Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu apa.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radule, omul a spus de la inceput :"hand made", adica lucratura artizanala, dar care datorita rabdarii si priceperii meseriasului arata foarte "profi"
Nu stiu ce bara a folosit, dar eu pentru o cotina de dus similara am folosit chiar teava de pexal.
Cred ca ai remarcat greutatile care tin cortina intinsa (ca sa nu ramai expus in caz de vant ) :D
Nu am inca poze cu dusul, dar il expun la Zarnesti. Dusul este cel din topicul deschis de mine, cabina se atasaza la fel ca cea prezentata de d-nul Burneci, cu deosebirea ca poate fi cumparata din magazinele tip Praktiker, la pretul de aprox. 130lei si este ca o 1/2 de umbrela, fiind destinata bailor cu cadita de dus pe colt.
reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915