Camper boat Selander

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pana Gabriel

Re: Camper boat Selander

Mesaj de Pana Gabriel »

Lupu Ciprian scrie: 28 Apr 2021, 12:17 ESTE superba am vazut una de vanzare in targ la AUTOVIT ( VITAN ) Bucuresti .... anul trecut pana sa se inchida targurile ...

Vad f multe avantaje si mi se pare f utila insa lispeste toaleta ... in conditiile in care un dus poate fi improvizat ...asta daca -mi permiteti un mic repros la adresa producatorului .

In urma cu 2 ani am inchiriat o salupa cabinata in Thassos mai exact la Keramoti pana sa treci spre Thasso si sla acelasi volum avea si toaleta acea barca ... chiuveta tot... e adevarat insa ca nu era si rulota :)

Chiar ma gandeam cum as sta cu una de asta pe canale in Delta ...

Felicitari pt achiziție! Mulțumesc Ciprian. Chiar o sa o fac solar pasivă. Adic panouri top 3 mondial +10kw LG chem. Și atunci va merge oricât prin Delta.
Pana Gabriel

Re: Camper boat Selander

Mesaj de Pana Gabriel »

Florin.. Nenica moderatoraș,, acilea '' opăritel. Cine vrea sa fie moderator trebuie sa aibe un pic de înțelepciune și să cunoască sensul cuvintelor românești. Eu ii ștergeam direct mesajul. Dacă eu care am Sealander ul ii spun ca exista dotările acestea opționale ofertate de producător... Vine el sa mi spună ca nu.. Și asa începe înșiruirea trollerista la fel ca în urma cu 15 ani pe forumurile astea.. Și vii tu ipocrit să vezi agresiuni unde nu s în loc sa ai grijă să rămână aici în discuții numai asocieri constructive.. Vrei mahala? Continua. Eu am vrut sa șterg răspunsurile mele sa nu dau curs dar vad ca nu merge și nu i normal.
Scrie răspuns