Caut camping

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Nu este imposibil, dar sunt foarte multe probleme de rezolvat. Nu este asa de simplu precum pare la prima vedere. Din câte stiu eu aceste structuri de primire (campingurile) nu fac parte din obiectivele pentru care se pot accesa fonduri UE (cel putin nu pâna în iunie a.c.).
Iata criteriile care trebuiesc respectate:
Fişiere ataşate
Noualegislatie.doc
(86.5 KiB) Descărcat de 179 ori
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

eugen,

se poate incadra la turism rural si imm, asa ca este posibil sa avem sanse.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Klinutzu, eu m-am interesat ca am un teren în malul Dunarii si ma bate gândul, dar nu era posibil. Se asteptau în iunie ceva precizari (caiete sarcini) pentru obiective de acest gen.
Membru asociat
tel. 0745501522
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Mihai Gheorghe

Ultima oară modificat 02 Iul 2008, 13:38 de către Mihai Gheorghe, modificat 1 dată în total.
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Exact MMG, dar în acestea nu sunt momentan alocatii pentru campinguri!
Membru asociat
tel. 0745501522
Mihai Gheorghe

Exista firmele de consultanta care pot usor lamuri pe oricine doreste o astfel de afacere.
Propunerea ca asociatia sa aiba in proprietate sau in concesiune un camping nu este oportun. Ganditi-va ca o astfel de investitie cu fonduri UE, poate fi posibila, dar trebuie sa ne gandim ca dupa aceea trebuie intretinut si nu sunt costuri mici. Sa zicem ca poate fi exploatat si vor fi venituri din inchirierea spatiilor, se poate face usor un calcul cu gradul de ocupare pentru un an, vedem ce venituri sunt, ce cheltuieli pentru utilitati, intretinere, amenajari de sezon, salarii si vom avea, dupa parerea mea surpriza sa constatam ca nu renteaza. Nu mai spun ca membrii vor dori discounturi considerabile si apoi nu poti sa stai numai acolo. Ar deveni un parking de rulote asa cum este in sezon un camping din Mamaia cu 500E pe vara.
In momentul de fata cred ca poate fi rentabil doar pentru o afacere de familie.
popa bogdan
Membru forum
15

Re: Caut camping

Mesaj de popa bogdan »

salvati ne .Avem o fetita de 3 si 8luni si e foarte energica de mica numai la munte si la mare ,iar acum ne am luat rulota ca sa plecam si n in lumea mare ,dar vrem sa m mergam si cu alte familii care au copii de seama ANEI ca sa ne distram m mult .....ca pana o sa i facem un fratior......................?????????????NE AJUTA CINEVA ????????????Suntem o familie tanara aproximativ 30 si 29 si nu suportam aglomeratia din BUCURESTI.
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Re: Caut camping

Mesaj de Lorant Istvan »

cam la ce fel de ajutor va ganditi in "conceperea fratiorului"? :oops: :lol: :mrgreen:
Scrie răspuns