RV-uri 4x4

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Cilan
Membru forum
17

Re: RV-uri 4x4

Mesaj de Dan Cilan »

Sunt meseriasi astia de la Geocar dar comfort nu prea e inauntru!
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cosmin_rxn

Mesaj de Cosmin_rxn »

Bazil scrie:Syncro cu echipare camper gasesti mai greu, dar nu imposibil. T3, de regula echipat de Westfalia pentru campare in general merge bine pe drumuri de munte daca are motor de 1,9 macar. Nu are performantele unui 4x4 dar te vei descurca cu el si in conditii neconventionale (grohotis,norori, zapada)...bineinteles daca stii sa-l strunesti. :wink: Eu am tras un timp de un T3 Westfalia cu motor de 1,9 benzina, si am umblat pe drumuri de munte care de multe ori erau mai mult torente decat drumuri...In poza atasata eram pe Muntele Mare, peste 1830m, la capatul unui drum pe care circula doar 6x6 al armiei romane! :lol:
Al tau era 4x4 sau 2w-D ?
Sunt destul de stresat pentru ca vreau sa fac credit si nu am chef sa dau banii aiurea.
Oricum alternative multe nu am ( util , placut si ieftin ) .
Am gasit si o rulota numai buna pt mine in cazul in care iau banii si nu gasesc un camper valabil la banii respectivi.
E rau la Syncro pentru ca daca iau unul care imi rezerva surprize si ies din calcule...nu stiu cum scot pe urma camasa.
Am mai gasit niste modele interesante zilele acestea :
Unul in Olanda cu motor de Ford 2.3 V6 nu stiu de la ce model dar am inteles ca un model din anii 70 si nu e 4x4 dar arata super.
Mai e unu fara acoperis inalt tot 2w_d dar e tentant pt ca are motor 1.9 tdi de golf si nu arata rau
Vreau sa gasesc un echilibru intre putere, consum acceptabil, caroserie/interior bune.
Rulota ramane ca rezerva daca nu ma incadrez cu Syncro.
POate reusesc sa pun niste poze si cu rolota , asa imi fac o idee din parerile voastre.
Nu are bucatarie...este ceva la exterior.
Cerea cam 7 mii € a lasat la 6500 dar as lua-o numai daca lasa undeva la 6 mii € cel putin.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Camperul e cel cu motor TDI 2w_D
Cosmin_rxn

Mesaj de Cosmin_rxn »

Un link cu filmulet pentru cei care nu cunosc T3 Syncro (4x4 ) camper :

http://www.youtube.com/watch?v=vISTnJ-Icr8
Bazil

Mesaj de Bazil »

Cosmin_rxn scrie: Al tau era 4x4 sau 2w-D ?
Era 2w- dar cu motor de audi 1,9 . Referitor cu ce ai aratat in poza....iti recomand sa cauti tipul echipat de Westfalia cu acoperis suprainaltat. Acela din poza are acoperis extensibil...se ridica si drept perete are o pinza de cort. Am vazut cateva oferte chiar atractive pe mobile.de.
Bazil

Mesaj de Bazil »

Bazil scrie:
Cosmin_rxn scrie: Al tau era 4x4 sau 2w-D ?
cateva oferte chiar atractive pe mobile.de.
Uite de exemplu acesta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=4
Sau acesta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
Cosmin_rxn

Mesaj de Cosmin_rxn »

Imi plac si mie cele cu acoperis inalt , dar am epus acel model pentru ca era un model mai rar cu motor tdi de Golf.
Nu se gasesc pe toate drumurile, in stari bune si accesibile.
Oricum pentru mine e un mare dezavantaj daca nu are motor puternic ca cel de Golf.
De obicei merg putin mai sportiv si sunt constient ca imi va fii destul de greu cu o astfel de masina, dar nu pot avea tot..asta e, avantaje si dezavantaje.
Mi-as dorii anul acesta de revelion o experienta inedita pt mine si anume sa fac revelionul cu, camper-ul.
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

http://74.125.77.132/search?q=cache:YSz ... d=20&gl=ro

Stie cineva pe la cine a ajuns acest Arotos?
nickul meu este kosfunny
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Woooowww!!! :D :D Taaree de tooot! Autorulota 4x4, hm e ceva :mrgreen:

Oare, chiar, la cine a ajuns si oare de cine a fost construita, pentru ca pentru pretul ala pare frumos facuta :?: :idea:
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Lori,

Datorita anului de fabricatie, 1997, cred ca este vorba despre o constructie artizanala (asa este incadrata de cei de la RAR), care la vremea aceea mai putea fi omologata.

Oricum, stiu ca cei de la Intreprinderea Aro din Campulung Muscel au construit un astfel de autovehicul inainte de 1989, pe o platforma modificata de camioneta Aro 326 (cel putin asa imi amintesc :oops: ). Am vazut-o intr-un singur an, la TIB, la Bucuresti. Nu stiu ce s-a intamplat cu acea masina, caci nu a intrat in fabricatie de serie, dupa cum iti inchipui... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Sunt de acord cu ce zici, Costin, tocmai la asta ma gandeam ca pretul nu ar fi fost rau mai alaes daca e si omologata si evident in cazul in care "carcasa" e bine facuta ( ceea ce nu prea se vede din pozele acelea marunte ). :P

Am avut asa, o impresie de moment, ca poate, cu o investitie nu prea mare (nici baie nici truma nu cred ca are), i s-ar putea aduce niste imbunatari si ar fi totusi "un camper 4x4" :lol: :lol: :lol: Desi la motorul lui de 3000 are un impozit imens, eventual poate fi schimbat si reomologat la RAR ..... as face poate toate astea daca asi avea timp sa-mi caut un al doilea loc de munca....... :mrgreen:
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Din pacate, anuntul era expirat, caci altfel ii dadeam un email vanzatorului, sa vedem si noi despre ce e vorba "in propozitie" :lol: :lol: :lol: Oricum, nu este cea facuta la fabrica, din cauza anului de fabricatie. Si, da, ar fi fost interesant ce are in interior, caci in 1997, cineva care s-ar fi apucat de asa ceva ar fi prevazut - cred - baie si incalzire...

Cine stie, poate ca ori vanzatorul de atunci, ori cel care a cumparat-o vor ajunge, candva, sa citeasca aceste randuri ale noastre si sa ne lumineze...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

O combinatie reusita : Mitsubishi l200 si cabina Knaus Traveller
http://www.dailymotion.com/pickupnroll/ ... usdm4_auto