Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu nu Isaccea e prea departe deocamdata pentru mine, stai sa ma linistesc dupa weekendul asta fulminant. Am sarit brusc in viata de rulotist, l-am luat si imediat deja 2 nopti in el si 400 km cu el :) , oricum a fost super.
Felicitari ptr rulota : e f. frumoasa. Sa va bucurati cat mai mult si mai des de ea. Cat despre Isaccea, nu e departe. Te tii dupa Peti si totul e OK. Pacat! Vei intalnii oameni deosebiti, cu multe experiente...in ale rulotelor.
Inca o data , Bine ai venit in randul nostru!!
Mersi de poze Lorildike , si de rabdarea cu care m-ai indopat cu sfaturi, imi place tare poza cu mica rulotista!! Vezi ca mergem la Sovata , nu uiti!! baga tare la aranjamente si decoratiuni interioare ca sa fie gata apartamentul ca ne asteapta muntele, paraul, iarba, ciupercile(daca nu au inghetat).
Apropo ceva despre service instant a la Isuica??? (poate vad baietii si ne dau sfaturi sau un brat pentru geam). Inca ma doare capul de la lovitura primita ... "prietenii stiu de ce"
Ultima oară modificat 15 Oct 2007, 22:24 de către Fabian Karoly, modificat 1 dată în total.
Hu ha , hat ki gondolta volna hogy lejossz onnan meszirol egy par orara.....aoleu cine s-ar fi gandit ca ai veni si tu de la distanta aia mare pentru cateva ore :( oricum atunci deja de acum iti spun ca te invitam (in functie de Loriildike peste 2-3 saptamani in weekend) campam langa Sovata pe locul asta minunat unde am primit botezul TEC-ului adica geamul fata in cap :( noroc ca am crestetul capului cam moale si "plexidul duplu termopan" a rezistat.