Administrator Forum ClubRv-RO

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Administrator Forum ClubRv-RO

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mai e o problema cu forumurile astea.
E prima data când aud acum ca o postare era în așteptare.
asta cine o aproba adminul?
@ Dumitru Ciupagea

Se aproba pt oricine instantaneu sau unii așteaptă și de ce?
Eu când am postat sau comentat pe forumul acela nou îmi apare tot instant fără filtru.
Va trebui sa vedem ce facem cu aceste forumuri pt ca oes discuții și nu e ok
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Vezi, daca tu esti de-al lui Lupu, postarile tale apar (nu doar asta de aici, ci adesea) de doua ori - te răsfeți si te întinzi; altora nu le apare niciuna - normal că se enerveaza omul!
E prima data când aud acum ca o postare era în așteptare.
N-a fost doar una, a mai fost si a lui rares_popa, de pe topicul cu intalnirea de la Vibe (evident ca tot forumul nou).
asta cine o aproba adminul?
M-am dat șmecher si le-am aprobat chiar eu, de capul meu.
(...)
Tucson, Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

N am știut....ca pot fi sau nu aprobate. ...SAU CA NECESITA moderare și aprobare fiecare postare în parte.. asta necesita munca și oameni. Nu cred ca cineva ar avea timp de asta.
Dan Ciupagea nu mi a spus despre aprobări sau astfel de moderari. ... nu știu dacă a setat el asa sau e "by default" la instalare forum aceasta versiune.

Eu personal de asa ceva n as avea timp... sau ar ieși discuții dacă intri după 3 zile și un om așteaptă o aprobare...
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Lupu Ciprian scrie: 19 Aug 2023, 17:56 Nu cred ca cineva ar avea timp de asta.
Dan Ciupagea nu mi a spus despre aprobări sau astfel de moderari. ... nu știu dacă a setat el asa sau e "by default" la instalare forum aceasta versiune.
Sunt sigur ca sunt nenumarate setarile (platformele actuale/noi pentru forumuri sunt exagerat de stufoase; fiecare dezvoltator mititel vrea sa se afirme cu tot mai multe optiuni si meniuri si submeniuri - asta e o prostie mare si daunatoare, nevoile reale sunt putine si au fost rezolvate in urma cu mai mult de 25 ani, cand erau forumurile in floare), si ca n-a ales nimeni ca posturile (sau unele dintre ele) sa fie supuse verificarii si aprobarii. Probabil ca trebuie debifate casutele paranoice, numai ca-s multe si ascunse.

Daca-mi cere vreodata cineva parerea, o las aici, gata scrisa: forumul vechi, adus la functionalitatea lui obinuita, este mai mult decat ok. Este chiar optim. Este perfect, nu s-a simtit niciodata nevoie de inca vreo patruzeci de baxuri de optiuni.
(...)
Tucson, Avento
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Este de completat faptul ca ar trebui sa avem ce cineva care separat de partea de administrare conținut (ce poate fi făcută de noi ) sa avem om care sa știe PHBB si sa repare erorile problemele și respectiv dificultățile care pot apare și care s a dovedit clar ca ne depășesc ....acest lucru chiar implicând costuri pe care sa ni le asumam
Am tot discutat asta cu Dan Ciupagea și am comvenit.cu cei din CD ca dacă VREM CA CINEVA SA AIBA o responsabilitate trebuie sa avem un contract de mentenanță pt site și respectiv forum. Va trebui cumva sa și votam...decidem democratic ce facem cu aceste forumuri pana la urma... ca sa nu impunem asta printr o decizie asumata aiurea... sau la " ghici" .
Trebuie studiata problema
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Este de completat faptul ca ar trebui sa avem ce cineva care separat de partea de administrare conținut (ce poate fi făcută de noi ) sa avem om care sa știe PHBB si sa repare erorile problemele și respectiv dificultățile care pot apare și care s a dovedit clar ca ne depășesc ....acest lucru chiar implicând costuri pe care sa ni le asumam
Am tot discutat asta cu Dan Ciupagea și am comvenit.cu cei din CD ca dacă VREM CA CINEVA SA AIBA o responsabilitate trebuie sa avem un contract de mentenanță pt site și respectiv forum. Va trebui cumva sa și votam...decidem democratic ce facem cu aceste forumuri pana la urma... ca sa nu impunem asta printr o decizie asumata aiurea... sau la " ghici" .
Trebuie studiata problema
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

