Roman Vasile scrie: ↑27 Iun 2023, 08:46
Ma bucura gandurile frumoase de la (re)invierea Club RV. Va doresc succes D-l Predonu...
Va multumesc mult!
Roman Vasile scrie: ↑27 Iun 2023, 08:46... Pentru o comunicare buna cu membri clubului trebuie mentinuta vie flacara forumului!... pentru asta militez eu, pentru mentinerea vie a forumului ClubRV: asta e locul NOSTRU, aici suntem NOI...!
Sunt intru totul de acord. Asta incercam sa facem.
Am scris in prima mea postare, in noua calitate... "Acum, imi doresc sa consideram un nou moment ZERO in evolutia Asociatiei CLUBRV."
Dupa mai putin de o luna de la aceasta precizare, constat ca eram foarte optimist.
Din pacate, sechelele trecutului imi dovedesc ca trebuie sa plecam de undeva de mult mai jos.
Cristi Nastase scrie: ↑27 Iun 2023, 22:49... Eu m-am retras din cauza moderatorilor si a lui Lupu Ciprian care mi-a sters toate interventiile critice facute in legatura cu anumite interventii făcute de conducere

... Da, marea majoritate au plecat din ClubRV din cauza pumnului in gură...
Cunosc sentimentul si eu am trecut prin el.
Ca mine, ca tine si foarte multi altii.
Sambata, m-am intalnt cu Dan Iliescu sa incerc sa-l conving sa revina la administrarea forumului.
Cand a auzit... mi-a spus: Imi pare rau Nelule, eu nu vreau sa mai aud de ClubRv, am fost dat afara ca ultimul om, mi s-a limitat accesul pe forum.
Si Dan Iliescu, este membru fondator al ClubRv.
Cristi Nastase scrie: ↑27 Iun 2023, 22:49... Ciprian... ai crezut că dacă te insinuezi in grupul de la Clinceni cu glume răstite tare si repetate de 2 - 3 ori ne agati in schema ta de a aduna adeziuni.
Nu mă mai interesa povestea ClubRV, dar ai insistat sa intru pe club sa scriu impotriva lui Curelea (stiind ca nu-l am la inimă) iti era frică ca o să iasă presedinte... La Clinceni nu ai avut succes cu noi, ghinion, nu-si dorea nimeni functia aia... si ai intrat in alarmă

se apropia ziua alegerilor si din grupul tau intim nimeni nu mai vroia sa continuie

Si a iesit presedinte exact cel de care iti era frica cel mai mult, ala care a investit incredere in tine la Costinești

Poate inventează cineva un topic "sa ne punem cenușă in cap" ...
Doamne, ce manarii... ce jocuri de culise... si alergatul dupa imputerniciri.
Din cauza asta si nu numai, imaginea ClubRV este la pamant.
Am sa am o discutie cu Ciprian la momentul intoarcerii lui din Croatia, sa vedem ce este de facut.
Eu nu pot duce-n spate asemenea sechele din trecut.
Nu am venit aici sa-mi patez obrazul.
Eu am spus clar, am postat in vazul lumii, am mentionat la sedinta AG conjunctura in care am acceptat propunerea de a candida la aceasta functie.
Si acum... sa iau act de astfel de jocuri de culise.
Si apropo de Giani Urda, baiatul asta chiar isi face treaba la superlativ. Tot respectul pentru el.