@Terecoasa Adi ... ADEVARAT A INVIAT !
La eveniment au participat 50 de familii, au fost 32 de copii prezenti la concursul ( VANATOAREA DE OUA ) , iar la cel de pescuit la ponton, aprox. 20 copii .
Taxa 10 ron pt. concurs pescuit n-am mai colectat-o pt ca nu aveam de dat la toti cadou.. riscam sa am participanti care sa planga daca nu primesc nimic .... iar dl Vrabie Bogdan ( admin complex ) a spus ca pt. copii nu doreste nici o taxa .
S-au oferit diplome fara diferentiere intre copiii prezenti .
Pt. vanatoarea de oua toti copiii din cele 3 echipe au fost premiati cu diverse dulciuri... ROG PARINTII SA PUNA POZE DE LA CONCURS !
In restaurant am avut premii oferite de Vancsa Levente
http://www.pieserulote.ro / Berger castigatorul acelui fierbator de inox si a setului de pahare
este inepuizabilul Vasile Cicu de la Galati... veti vedea pozele care sunt graitoare ...
Am oferit si un camper (miniatura exponat ) si un reflector led din partea Clubrv , precum si 2-3 sticle de vin de la Doru Bodeanu (membru asociat ) model 10 ANI CLUBRV reportate de la 1 dec...
Cea mai mare captura de crap a fost a lui Marian Ciocan (IF ) si a cantarit 6kg... felicitari ! Marian a fos premiat.
Au mai pescuit si alti colegi care au eliberat atat crap cat si lin. Captura ce se vede a fost retinuta ... si papata... :P
La masa festiva am avut orchestra MUSIC BAND /Adjud si au participat 11 copii si respectiv 40 adulti .
Vremea a fost buna, mai putin duminica, moment in care am fi vrut sa facem in mijloc o masa festiva dar a plouat ... fapt pt care ne-am multumit cu petrecerea de seara de la restaurant .
Celelalte activitati au fost duse la indeplinire inclusiv un talcioc improvizat la foisorul de 50mp pt schimburi si vanzari intre noi .
O parte din colegi , cei cu copiii ....aflati mai la inceputul taberei au facut o masa la foisorul din dreptul lor, unde s-au strans cat de cat cca 20 ca si grup ... altii pe judete mai la cort mai la foisor s-au grupat si dupa prietenii ..
Multumesc lui Marius Borcea din Adjud care ne-a ajutat permanent la organizare si care a gasit inclusiv transport pt. cei 20 care au fost cu microbuzul ... la inviere sambata seara .
Vom avea din partea locatiei si un sejur de dat cadou 5 zile campare aici la PARADISUL PESCARILOR in colaborare cu revsita noastra !
La locatie au fost lasate 100 de harti Campinguri din Romania , in afara de cele pe care le-am da pe loc celor prezenti.
PREMIUL VA FI DAT/oferit IN REVISTA CLUBRV-RO RULOTISTI DIN ROMANIA NR 6 (iunie ) , unde veti avea si poze de la intalnirea noastra ... sau descrierea locaiei...
Pt. cei care n-au fost la intalnire , revista se poate citi si online aici ...
http://www.calameo.com/read/00474873732280096ecdc
Daca este cineva care a fost la intalnire , dar n-a primit-o , o poate solicita gratuit ( daca este mebru asociat ClubRV ) .
NU avem reviste de vanzare.
Pt 1 mai la mare ( Camping meduza ) mai am repoae o rulota + masina exponat de dat si 8 ghiduri de campinguri "50Campistes Romsania ( cumparate de Asociatia Clubrv ) de la Dan Casandroiu ( coleg/vecin ) cu noi la expo... care va trimite salutari si mi-a dat si de dat cadou 2-3 revise Rulotism din partea lui .
screen grab