20-22.06.2008 OFF camping

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Avand in vedere ca totusi e intalnirea anuala a rulotistilor din Romania,cred ca alegerea unei locatii la "mijlocul" sau aproape de centrul Romaniei este bine venita. Locatia propusa de tine,Nicu,ar fi buna. Eu zic sa mai veniti cu propuneri ptr ca treaba nu e batuta in cuie cu Delta si trebuie sa gasim locatia aproximativ perfecta pentru toata lumea!
Haideti cu propuneri! Sa fie off camping ptr ca asta s-a hotarat deja!
Nu va faceti probleme de curent ptr ca eu vin cu un generator de 2,5 kw si Dumi mai mult ca sigur il ia pe al lui de 3,5 kw. De rezerva le avem pe astea mici. Nu cred ca vor fi probleme. Inca odata haideti cu propuneri!
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Mai incerc o propunere: Valea Cerbului (Gura Diham), pentru cine nu stie se afla in zona Sinaia, incerc sa pun si o poza nu foarte sugestiva pt. ca nu pre am din acea zona. Nu vad decat un singur inconvenient la aceasta locatie: s-ar putea sa fie aglomerata la sfarsitul saptamanii.

Imagine
Imagine
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Multumim Nick pentru propuneri! :D Cred ca Raul Doamnei ar fi cel mai interesant de vizitat din mai multe puncte de vedere: liniste, peisaj superb, distanta acceptabila din diferite colturi ale tarii etc :P
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

S-ar mai putea relua în discutie locatia Covasna?!
Ar fi oarecum central, la 300-350 km de cei mai de departe. Am mai schimba "peisajul".
Nu stiu ce locuri "off camping" ar fi pe acolo. Se discuta de campinguri, dar ... poate stie cineva ceva locuri unde am încapea "în natura".
Ar cam trebui sa ne hotarâm pâna la finele lunii mai, cel mai târziu. Parerea mea!!! :roll: :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Voi lua legatura azi cu Aron din Sf. Gheorghe si sa vedem el cam ce propunere ne-ar face, si ne-am putea apoi hotarii, cum zice Eugen, asupra locatiei, caci nu mai e decat o luna pana atunci :lol: :P
Lorant Istvan
Membru forum
18

Mesaj de Lorant Istvan »

Am reusit sa iau legatura azi cu prietenul nostru Gabor Aron care momentan nu este in tara si dupa ce se va intoarce , la mijlocul saptamanii va face si el o propunere off camping in zona Covasna....unde si el zice, ca si Costi, ca ar fi mai multe locuri care merita a fi vizitate.

Asa ca mai asteptam propunerile celor din zona :D
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Si eu consider ca zona Covasna ar fi o alegere inspirata. Desi am fost doar la Sf. Ana anul trecut in concediu, am vazut multe locuri frumoase. Si, asa cum spuneau si alti colegi, este in centrul tarii, deci distante relativ egale pentru toti participantii la intalnire.

Asteptam informatii mai detaliate :D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Se pare ca discutam ....cam 5 persoane....maxim. Haideti sa punem povestea asta pe prima pagina,unde probabil lumea este mai mult ca sigur mult mai entuziasta! Daca nu va hotarati ce vreti sau mai binezis,daca vreti intradevar intalnirea asta, o sa fie iarasi iesiri pe grupuri,frumoase de altfel dar.....nu atingem scopul de a fi macar odata pe an impreuna. Haideti sa o facem cum o fi,in camping,off camping,cum s-o nimeri! Daca tot vrem in zona aia de ce nu incercam Mustang? Omul ala chiar are preturi superb de bune ptr grupuri mari!!! Hai sa ne hotaram odata ca mai e o luna!
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Din pacate in perioada 18-21 iunie sunt la un congres la Iasi.Sambata dupa amiaza,seara pot ajunge la locatia alesa de voi (fara rulota,bineinteles).As ramane la un hotel,pensiune in zona,pana duminica.
Nu vreau sa influentez decizia,dar o perioada mai buna ar fi 13-16 iunie;luni pe 16 este liber,hotarare Guvern pentru Rusali.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Si eu subscriu la propunerea lui Calin Jurca. În 21-22.06 am întâlnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. Si eu optez pentru 13-16 iunie mai ales ca putem sta cu o zi în plus.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Facem fratilor intalnirea asta sau o dam........! Se implica cineva? Eu unul incep sa ma plictisesc de atata asteptare.
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Haideti sa concretizam propunerile de pâna acum si sa luam o hotarâre în privinta locatiei.
Cred însa ca este bine ca alegerea finala a locatiei sa fie facuta pe "ASOCIATIA CLUBRV-RO", la subiectul "Chestionar - Ziua Rulotistului" si sa dam posibilitatea de vot tuturor celor logati, nu numai membrilor fondatori si asociati, pe considerentul ca asa va creste numarul participantilor.
Având în vedere ca, din discutiile purtate pe forum, la o întâlnire în Delta ar fi foarte putini participanti datorita distantei, renuntam la aceasta varianta, urmând ca Delta sa faca obiectul altei întâlniri, cu scop principal pescuitul.
Pentru propunerea "Covasna" nu s-a concretizat o locatie, cu argumente foto si alte amanunte, asa ca nu o includem în propuneri.
Ramân ca propuneri de locatii off camping:
1. Râul Doamnei - energie din surse proprii
2. Gura Râului - posibilitati energie + apa la un pret negociat de Costi de 20 RON/zi/echipaj
Daca mai sunt alte propuneri, le asteptam pâna pe 23.05, când vom supune la vot propunerile.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Scrie răspuns