Calin Jurca scrie:Hai sa fim seriosi si sa nu comparam merele cu pepenii,in stilul romanesc.
Merg an de an la acest targ;sunt firme si firme.Marii tour-operatori,agentii de prestigiu,hoteluri bune au intradevar standuri de mare angajament cu tot ce trebuie si ce nu trebuie.Sunt insa si firme mai mici ce-si prezinta modest oferta pentru segmentul lor de piata (pensiuni,vile turistice,statiuni balneare si tratament).Asociatia speologilor,alpinistilor si o organizatie de ecologisti nu au avut nici muzica, nici balonase, nici fetite.Cateva pliante pe o hartie obisnuita cred ca au avut efectul scontat pentru clientii lor.
Afara unde era ideea de "plantat" rulota noastra se expun ATV-uri,barci si alte vehicole de agrement.Aici spatiul este foarte ieftin deoarece nu este o cerere mare si nu trebuie amenajat.
Participarea la un asemenea eveniment aducea in mod cert mai multi membrii in asociatia noastra,plus contactele stabilite pe perioada targului.
Mi-am adus aminte:alpinistii,ecologistii si inca o organizatie, parca Salvati Vama Veche nu vindeau si nu ofereau nimic.Erau acolo pentru a promova un gen de turism...
Corect.
Eu am vrut doar sa subliniez ce-ar insemna o participare profi asa cum a descris-o Mihai Gheorghe, dupa parera mea mult prea mult pentru ce am avea noi nevoie acum si in viitor. Cine participa la targ cu astfel de cheltuieli asteapta ceva beneficii, vanzari, promovarea produselor, promovarea numelui, etc.
Altfel se poate pune o rulota in aer liber, unde spatiul este relativ ieftin, trece lumea te vede, imparti ceva pliante si bezele la curiosi, coopta eventual noi membrii in club, sa ne facem un pic cunoscuti etc.
O astfel de participare cred ca ar fi benefica pentru club si se poate finanta fara probleme.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