Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
NU trebuie sa te grabesti dupa 24h sa comunici ca nu e interesata lumea doar pt ca a spus /scris 1 persoana sau 2 ceva ... e posbil ca altii sa spuna atceva . ..de aceea e forum ... pt dezbateri pareri pro/ contra , propuneri s a m d.
E posibil ca intr-adevar sa aiba unii liber de vineri pana miercuri inclusiv, chiar daca nu e cazul meu .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
"Ştrandul nostru are două piscine alimentate cu apă termală cu adâncimi diferite, cu temperatura de 25°C, cu suprafaţa totală de 300 metrii pătraţi, care funcţionează în tot cursul anului şi care sunt prielnice şi pentru baie balneară. Piscinele noastre se adâncesc lin de la 140 la 240 cm.
Staţiunea noastră nu numai vara, ci şi în tot cursul anului aşteaptă oaspeţii. După închiderea sezonului de vară, piscinele sunt acoperite şi stau la dispoziţia musafirilor.
Ştrand Termal Perla VlăhiţeiLa ştrand există mai multe posibilităţi de divertisment. Pe terasele restaurantelor care funcţionează în interiorul campingului, musafirii noştri se pot răcorii şi pot juca. Există locuri potrivite şi pentru jocurile cu mingea. Puteţi înscrie copii la cursuri de înot.
Vara bucuria de a sta la soare şi scăldatul înviorător, iarna piscina acoperită şi apa termală călduţă cheamă înapoi sutele de vizitatori."
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Nu am vorbit inca cu doamna pentru ca am primit cateva telefoane in particular de la cateva persoane care sunt interesate de oferta.Mai astept sa vad daca mai sunt si alte persoane interesate si in functie de cati vom fi,atunci vad daca se pastreaza pretul.Are si un foisor in curte si o bucatarie unde se poate gati .
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Am fost eu aici vara trecuta cu Adi Grecoff 2 campere am stat 3 zile ...
era de plata 20 ron pers pe zi si 40 sau 30 rulota cu si fara curent am dat 140 pe 2 nopti ...in ulima zi daca stai pana mai tarziu dupa 12...platesti strand ...20 ron pers.
E placut si apa e calda... La celalalt strand concurent care e mai sus pe stanga si e mai frumos campingul apa nu e la fe de calda ca si aici ... e diferenta de cateva grade , iar cand afara e frig , crede-ma ca conteaza!
Sala n -am vazut sa aiba .
Toaletele sunt ok si au si vestiar ...
Au si cateva casute , unele parca aveau si grup sanitar .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Datorita extinderii epidemiei virale , a incertitudinilor generate de situatia epidemiologica si in urma consultarilor membrilor din CD,acest eveniment se anuleaza.
Avem convingerea ca ne vom putea revedea cand conditiile o vor permite.