Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am vb cu dl. ION SINGURAN care merge frecvent la FERMA HOMORACIU.
DL. Cosmin ( administratorul ) va taia porc acolo si va face ceva ” chestii culinare ” , ceaune, atmsfera ( cu muzica) , s. a. m . d . .... fapt pt care daca vremea arata bine e posibil sa ajungem cateva echipaje acolo ....
NU sunt eu organizator si nici nu promit 100% ca voi veni , insa e o varianta de luat in calcul .... mai ales in conditiile actuale in care oamenii nu au zile libere .... in acea perioada 30nov si 1 dec fiind pe calendar exact in weekend ceea ce face sa nu prea poti face un weekend prelungit.....
...
adica pleci de acasa vineri dupa amiaza ca sa stai la o locatie pana duminica de dim .....
... cam toata lumea sta pe zona si nu se aventureaza la avenimente unde ar parcurge km....
...cel putin asa am inteles de la cei care se observa ca nu si au facut nici un fel de planuri inca.....
Locatia se afla la VAlenii de Munte ( distanta cativa km ) aici ...
Ciprian, că pică în weekend înțeleg, dar ăsta nu este un motiv pentru a anula cea mai importantă întâlnire a asociației, este totuși ziua României și ziua ClubRv. Este ziua în care s-au luat decizia înființării asociației și știi bine asta.
Faptul că trimiți oamenii la Homorâciu este o greșeală foarte mare, chiar dacă acolo este bine amenajat, este totuși un camping care NU este partener ClubRv. Acum ce vor spune proprietarii de campinguri, cei 55 de oameni care acordă reduceri? Nu este păcat de munca lui Giani să trimiți oamenii și să mergi și tu la concurenții celor ce sprijină asociația?
Lumea vrea locatie cu restaurant dar de fapt nu exista interes pt ca se tem de vreme... oamenii ,
Mai intai sa vada toti cum va fi vremea... apoi ar vrea sa decida.
Pe topicul lui NIKI RADU de la Revelion la fel , e lipsa de interes. ..ca e departe sau ca sa vedem cum e vremea , dar omul trebuie sa dea avans...
Ceilalti din CD n au propus nimic, iar mare parte din prietenii pe care i am rulotisti la Bucuresti au decis sa ramana langa casa la Camping Bragadiru Clinceni. pt acele 2 zile in care vor parcuge dostanta f mica sub 100km...
.....din pacate atmosfera n a fost una prea placuta in ultima vreme pe aici dupa cum stii , fapt pt care s-a ajuns aici . ... regret .
Toata lumea spune ca 1 dec s-a nimerit prost in calendar inclusiv Giani... nu doar eu sau altul .
Altii nu au fost interesati de subiect... nici macar membri , colegii rulotisti care se presupune ca fiind colegi rulotisti ar putea interveni cu sugestii idei implicare... ( membri asociati ) .
IN urma cu 3 luni Scolareanu Petre a scris
” chiar asa n a mai fost nimeni de pe 6 aug nicaieri sa scrie 2-3 vorbe pe forum ?”
LIpsa de interes duce la astfel de situatii
Ne am invatat doar sa cerem cardul FICC si gata ...
un obicei prost ...
IMI PARE RAU .
Din pacate s a mai intamplat asa in urma cu 3-4 ani de doua ori la rand...
O data nu s-a gasit sala cu meniu ca s avrea lumea sa plateasca minim 150 ron pers dar masa si alta data a fost COVID
adica s au mai sarit 2-3 evenimente de iarna in ultimii ani . ... ocazional .... daca a fost lipsa de interes in extrasezon .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In completarea celor de mai sus vin cu lista ca sa vezi ce optiuni sunt pt aface 1 dec cu sala incazlita sau restaurant asa cum lumea are pretentii ca sa nu mai zic de cazare pt ca mai sunt colegi frigurosi care vor camere dar asta este alta discutie ....
Vulcanii N e sters din lista banuiesc ca stii de ce
nr 18 Brandua Avrig a cerut anul trecut 1000 ron echipaj ! IESE din calcul sa faci 1 dec... cu masa festiva .... unul ca tien mai are si doi copii de pus la masa.... de ex. pana la urma suntem rulotisti
nr 21 s a desfiintat desi avea restaurant. vinde tot. Cheile Rasnoavei
43 Tara Oasului are carciuma dar e prea departe e la Satu MAre .. a s evedea si interesul pt revelion...acolo care e scazut ca e departe ar fi motivul oamenilor si atunci sunt 5 zile nu 2 atentie
la HEaven nu e decat o terasa nu e sala sau ceva ...
repet lumea vrea spatiu incalzitâ
Am mai facut in trecut la MOARA la INtorsura Uzaului nu e partener si a mai marot putin meniul adica te cam scoate din schema .....
Se poate face o simulare pe o anume locatie pt verificarea interesului oamenilor de a veni . O lista de prezenta care confirma ce am spus eu pt ca stiu dupa feedback ul de pe forum din pacate rezultatul ....
