Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bunul meu prieten din Germania ,Ioan Oprea impreuna cu sotia,mi-a confirmat ca o sa ajunga si el doua ,trei zile cu autorulota la eveniment..Multi il cunoasteti ,din postarile spectaculoase de pe pagina de fb Club Rv..
Bună seara, ma numesc Vlad Iliescu, locuiesc în Mogoșoaia și dețin o rulotă Fendt Bianco Activ 515SD din 2020.
Suntem un cuplu care călătorim însoțiți de cățelușul nostru, un setter irlandez.
Nu am mai participat până acum la întrunirile clubului dvs.
Vreau să vă întreb dacă ne putem alătura și noi acestei întâlniri de Paște? Nu pot spune 100% că vom veni, depinde de mai mulți factori, inclusiv prognoza meteo. Totuși, vă rog să îmi spuneți dacă suntem bineveniți și noi la campingul din Dorna Arini. Vă mulțumesc.
Teoretic cam oricine deține o rulota sau autorulota e binevenit. Nici eu nu mai participase la nici o întrunire, prima a fost anul trecut la Jurilovca. Si m-am simțit minunat, oamenii au fost de nota 10.
Dacă veniți poate va mai stresez puțin cu Weinsberg-ul meu!