Bazil scrie:Syncro cu echipare camper gasesti mai greu, dar nu imposibil. T3, de regula echipat de Westfalia pentru campare in general merge bine pe drumuri de munte daca are motor de 1,9 macar. Nu are performantele unui 4x4 dar te vei descurca cu el si in conditii neconventionale (grohotis,norori, zapada)...bineinteles daca stii sa-l strunesti.

Eu am tras un timp de un T3 Westfalia cu motor de 1,9 benzina, si am umblat pe drumuri de munte care de multe ori erau mai mult torente decat drumuri...In poza atasata eram pe Muntele Mare, peste 1830m, la capatul unui drum pe care circula doar 6x6 al armiei romane! :lol:
Al tau era 4x4 sau 2w-D ?
Sunt destul de stresat pentru ca vreau sa fac credit si nu am chef sa dau banii aiurea.
Oricum alternative multe nu am ( util , placut si ieftin ) .
Am gasit si o rulota numai buna pt mine in cazul in care iau banii si nu gasesc un camper valabil la banii respectivi.
E rau la Syncro pentru ca daca iau unul care imi rezerva surprize si ies din calcule...nu stiu cum scot pe urma camasa.
Am mai gasit niste modele interesante zilele acestea :
Unul in Olanda cu motor de Ford 2.3 V6 nu stiu de la ce model dar am inteles ca un model din anii 70 si nu e 4x4 dar arata super.
Mai e unu fara acoperis inalt tot 2w_d dar e tentant pt ca are motor 1.9 tdi de golf si nu arata rau
Vreau sa gasesc un echilibru intre putere, consum acceptabil, caroserie/interior bune.
Rulota ramane ca rezerva daca nu ma incadrez cu Syncro.
POate reusesc sa pun niste poze si cu rolota , asa imi fac o idee din parerile voastre.
Nu are bucatarie...este ceva la exterior.
Cerea cam 7 mii € a lasat la 6500 dar as lua-o numai daca lasa undeva la 6 mii € cel putin.
Camperul e cel cu motor TDI 2w_D