Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Interesante jucariile dar ....sincer ,nu mi-as dori sa l-e vad infasurate pe planetara,cu senzorii de ABS smulsi, etc .Comoditatea are totusi un pret.2 minute sa o incalti cu ,,sosete" versus 10 sa pui niste lanturi serioase ,incercate in ani si ani.A evoluat si tehnica asta dar totusi ..,,sosete" !?? :)) Asta facea bunica acum n ani cu sosete peste pantofi, .:))
Interesante jucariile dar ....sincer ,nu mi-as dori sa l-e vad infasurate pe planetara,cu senzorii de ABS smulsi, etc .Comoditatea are totusi un pret.2 minute sa o incalti cu ,,sosete" versus 10 sa pui niste lanturi serioase ,incercate in ani si ani.A evoluat si tehnica asta dar totusi ..,,sosete" !?? :)) Asta facea bunica acum n ani cu sosete peste pantofi, .:))
Cu tot respectul dar ce faci daca gasesti freezing rain?
Iti pui lanturi ?
In Austria sunt interzise lanturile dar ai obligativitatea sa le ai ! (Spun soferii de Tir ) Amenda este de citava sute de euro.
Bine dar intre un lant rupt pe un integrat si o soseta care face mai mari pagube?
Fiecare cintareste avantaje si dezavantaje si hotaraste . Am spus cum ma pregatesc EU asta nu inseamna ca tot ce fac este si aplicabil altora .
E clar ca sunt doua produse cu aplicabilitate similara dar totusi diferite.
Eu folosesc lanturi de obicei, dar pe drum cu polei, cred ca aceste sosete sunt mai confortabile. Sper sa nu le dau jos de pe planetare ...