Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
De anul acesta accesul este permis pe plaja in anumite locuri apartinatoare rezervatiei ,in cazul de fata Corbu. Am inteles ca decizia a fost luata la solicitarea primariilor, interesul lor fiind acela de popularizare turistica si chiar comerciala. Daca vin turisti sunt vanzari si evident bani din impozite, la primarii.
Anul trecut o data pe saptamana, parca luni, veneau cu o basculanta o Wolla si cateva persoane care mai curatau, adunau mizeriile nemernicilor si in mod special ale cortistilor. Daca mergeti, va sugerez sa nu ajungeti in week-end, n-aveti loc tot de cortisti, si in cursul saptamanii cand este mai liber nu va asezati langa ei, fac multa mizerie, in plus nu va asezati langa vegetatie sau pomisori, riscati sa nu puteti respira , mai rau, va puteti imbolnavi.
A, era sa uit, din pacate sunt si printre ai nostri care au sacii doar pentru "impresie", si cand pleaca lasa in urma zoaie...pacat :oops:
Mihai Gheorghe scrie:
A... era sa uit, din pacate sunt si printre ai nostri care au sacii doar pentru "impresie" si cand pleaca lasa in urma zoaie...pacat !
Asa cum am mai spus, sunt destui si ei se stiu , este bine sa-i stim toti. Zic sa nu pun degetul, sa spun cine este, dar ca tot vad ca vorbim de ecologizare hai sa incepem de-acum. Am mai spus undeva ca sa faceti poze la sosire si la plecare, si daca descoperiti rulotisti care polueaza mediul prin mizerie si decibeli multi, (in afara unor petreceri organizate si de bun simt) sa-i cunoastem si noi, sau mai bine spus sa le atragem atentia in prima faza, dupa care stiti cum este "spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun cine esti". In locurile pe unde am mai fost am intalnit rulotisti pe care nu-i intereseaza club rv, nu le place stilul , modul de viata intr-o tabara cu reguli neimpuse, dar de bun simt! :!:
Ultima iesire a mea...la Cheia...mi-a lasat un gust amar,si anume:manelele au urlat 3 zile niste "cetateni"( care s-au asezat cam aproape de noi) i-si serbau o Leana...si cel mai dureros un alt "cetatean"iesit cu rulota (nu la recunoscut nimeni din grupul nostru), si-a strans gunoiul intr-un sac care apoi la pus undeva bine 8) ,asta ca sa-l aiba si generatile care vin...asta ca veni vorba de "saci ptr. impresie".
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ca sa mai spunem ceva si de Corbu. :D Acum doi ani am fost in septembrie la Corbu si iata ce-am gasit, interesant este ca tocmai ce fusesera si niste rulotisti dar care spun ca si-au luat gunoiul. Eu ii cred pe cuvant, au postat la timpul respectiv, ramane sa dam vina pe cortisti.
Mai vreti la Corbu?
Fişiere ataşate
Image016 [800x600] [800x600].jpg (57.65 KiB) Vizualizat de 2957 ori
Nu stiu despre ce amenzi e vorba, nu sunt la curent. Te rog sa detailezi daca se poate.
Pe mine ma interesa sa merg cu cortul acolo, si asta e problematic ? Ultima data cand am fost la Corbu, era vorba ca zona va fi inchisa si se va construi ceva gen Gura Portitei ...