Camping Cosmos Eforie sud tarife si conditii

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Popa
Membru forum
16

Mesaj de Dan Popa »

emcevisti scrie:care mergeti pe plaja corbu in luna august ?
La Corbu mergem noi de pe 12 august, acum nu stiu exact daca la Corbu sau la Vadu. Ne orientam la fata locului tinand cont ca e prima data cand mergem la mare cu Rulota si in zona asta.
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Din 3 sau 4 august mergem la Vadu.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Cosmin_rxn

Re: Camping Cosmos Eforie sud tarife si codnditii

Mesaj de Cosmin_rxn »

Poze nu a facut nimeni la Cosmos , sa vad daca s-a mai schimbat ceva in ultimii 2 ani ?
Eu am fost la casute, am inchiriat doar ca sa pot lasa bagajele si sa ma intind cand aveam nevoie , in luam statiunile la rind din Costinesti pina in Vama si mai treceam pe acolo sa fac dus ori sa ma schimb.
E frumos acolo dar te cam prajesti.
Ziua nu se putea sta in casuta ( am fost doar cu masina ).
Altfel e placut, mai ales seara cand e mai racoare.
horvath raul
Membru forum
15

Re: Camping Cosmos Eforie sud tarife si codnditii

Mesaj de horvath raul »

Sa ma ierte D-zeu, dar sa mor eu daca ala e camping. Cand am ajuns dimineata acolo era plin de rahat pe jos in baie, robinete nu exista decat la vreo doua chiuvete, la dus :mrgreen: , daca poate fi numit asa, era teava henco in loc de para pentru dus, probabil ca la noi in Romania e la moda sa te speli cu teava henco :? Improvizatii romanesti peste tot prin baie, doamne fereste sa trebuiasca sa mergi la toaleta, iti trebuie masca de gaze si umbrela. De ce iti trebuie umbrela :?: Pentru ca daca tragi apa la WC ai bonus un dus cu apa rece, gratis :mrgreen: Curg tevile alea in toate partile :shock: :( Ce sa mai vorbim de apa calda, cat am stat acolo nu am prins un dus liber in cele doua ore dimineata si nu stiu cate ore seara, ca in fiecare zi era la alta ora liber la dus. Cred ca astia la Jilava au conditii de 5 stele pe langa ce e la Cosmos. Astia au tupeu sa iti ceara bani ca sa stai acolo, nu as mai merge acolo nici daca m-ar plati in euro. Poze nu am facut pt. ca nu iti venea sa deschizi ochii sa vezi ce naspa e in jurul tau, abia asteptam sa plecam dimineata la plaja si sa ne intoarcem seara pe intuneric sa nu mai vedem unde stam. Asta merita romanii, pentru ca ei sunt responsabili de distrugerile din acel camping. Asa ca mergeti si stati in rahat daca vreti camping Cosmos.
Viorel Grosu

Re: Camping Cosmos Eforie sud tarife si conditii

Mesaj de Viorel Grosu »

Gherghina Laurentiu scrie:Exista un camping la eforie sud Cosmos.Are numai neajunsuri:
-se vede rasaritul din rulota (la eforie sud malul este inalt si este ca si cand ai avea rulota pe un bloc cu zece etaje, peisaj superb
-este liniste
-este destul de curat
-nu stie multa lume de el
-preturi foarte mici( am platit 50 ron/zi pentru trei adulti+ trei copii(7,4,1an) rulota masina si curent ,fiindca sunt client vechi, aia noi platesc mai putin. 😢
-sunt 60 wc turcesti dusuri abia schimbate, intradevar program apa calda.
pentru iulie august se poate ca preturile sa se fi modificat dar nu cred ca diferenta este prea mare.
Florin_Vint
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Ian 1980

Re: Camping Cosmos Eforie sud tarife si conditii

Mesaj de Florin_Vint »

Buna ziua,
La inceputul lunii august doresc sa imi petrec concediul in acest camping. Au mai fost colegi de curand in aceasta locatie?
Cu stima,
Florin Vint
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Scrie răspuns