Salutare.astept un raspuns de la o firma niste prieteni sa ne ajute cu forumul.Dupa ce se uita pe forum un pic o sa sune pe domnul Dumitru sau pe domnul Lupu ptr detalii.
Ma cunosc de mult cu ei si sunt super buni in IT.
Abia au venit din concediu si cum se elibereaza ma anunta.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Iancu Gabriel
Membru forum
16

Mesaj de Iancu Gabriel »

Si eu am incercat sa imi fac cont nou pe forumul nou undeva de Sf Marie dar inca nu am primi confirmare pe email.
Hymer Exsis T-474
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Știe Dunitru Ciupagea. Mi a zis ca te ajuta . El cunoaște tot ce e acolo.
Ciupagea Dumitru
Membru asociat
7
Oras: Braila
Data nasterii: 04 Noi 1978

Mesaj de Ciupagea Dumitru »

Iancu Gabriel scrie: 21 Aug 2023, 11:17 Salutare.astept un raspuns de la o firma niste prieteni sa ne ajute cu forumul.Dupa ce se uita pe forum un pic o sa sune pe domnul Dumitru sau pe domnul Lupu ptr detalii.
Multumesc pentru ajutorul cu persoana care se poate ocupa de forum.
Am avut astazi o discutie telefonica cu el si mi-a spus ca forumul vechi are nevoie de contract de intretinere si ca ar costa 10000 de lei pe an. Apoi pentru erori sau alte probleme 35 de euro pe ora inmultit cu cate ore necesita interventia.
Mai are rost sa-i dam omului date de logare? Trebuie sa alocam buget serios.
Your home is where you park it
Ciupagea Dumitru
Membru asociat
7
Oras: Braila
Data nasterii: 04 Noi 1978

Mesaj de Ciupagea Dumitru »

Iancu Gabriel scrie: 21 Aug 2023, 11:30 Si eu am incercat sa imi fac cont nou pe forumul nou undeva de Sf Marie dar inca nu am primi confirmare pe email.
Ai contul activ pe forumul nou. In acest moment nu se mai primesc mail-uri, cred ca le-a scos programatorul ca veneau in franceza.
Eu zic sa le mai folosim pe ambele o perioada si apoi sa vedem cu care ramanem. Ar fi mai usor cu asta vechi ca nu mai pierdem o gramada de timp cu configurarea, dar din pacate nu gasim pe nimeni sa-l intretina la un pret pe care sa ni-l permitem.
Your home is where you park it
Iancu Gabriel
Membru forum
16

Mesaj de Iancu Gabriel »

Ciupagea Dumitru scrie: 22 Aug 2023, 22:43
Iancu Gabriel scrie: 21 Aug 2023, 11:17 Salutare.astept un raspuns de la o firma niste prieteni sa ne ajute cu forumul.Dupa ce se uita pe forum un pic o sa sune pe domnul Dumitru sau pe domnul Lupu ptr detalii.
Multumesc pentru ajutorul cu persoana care se poate ocupa de forum.
Am avut astazi o discutie telefonica cu el si mi-a spus ca forumul vechi are nevoie de contract de intretinere si ca ar costa 10000 de lei pe an. Apoi pentru erori sau alte probleme 35 de euro pe ora inmultit cu cate ore necesita interventia.
Mai are rost sa-i dam omului date de logare? Trebuie sa alocam buget serios.
Mama ce preturi,nu credeam vreodata sa aud asa ceva.
Hymer Exsis T-474
Scrie răspuns