Am fost si eu 2 zile la Vasskert.
Ce sa spun decat ca e un Camping civilizat,unde daca cauti linistea,cu siguranta o gasesti,cu copaci,flori,parcele delimitate daca se doreste,umbra cat cuprinde,grupuri sanitare curate,bucatarie exterioara complet dotata.
Proprietarul foarte cumsecade,a vrut sa taie un bustean cu drujba,si a cerut voie de la toti cei din camping daca poate deranja cu zgomotul.
Acum ce sa zic fiind extrasezon am obtinut un pret bun la campare,si cea ce m-a uimit ca la final pe baza cardului FICC,de
membru asociat ClubRv mi-a facut reducere de 10% :D .
Ca pret de campare in sezon am auzit de la unii membrii car ar fi 70-80 lei cu tot cu curent,eu nu am intrebat,ce-a ce mi se pare destul de mult,dar daca esti bun negociator ,poti obtine un pret decent de campare.
Am observat ca din cateva rulote care au tot venit si campere,toti erau nemti ,olandezi,doar o masina de Romania cu cortul am vazut...
Distanta cam 1,5 km de la Camping la Lacul Ursu la bai,si ce-a ce nu mi-a placut e intrarea care e abrupta,cu diferenta de nivel maricica fata de asfaltul din sosea,atingand protapul si la intrare cat si la iesire.. O sa postez cateva foto recente de la Camping..

Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com