auto, incarca buteliile(e bine sa ai doua, se consuma mult iarna) mai aproape de data plecarii, poate prinzi la pompa GPL de iarna cu propan mai mult in compozitie. Despre burtiera, daca este la 12v o cuplezi cu dispozitivul pentru butelie, daca nu, trebuie sa ai tras curent de 220v in compartimentul rulotei, poti face asta pana la 1 dec, acasa.
De ajutat te ajutam, tu vino, pot sa-ti dau cu imprumut cablu pentru 12v cu ''crocodili'' la un capat pentru conectarea la baterie precum si un prelungitor pentru 220 daca este nevoie.
Sa ne vedem sanatosi !
Am desfacut si eu boilerul caci pierdea un pic de apa si am vrut sa vad pe unde.
Intre carcasa exterioara si boiler nu ar trebui sa existe un material izolator, gen vata minerala?