Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare, mai sunt valabile datele de la inceputul topicului, pot plati in acel cont? Si n-am inteles, daca vreau sa ma inscriu in asociatie si sa primesc cardul, platesc pana la sfarsitului anului 2016 sau pe un an de zile? Iunie 2016-2017?
Alin, platesti acum, 130 lei, pentru un an de zile iar la anul in ianuarie platesti pentru lunile ramase pana la sfarsitul anului, adica 6 luni sau poti plati de prima data, plata pe un an si jumatate.
Aceasta este adresa si procedura: viewtopic.php?f=97&t=1002#p83013
Poti plati direct la una din intalnirile organizate de asociatie. Prima intalnire este la Bran de Rusalii unde poti participa daca te inscrii aici: viewtopic.php?f=87&t=8691&start=60
Taxa pentru a deveni membru ClubRv este 120 lei in primul an de inscriere apoi in anii urmatori este de 100 lei. Taxa pentru cardul FICC este de 10 lei pe an. Conditia pentru eliberarea cardului este sa ai cotizatia platita integral pe un an calendaristic, de la 1 Ian. la 31 Dec. a anului in curs.
Daca mai sunt colegi care doresc legitimatia de Ro sau cardul international 2017 FICC Clubrv-RO saptamana viitoare ma intalnesc cu colegul Curelea sa-mi dea 5 carduri pt unii din colegi... fapt pt care le puteti cere pana atunci si aveti timp sa si platiti cotizatia la mine sau la C-tin Curelea , ori prin banca.
Ieri am facut plata cotizatiei prin transfer bancar, 130 lei.
Am transmis domnului Curelea copie dupa cartea de identitate. Luni sau marti trimit si o copie dupa ordinul de plata.
OK , am sa -l anunt sa ti-l trimita pe posta sau curier.
Am si eu de luat 5 carduri de la Costel Curelea pt unii colegi cu care ma intalnesc peste 1 saptamana ...
Daca mai sunt doritori , rog copie CI laadresa de email cureleacostel@yahoo.com si copie plata banca...sau cum am scris, se achita si la mine sau la el si primiti chitanta odata cu cardul ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dupa ce am devenit membru cotizant se schimba si statusul pe forum? In cazul meu am ramas tot "membru forum", chiar daca sunt posesor de card si cu plata la zi. :lol
A fost schimbat deja de unul din colegii mei ...cu intarziere... ne cerem scuze.
Ciprian L.
Am trimis în data de 12 iulie actele necesare înscrierii în asociaţie la contact.clubrv@gmail.com.
Plata a fost realizată prin virament bancar şi am confirmarea transferului.
Până acum nu am primit vreo confirmare privind înscrierea, aş dori să mă asigur că cererea mea nu fost cumva eliminată de vreun filtru anti-spam.