Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@maurice: in catalogul online de la Knott, din ce imi amintesc (nu am mai intrat de ceva timp...) erau trecute codurile in functie de modelul ansamblului de remorcare. De aceea acea doamna ti-a cerut codul...
Incearca sa identifici modelul de cuplaj de remorcare si, in functie de codul acestuia sa identifici apoi din catalog ce iti este necesar. In ce priveste asistenta tehnica, aproape ca nu ai nevoie de ea.
Daca imi dai codul de pe cupla de remorcare, te pot ajuta sa gasesti ceea ce iti este necesar. Nu ezita :D:D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
@bebe 944
Multumesc de oferta dar am comandat deja carligul Winterhoff WS3000 si amortizoarele albastre.
Cred ca o sa schimb amortizorul de la protap dupa pentru ca nu-i stiu dimensiunea si nu am rulota in bucuresti sa verific, am inteles ca sunt mai multe lungimi.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Carligul l-am montat si testat, face toti banii.
Problema este la amortizoare, am gaurile in sasiu dar pe axa (parte mobila care tine roata) nu am nici un locaj, gaura, etc de prindere. Am vazut la rulota lui Vali pe axa in partea inferioara o piesa metalica sudata (din fabrica) in care era prins amortizorul. In week-end merg la munte unde e rulota sa-i desfac o roata si pun poze. Oare daca nu am piesa aceea din fabrica as putea eventual suda una sau axa este din fonta ?
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Axa nu are cum sa fie din fonta pentru ca ar deveni casanta si la socuri s-ar fisura.
In functie de tipul de sasiu ar trebui sa copiezi piesele si dispunerea lor cat mai aproape de original. Nu uita ca din cand in cand mai trebuie sa treci cu ea pe la Inspectia Tehnica si nu trebuie sa le sara in ochi modificarea.
Mult succes si spune-ne si noua cum ai facut si cum merge (poze).
Desi depasesti cu 20 kg, cred ca poti cumpara linistit amortizoare de 900 kg. Amortizarea va fi mai aproape de conditiile ideale, decat daca ai cumpara amortizoare de 1300 kg.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com