Ciprian, dacă tot este doar weekend, de ce nu se încearcă o mobilizare a oamenilor să se sărbătorească în mai multe zone din țară? Am văzut că doamna Violeta Popa a sunat de ceva timp adunarea pentru rulotistii din zona dumneaei. La fel poate prin zona Brașovului, litoralului sau altundeva unde s-ar mai putea aduna oameni. E doar o idee, nu e problemă dacă o respingeți.
Noi, moldovenii, în decursul anilor am participat la întâlnirile de 1 Decembrie ale Clubrv dar numai la cele care au oferit și cazare. Asta din cauza că nu se știe niciodată cum va fi vremea ( dacă va fi sau nu zapadă) și deci este greu să treci munții cu rulota după tine. Așa că am încercat să ne organizăm pe plan local și de câțiva ani buni am sărbătorit 1 Decembrie când la Gura Humorului, când la Durău. Anul acesta, o parte din colegi merg la Durău la o pensiune iar o parte la camping Inu Maf, la Tg. Neamț. În felul acesta se evită deplasările pe distanțe mari și colegii moldoveni au posibilitatea să aleagă locația și felul cazării (camping sau pensiune). La fel am procedat de-a lungul anilor (13 ani)) cu sărbătorile pascale. Am inițiat, împreună cu colegii Cristi Acatrinei, Gheorghe Gheorghiță-Vornicu, sub egida Clubrv. - Paște în Moldova - care, de-a lungul anilor a devenit o tradiție. Noi nu organizăm aceste întâlniri pentru a da bine în Darea de seamă a activității Asociației și de cele mai multe ori nici nu le pomenim pe forum din diverse motive. Aceste întâlniri ale noastre sunt organizate numai de dragul colegilor noștri rulotiști care, an de an, ne fac onoarea de a participa în număr cât mai mare la ele. Dacă dorește cineva să ni se alăture pentru întâlnirea de la Durău, la pensiune, mai sunt disponibile 5 camere (etaj 1 - 180 lei/camera, mansardă 120 lei/cameră). Nu încercați să faceți din aceste frumoase și tradiționale întâlniri ale Clubrv o polemică (ați strica tot farmecul lor). Colegii din Moldova au o cu totul altă perspectivă asupra fenomenului rulotistic și de aceea nu trece nici o săptămână fără ca undeva, într-un colț al Moldovei, să nu fie o mică sau mai mare adunare a colegilor noștri.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Ciupagea Dumitru scrie: ↑20 Noi 2024, 20:45
Ciprian, dacă tot este doar weekend, de ce nu se încearcă o mobilizare a oamenilor să se sărbătorească în mai multe zone din țară? Am văzut că doamna Violeta Popa a sunat de ceva timp adunarea pentru rulotistii din zona dumneaei. La fel poate prin zona Brașovului, litoralului sau altundeva unde s-ar mai putea aduna oameni. E doar o idee, nu e problemă dacă o respingeți.
asta as vrea sa incerc , mi a spus Giani ca la Cabana Voina a facut patronul un loc de socializare inchis care s epoate incalzi
daca sunt doritori putem incerca acolo daca nu s a speriat lumea ca a nins deja.. asta daca sunt sa zicem macar 10 doritori care si scriu aici .....
Colegii de la Moldova se strang pe zona acolo la ei .
IN CD nu mai avem decat pe GEta GHE care nu merge cand e frig ( decat la cazare ) si Dl. Curelea care nu se baga a organizare ....
Acatrinei C e la Molova cu ei , cu grupul care a scris mai sus .
Eu am ramas practic singur, acum altii nu mai exista momentan ...... in CD sau organizare...
Astia de la Bucuresti se duc la Camping Bragadiru.....
Violeta POPA a scris citez
”Nu încercați să faceți din aceste frumoase și tradiționale întâlniri ale Clubrv o polemică (ați strica tot farmecul lor). Colegii din Moldova au o cu totul altă perspectivă asupra fenomenului rulotistic ...... ”
CRED CA DE DATA ASTA NU NE CERTAM .... DOAR S A DISCUTAT ,,
Intr -adevar a existat azi o tentativa pe facebook a cuiva de a denigra imaginea noastra dar a fost eliminata . ...
Se pot deosebi intentiile rele fata de discutiile amicale, constructive .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
D-na Popa, pana la postarea de mai sus, a fost anuntata aceasta intalnire de 1 dec sau de revelion in zona Moldovei ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Dle Niky Radu, cum ramane cu intalnirea de la Tara Oasului ??? de a ajuns Cosmin sa ma sune pe mine....nu asa se procedeaza. Nu vreau dicutii si polemici , dar nu poti sa ti dai ok ul , sa ceri numarul de cont pentru plata avansului , (omul acontand muzica si bucatarul) , apui sa spui sa nu mai faci nimic, dupa ce ,te a asteptat sa te decizi, daca faci la el sau la Dacii Liberi. .Trebuia ca acesta intalnire sa o faceti in nume personal si nu al clubului , daca faceati intalnirea pe Niky Radu , nu avea de ce sa ma sune pe mine !!! sa mi spuna toate astea . Inca un partener care probabil va renunta la parteneriat ...Multumesc !
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.