Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
De asemenea si fam. Barnusca este notata ca fiind prezenta intre 14-21 aug.
"Buna ziua. Suntem familia Barnusca Petru si Elena, din orasul Iasi posesori de rulota Hobby 460 de anul trecut.
Putem veni la dumneavoastra in champing in perioada 14-21 august ?
Echipaj format din : doi adulti , doi baeti de 8 si 1,5 ani impreuna cu nepotica de 10 ani.
Va multumim ! "
Deoarece locatia a ajuns la 20 de RV ( grad de ocupare la 1 aug ) , va anuntam ca pt Sf. Maria nu mai sunt disponibile decat 5 locuri ...
Scena nu va mai putea fi montata din lipsa de spatiu , nu vrem sa ne aglomeram , fapt pt. care pt manifestarile culturale ale centrului Ion Creanga va voi da eu invitatii gratuite pt. a merge la sala casei de cultura Tuzla .
O voi face in limita invitatiilor disponibile cu prioritate pt membrii asociatiei ( cotizanti ) .
La locatie se va face o masa comuna si de asemenea "o cantare " la chitara intre noi , asta daca se ofera cineva , daca nu ... punem la "casetofon " la nivel normal , nu la "volum maxim" si numai la ore decente pt. ca locatia se doreste a fi una linistita nu agitata ... sau agitata doar sambata seara cateva h... sa zicem ... in seara de 15 aug.
Pt. ca au crescut consumurille /utilitatile si s-au facut noi achizitii , materiale , al III-lea bazin de apa , inca un wc fix , si au crescut cheltuielile / costurile de mentenanta , am ajuns impreuna cu colegii din CD prezenti la locatie , la concluzia ca nu vom face fata la cheltuieli in august decat daca in fiecare zi se adauga fiecarui echipaj prezent la RV o taxa de 5 ron de rulota la membrii asociati ( cotizanti ) respectiv 10 ron pt necotizanti .
Se aplica numai in zilele de ocupare RV .
tarifele cu care contribuiti zilnic la amenajari in august raman aceleasi :
- 5 ron pers membrii cotizanti
- 10 ron pers necotizanti
- stationare fara ocupare RV ... 5 ron membrii asociati ClubRV sau 10 ron pt cei care nu sunt membrii asociati adica necotizanti.
Cotizatia anuala pt asociatia ClubRv este 100 ron pt cei mai vechi de 1 an sau 130 ron pt membrii noi si poate fi achitata prin banca in contul asociatiei sau numerar la BUCURESTI sau la Tuzla la locatie unde va dam pe loc chitanta .
NU este obligatoriu sa fiti membru asociat ClubRv pt a veni la aceasta locatie , dar dupa cum vedeti se beneficiaza de 50% reducere la contributia de amenajari obligatorie - zilnic ...deci se FACE DIFERENTA intre membrii ClubRV si "ne-membrii " .
Cei care nu sunt de acord sau nu vor sa vina cu respectiva contributie adaugata cu rosu .... o vor putea exclude din calculul care li se face la sosireper nr de zile ..... daca-si aduc apa de acasa , nu folosesc toaletele inchiriate , ori pot presta o munca de ecologizare a zonei in locurile pe care le indicam la fata locului - la locatie ... NOI .
Va rugam nu veniti la locatie fara anuntare pe forum sau la tel , pt ca riscati sa nu fiti primiti / acceptati .
Avem colegi care si-au anuntat sosirea din timp , fapt pt care locatia se apropie de ocupare 80-90% in perioada Sf. Maria ( 15 aug ) .
Responsabil locatie incepand de vineri 31 iul ... pana la 10 aug - Rosca Ciprian tel 07410.15477
In limita unui loc disponibil in saptamana 2-9 august renunt la cele 2 locuri rezervate (al meu si al lui Hary) in saptamana 8-16 august, am decis ca a 2a saptamana de concediu sa o facem intr-o locatie la munte
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buna ziua. Daca mai este posibil, am vrea sa facem prima iesire cu rulota la Eco Camping Tuzla in perioada 15.08 - 18.08. Echipajul este format din 2 adulti (eu si sotia).
Rog trimiteti-mi pe mail , PM sau sms numele dvs real complet pt a putea s ava modific contul .
editat de Lupu Ciprian
Reactualizare lista : unii colegi intreaba de ce nu prea mai sunt locuri pt august....
Raspuns pt ca avem 1- rezervari si alte rulote fixe la care colegii vin weekend de weekend...
Dumitru - rulota fixa DJ
Relu Deliu - rulota fixa Buc
Vasile Marian - rulota fixa CT
Vasile Virgil - rulota fixa CT
Peev Dan - rulota fixa GL
Alex Dumitrescu - responsabil locatie ( dupa 17 aug)- rulota fixa Buc
Ciprian Rosca - rulota fixa - responsabil locatie 31.07.... 9.08 ... VS
Vali Anton - rulota fixa Buc
Adrian Anton- rulota fixa BUc
Mircea Vochita - rulota fixa Buc
Cojocea Mihai - rulota fixa Buc
Vacarencu Robert - rulota fixa CT
foisor central 3x3 permanent fix ( cel albastru ) mai sunt alte 10 rulote care pleaca saptamana aceasta
" Rezervari ".....
