Targul de Turism al Romaniei

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

mda, m-am cam descurajat... e timpul cam scurt si banul cam mult... si riscul de a iesi un fiasco cam mare... Asteptam un raspuns de la adria sa vedem daca da vre-un ban...
Opel Movano 2003
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Hai sa fim seriosi si sa nu comparam merele cu pepenii,in stilul romanesc.
Merg an de an la acest targ;sunt firme si firme.Marii tour-operatori,agentii de prestigiu,hoteluri bune au intradevar standuri de mare angajament cu tot ce trebuie si ce nu trebuie.Sunt insa si firme mai mici ce-si prezinta modest oferta pentru segmentul lor de piata (pensiuni,vile turistice,statiuni balneare si tratament).Asociatia speologilor,alpinistilor si o organizatie de ecologisti nu au avut nici muzica, nici balonase, nici fetite.Cateva pliante pe o hartie obisnuita cred ca au avut efectul scontat pentru clientii lor.
Afara unde era ideea de "plantat" rulota noastra se expun ATV-uri,barci si alte vehicole de agrement.Aici spatiul este foarte ieftin deoarece nu este o cerere mare si nu trebuie amenajat.
Participarea la un asemenea eveniment aducea in mod cert mai multi membrii in asociatia noastra,plus contactele stabilite pe perioada targului.

Mi-am adus aminte:alpinistii,ecologistii si inca o organizatie, parca Salvati Vama Veche nu vindeau si nu ofereau nimic.Erau acolo pentru a promova un gen de turism...
Amalia & Calin
0722.240.240.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

NO COMENT! :D :) :( :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

parerea mea este comuna cu Mihai si George.
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Buna ziua tuturor,

Am discutat cu cei de la Adria si mi-au spus ca nu-s intereresati , anul acesta, de participare la targ.
Eu propun urmatoarele, avand in vedere si timpul scurt ramas la dispozitie:

1.Participarea in calitate de vizitatori la targ, pentru a sonda ofertele din domeniu
2.Pregatirea de ceva carti de vizita ale asociatiei pe care sa le oferim expozantilor.
3.Prezentarea catorva trasee, deja verificate, tot sub forma unor pliante pe care sa le oferim tot expozantilor.

Daca sunt doritori sa ma insoteasca la targ eu voi merge vineri 28.03.2008 dupa orele 14.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Calin Jurca scrie:Hai sa fim seriosi si sa nu comparam merele cu pepenii,in stilul romanesc.
Merg an de an la acest targ;sunt firme si firme.Marii tour-operatori,agentii de prestigiu,hoteluri bune au intradevar standuri de mare angajament cu tot ce trebuie si ce nu trebuie.Sunt insa si firme mai mici ce-si prezinta modest oferta pentru segmentul lor de piata (pensiuni,vile turistice,statiuni balneare si tratament).Asociatia speologilor,alpinistilor si o organizatie de ecologisti nu au avut nici muzica, nici balonase, nici fetite.Cateva pliante pe o hartie obisnuita cred ca au avut efectul scontat pentru clientii lor.
Afara unde era ideea de "plantat" rulota noastra se expun ATV-uri,barci si alte vehicole de agrement.Aici spatiul este foarte ieftin deoarece nu este o cerere mare si nu trebuie amenajat.
Participarea la un asemenea eveniment aducea in mod cert mai multi membrii in asociatia noastra,plus contactele stabilite pe perioada targului.

Mi-am adus aminte:alpinistii,ecologistii si inca o organizatie, parca Salvati Vama Veche nu vindeau si nu ofereau nimic.Erau acolo pentru a promova un gen de turism...
Corect.
Eu am vrut doar sa subliniez ce-ar insemna o participare profi asa cum a descris-o Mihai Gheorghe, dupa parera mea mult prea mult pentru ce am avea noi nevoie acum si in viitor. Cine participa la targ cu astfel de cheltuieli asteapta ceva beneficii, vanzari, promovarea produselor, promovarea numelui, etc.

Altfel se poate pune o rulota in aer liber, unde spatiul este relativ ieftin, trece lumea te vede, imparti ceva pliante si bezele la curiosi, coopta eventual noi membrii in club, sa ne facem un pic cunoscuti etc.
O astfel de participare cred ca ar fi benefica pentru club si se poate finanta fara probleme.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

"Altfel se poate pune o rulota in aer liber, unde spatiul este relativ ieftin, trece lumea te vede, imparti ceva pliante si bezele la curiosi, coopta eventual noi membrii in club, sa ne facem un pic cunoscuti etc.
O astfel de participare cred ca ar fi benefica pentru club si se poate finanta fara probleme."

cred ca asta ar fi solutia buna pentru noi acum. azi un pic, maine un pic si se face cunoscuta asociatia.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Si eu împartasesc solutia din concluzia exprimata de Maurice (George Marcu). Cred ca este ceea ce ne putem permite deocamdata cu maximium de imagine posibil.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Prieteni,

As indrazni sa pun intrebarea cine isi "sacrifica" rulota pentru a o duce acolo si, daca sunt curiosi, a-i lasa inautru? Din fericire, TOTI tinem la rulotele noastre ca la un membru al familiei. Si atunci cand va veni unul si altul sa vada, sa se urce cu mizerie si sa traga, eventual, de toate cele, ca sa vada ce si cum... sunt convins ca proprietarul va incerca sa-si reprime dorinte... nepoliticoase :D:oops:

In alta ordine de idei, poate cineva, in speta cel care "pune" rulota, sa fie prezent pe toata durata targului acolo? Sunt de acord ca in acest moment este o metoda de promovare cat se poate de simpla si necostisitoare, cu castigul maxim de imagine cum spunea si Eugen, insa consider ca si aspectele de mai sus trebuie luate in considerare.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Corect Costin. Promovarea Asociatiei se face mult mai bine intr-un targ de specialitate cand rulotele lui Peti,cele de la Adria,Vanuva si cine-o mai expune acolo vor fi pline,cu bunavointa lor,de pliantele Asociatiei. Pe langa asta,cateva fete dragute si bine instruite vor explica despre ce si cum se implica Asociatia in viata rulotistului si invers!
Hai sa lasam chestiile astea sa fie facute de profesionisti. Peti are expo de rulote peste putin timp. Va amintiti? :D
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

oare rulota nu poate fi inchiriata , sa zicem , de la adria bucuresti? stiu ca ei au avut vreo 4 rulote la siab. problema ar fi cine sta acolo cu ea. greu de raspuns si mai greu de realizat.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Rulota gasim pana la urma, il rugam pe Calin sa o aduca cu toate tartamurile care le are la ea se intinde pe 30mp adica tot ne costa vre-o 500 E adica prea mult. Daca am fi facut rost de sponsori era OK dar asa din pct-ul meu de vedere nu tine... n-avem de unde... Am fi gasit si oameni care sa stea ca stateam cu randul si apoi credeti voi ca se-nghesuia lumea la noi??? La anul facem ca lumea...
Opel Movano 2003
Încuiat