Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La mine a fost ma simplu. Nu av rut sa mearga cu mine. Nu rezista la drum lung. Si in plus de asta nu m-a crezut pana nu am plecat de avasa. Credea ca glumesc :D
Din pozele pe care le vad, orasul ala pare a fi Apeldoorn, asta si pt ca Heillo nu cred ca exista. Insa la marginea Apeldoornului exista castelul HetLoo, precum si un parking de rulote in apropierea lui.
Daca ma insel, contrazice-ma.
Eu unul m-am facut membru pe club RV, dar rulota inca n-am. Tot tatonez si ca si in cazul tau familia inca nu ma crede, insa vara asta sunt hotarat. Cu prima ocazie cand ma trimit astia de la firma in Olanda, le zic sa nu-mi ia bilet de avion, ci sa-mi deconteze motorina.
Nu ne-ai zis cam cat te-a ajuns cu totul si din ce an e rulota.
Parca ne vad pe noi :D cu deosebirea ca noi am facut acest drum iarna :shock: Daca ne prindea vreun vaj... ne mai vedeam pe la primavara :lol: :lol: :lol:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
din olanda si pina la ...unguri ajungeai :P . mai rau era la noi.eu am facut acest drum (rotterdam) si a fost ok pina la romanica. de la oradea a fost un cosmar,mai precis oradea -cluj- brasov. nu stiu cum fac cu autostrazile alea a lor,ma refer in special la olandezi si nemti ,dar efectiv nu simteai ca a nins.interesant ar fi sa aflam cu ce le dau, ce masuri iau.eu am intrebat un olandez si mi a raspuns ca nu stie, el stie ca nu trebuie sa aiba probleme. ce sa l mai intreb in acest caz??!! :shock:
Da, ai dreptate; noi am venit pe sosea uscata pana la linia de centura a Bucurestiului. Aproape ca nu ne-a venit sa credem :shock:
Dau cu celebra solutie cu care se da si in Romania, insa ei nu asteapta sa se faca zapada strat pe sosea, dau in permanenta...
Se pare ca iarna asta au intrat destule rulote in ClubRV :D:D:D:D:D
Grea boala asta... Cand te prinde, esti luat!!!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com