Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am ajuns de vineri seara și totul este ok, mai este loc daca mai dorește cineva.
Mulțumim Gabi pentru găzduire, mi-a părut bine că ne-am cunoscut, ai fost o gazda de nota 10.
Am făcut multe recomandări pentru această locație (inclusiv ieri - unui vecin); mai nou, cunosc și noile condiții, totul este ok!
Locația aceasta este una de suflet pentru mine.
Ani la rând am campat acolo, configurația suprafeței era puțin altfel la acea vreme. După ce nu a mai fost amenajat camping acolo,
treceam, de dorul amintirilor, an de an pe acolo și mă uitam să văd care mai este situația.
Anul trecut, după ce am vorbit cu Dănuț (el se afla la acea vreme în 2 Mai), am trecut pe la locație, am intrat chiar pe teren și am vorbit cu niște băieți veniți cu un camper din București.
Am uitat să fac câteva fotografii.
Te rog să faci câteva fotografii de la locație și să le postezi aici. Ar fi de mare folos.
Nu avem nimic planificat pentru vara anului 2026, în caz că ajungem la mare, trecem pe la voi.