topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@Alex L. Bun venit!
V am modificat în membru asociat. ( de la statutul de m forum)
Sunteti unul din primii posesori de card în format electronic ClubRv-Ro FICC... emis de Costel Curelea.
Ne vedem la întâlnire!
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cam la 2-3 zile am sa reactualizez lista ... in dreptul vostru am trecut judetul ca sa observati ca vin si din tara destul de multi adica peste 60% .
Personal va cunosc cam pe toti cu 2 exceptii... ( facem cunostinta la fata locului la o bere ) , mai ales ca in prima seara voi propune o ”sedinta” :) de socializare in care sa ne cunoastem cei mai vechi cu cei mai noi la un pahar de vorba ... ( h 20 ) in mijloc cumva sa ne cunoastem mai bine .
Pe parcus vm elabora un program simplu de activitati , o plimbare si 2 concursuri... iarcei care vor merg cu gazda la raftig- caiac ( contra cost pe lac sau raul BZ) . Ce propunem noi nu implica alte costuri si se face pe local sau in jurul campingului .
Multumim tuturor pt sustinere! TINETI APROAPE ! :) Este f posibil ca evenimentul sa aiba loc cu casa de bilete inchisa... O sa vorbeasca Giani la locatie sa vedem cate echipaje pot veni si daca luam sau nu tot campingul ( integral ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com