Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Pascalin Sorin, fost membru al Asociatiei ClubRV si al acestui forum, cunoscut de catre vechii membri sub pseudonimul de Tarzan.
Motive personale si profesionale m-au tinut departe, o buna perioada... Ma intorc astazi pe acest forum unde, odinioara, am gasit sfaturi si prieteni, oameni pe care am putut conta la mare nevoie. Multumesc!...
Si cum de bun simt este sa saluti atunci cand intri intr-o casa, asa fac si eu odata cu intrarea mea in aceasta comunitate.
Asadar: Buna ziua!
Numele meu este Silviu Pascu, tata de 2 fete si nu in ultimul rand sot:)
Pasiunea mea este impartasita de toata familia....inclusiv de cainii nostri.
Sunt detinatorul unei rulote Knaus Eurostar Style 550 TF, an 2003, trasa de un Hyundai Santa Fe sau de un Audi A4B8.
Bun venit Silviu .(oarecum vecin cu mine ; eu stau in Berceni , si rulota o tin in Aparatorii Patriei )
Sa fiti santosi si sa folositi cu placere rulota din dotare :D
Adrian Melku Vatamaniuc 0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Sunt Cristi din Glina , ILFOv am un VW Caddy si o rulota BayerlAND 380 .
IMPREUNA cu sotia si fiul nostru de 7 ani participam cu placere la intalnirile comune inclusiv iarna .. am fost si la Fagaras la revelion ...
Sunt membru asociat de 1 an deja in ClubRV.
Sunt Cristi din Glina , ILFOv am un VW Caddy si o rulota BayerlAND 380 .
IMPREUNA cu sotia si fiul nostru de 7 ani participam cu placere la intalnirile comune inclusiv iarna .. am fost si la Fagaras la revelion ...
Sunt membru asociat de 1 an deja in ClubRV.
Va salut pe toti !
Inca o data bine ai venit Cristi ! Ti am modificat statutul in membru asociat ClubRV-Ro.
Sorin Pascalin scrie:Ma numesc Pascalin Sorin, fost membru al Asociatiei ClubRV si al acestui forum, cunoscut de catre vechii membri sub pseudonimul de Tarzan.
Motive personale si profesionale m-au tinut departe, o buna perioada... Ma intorc astazi pe acest forum unde, odinioara, am gasit sfaturi si prieteni, oameni pe care am putut conta la mare nevoie. Multumesc!...