Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si ne mai miram ca nu scapam de corupti in RO????? :evil: NOI ii facem asa domnule Popescu! Cei cu atitudinea ca a mataluta ii invata si ii mentin cu narav!!!
Nu domnule, nu cu plicul ci cu plicul si o masina plina de mascati trebuie rezolvate asemenea cazuri!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Nae, cred ca tu ai inteles gresit faptul ca Niky chiar isi facea griji si dorea sa remeieze deficienta de franare pe care cei de la RAR i-o "semnalasera" la prima revizie. Omul a vrut sa fie sigur nu numai de faptul ca "trece" de RAR , ci mai ales a vrut sa stie ca tracteaza dupa masina o rulota SIGURA, pentru el, familia lui si pentru ceilalti participanti la trafic ! Va rog ca de acum incolo, orice astfel de "recomandari" (care contravin Art.3 Lit.c din REGULAMENT) sa le faceti pe PM sau telefonic si nu pe forumul public !!! P.S. Nu uitati ca acesta fiind un forum public este citit si de cei vizati in postarile voastre !
@Nae...nu incurajez spaga...
Raspunsul meu este exact ca cel declarat de Sandu...
Nu cred ca exista cineva care ar da spaga sa ia un ITP stiind ca nu are frane la rulota si mai ales cu un dezechilibru mare!!!!..Nae cred ca stii ce inseamna sa ai frana doar pe o roata?...mai departe dezvolta ce se poate intampla!!!...pana sa ma prind eu de smecheria lor cu cantarele, pe 3 cantare am 3 greutati diferite la rulota,si ma tot miram de ce nu trece!!!! acel dezechilibru mare l-am redus si sunt foarte multumit, chiar daca am pierdut ceva timp de felul cum am rezolvat
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India