topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Astazi am trecut prin camping,m-am intalnit cu colegul nostru Bogdan Goia cu care am facut cunostinta si am schimbat cateva impresii despre locatie. S-au schimbat multe fata de anul trecut ( in bine :P ) mai putin pretul care a ramas acelasi : 50 ron masina+rv+doua persoane+curent,sunt renovate doua grupuri sociale din patru, al treilea este in curs de renovare,gazonul este intretinut bine si s-au montat din loc in loc mese rustice adapostite sub umbrele mari, grupurile sanitare au fost dotate cu centrala propie si se pare ca nu mai sunt probleme cu apa calda ( confirmat si de Bogdan )
Aceste constatari m-au facut sa ma hotarasc sa ma duc in acest ''uichend'' la mare in camping Palace sa le incerc pe viu :D , ma gasiti de vineri dupa amiaza pana duminica seara 8) Sa ne vedem sanatosi !
Am ajuns acum trei ore si locatia se prezinta asa cum am mai spus,preturi decente 50 ron echipajul (2 persoane+rv+masina+curent), 2,5 ron halba de bere la terasa campingului :D ; maine incerc o abordare a patronului in vederea unei colaborari cu CLUBRV, vedem ce iese !; desi pare a fi cel mai mic tarif de pe litoralul nostru, revin cu poze cand ajung acasa si desigur si cu alte impresii. Sa ne vedem sanatosi !
Am discutat cu propietarul campingului si a fost de acord sa faca o reducere de 5% pentru membri CLUBRV care stau mai mult de 5 zile, cei ce vor sa beneficieze de reducere sunt rugati sa faca dovada ca sunt membri CLUBRV sau ai forumului prin prezentarea unei legitimatii sau a unui material publicitar distribuit de asociatie la intalnirile organizate de aceasta ( stickere,stegulet sapca,tricou etc..),de asemenea se poate lasa rulota pe o perioada mai lunga de timp contra unei sume ce se stabileste de comun acord cu propietarul ( are o rulota stationata de 2 ani :shock: ); este in curs de amenajare in incinta campingului un loc de joaca si o piscina pentru copii ; in apropiere (3-400m spre Saturn ) se construieste cu fonduri europene un parc acvatic ce se pare ca-l va concura pe cel din Mamaia. Campingul este linistit, curat si cu destula umbra, grupurile sanitare sunt renovate si dispun de apa calda permanent; plaja este relativ aproape la 5-10 min de camping.
Telefoane de contact : 0743337855 ; 0721110870 ;
Propietarul lipind stickerul CLUBRV pe geamul receptiei :D
Aici va fi locul de joaca si piscina pentru copii
Sa ne vedem sanatosi ! :lol:
e frumos campingul ,verdeata,umbra dar un pret per persoana ne puteti spune d-l Panait...fiica-mea vrea sa vina si cu niste prieteni care vor sta la cort si m-ar interesa pretul sau un numar de telefon de la receptie camping??...dorim sa ajungem la mare peste o saptamana.multumesc!
Rv+masina=25 ron
Cort+masina=15 ron
Adult=10 ron
Curent=5 ron
Animale companie=5 ron
Copii=5 ron
Tel : 0743337855 ; 0721110870 ;
In incinta campingului este o terasa unde berea este 2,5 ron halba, jocuri mecanice, biliard ;
@ Liviu :lol: :mrgreen:
De ieri suntem aici si prima impresie a fost buna.Am gasit un camping linistit,destul loc de parcare,chiar si la umbra ,pretul pentru doua persoane este de 45 Ron(avand sigla "Clubrv" pe rulota).E cald si in aer si in apa marii...!
Salut Cristian, am fost si eu in acest wikend si am fost placut surprins sa intalnesc patru membri ai clubului nostru in camping desi cred ca mai erau cel putin doi pe care nu am reusit sa-i cunosc, concediu placut si mult soare :D
Am fost si noi 4 zile la camping Palace si pot spune ca am fost foarte multumit ! Am platit 40.ron pe zi pentru echipajul meu format din doi adulti si un copil cu energie electrica cu tot ! In rest umbra din belsug , bere la halba si plaja cat de multa .... cine poate ca eu am interdictie anu asta , asa ca am petrecut numai loco ! :mrgreen:
Una peste alta pot spune ca e OK ,cel putin din partea conducerii campingului , mai trebe doar ca unii conationali sa invete sa foloseasca corect grurile sanitare .....!
Nu ezitati cei care mergeti sau sunteti deja acolo sa veniti cu detalii si poze cat mai multe. Noi avem de gand sa mergem la mare a doua jumatate a lunii august, si pana acum acest camping pare alegerea cea mai buna.