Ciprian Rosca 31.07- 9.08
Danescu Marius din 28.07... cateva zile
Dumitru Isabela 27.07- 2.08
Radu Pascu 22.08..........
Pascu Laurentiu Stefan 15.08- 18.08 - platoul 2 ( terasa 2 ) mai sus
Alexe Cosmin 16-22 aug - platoul 2 - ( terasa 2 ) mai sus
Barnusca 14-21. 08
Niki Radu 2-9 aug
Doru Barsan 8-15 aug
Gabi Marinescu 27.07 - 4 .08
Dobrovat Dragos 7.08- 16.08
Andrei Marius 17-30 aug
Ilie George 7-10 aug
Dan Lazar (SB) 7-19 aug
Bodeanu Doru..................?
Tacea Ciprian 4-11 aug
Din acest moment nu se mai primesc pt. aug mai mult de 5 rezervari , iar acestea vor fi acceptate , insa vor campa pe terasa ( etaj ) in partea de sus ...
Deoarece nu m-am inscris din timp , cand voi veni cu camperul voi merge alaturi de ei , sus.... spre a da exemplu .
Taxa de amenajare/ contributia zilnica pt. amenajari si utilitati pe care o dau "ne-membrii " in aug este :
10 ron orice pers peste 12 ani ./zilnic
10 ron rulota/utilitati /zilnic
daca ramane la locatie Rv-ul si plecati .....
10 ron rulota stationara fara ocupare ( parcare termen lung )
pt membrii asociati ClubRV cu cotizatia la zi :
5 ron pers peste 12 ani zilnic
5 ron rulota/ utilitati zilnic ( gunoi , wc , apa )
daca ramane la locatie RV-ul si plecati ....
5 ron stationare/ rulota fara ocupare ( parcare termen lung )
IN weekend urmeaza sa tundem iarba sa mai "facem " 3-4 parcele in margine.
La locatie am adus aceasta remorca de la colegul Ilie George si inca 1 bazin de apa ( acum avem 3)
Am mai luat in wc fix in afara de cel pe care il aveam .
Va rugam nu risipiti apa ! NU este adusa pt spalare auto sau rulote este apa menajera si facem mari eforturi ca sa avem 3000L saptamanal .... la locatie ....
Am schimbat si copertina de la foisorul central .
A mai adus si Ciprian Rosca inca 1 si probabil de Sf MAria le aduc si pe celelalte 2 ale Clubrv pe care mi le-a returnat Geta dupa excursia din Croatia ...
Alta umbra nu avem ... poate la anu' daca punem salcii in toamna si veniti la sapat ca voluntari :)
NU putem primi mai mult de 30 echipaje avand in vedere ca dl primar mi-a spus deja ca este suficient.... sa nu devina sufocant sa ramana asa placut ...aerisit....
PS Imi fac timp sa modific si in excell .....
PS 2 daca e ceva de modificat in lista semnalati-mi in privat va rog .... !
ps 3 in ultimele poze vedeti cam ce inseamna terasa de sus ( etaj... ) :)
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua
Am vrea sa venim si noi cu o rulota + 1 cort in perioada 4-11 august daca mai sunt locuri disponibile. 4 adulti si 3 copii.
Ok , s-a marcat , sunteti la etaj :) pe terasa .Aveti rezervare :)
Lupu Ciprian
Buna ziua!
Ne-am intors de la Tuzla. Intr-adevar MINUNAT!
Inca o data felicitari celor care au descoperit aceasta locatie si multe multumiri ca ne-ati primit si pe noi. Ne-am simtit foarte bine si speram sa revenim la Tuzla cat mai curand...poate la sapa la salcii.
Drept dovada frumusetii locului atasam cateva fotografii, cu toate ca realitatea este muuult mai frumoasa.
Adaug azi cateva poze din weekendul care a trecut in care am fost si la Liberty Parade la VEnus Saturn ... in grup ..... ... prin amabilitatea lui Rafael Miron ( CT), membru asociat ClubRV , am avut acces in zona VIP...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna seara ! Dorim si noi o rezervare din data de 14 08 pana in data 23 08 daca se poate .Suntem un echipaj cu doi adulti si doi nepoti Va multumim anticipat. :)
VW Bora variant.1.6 16v .Hobby clasic 92 Fane & Elena
Buna ziua,
Daca este loc, pe data de 10.08.2015 venim 2 adulti si
un catel. Speram sa stam pana pe 21.08.2015.
Rugam confirmare disponibilitate.
Cu stima,
Adrian si Ileana Doliniuk
KIP+FORD
OK , sunteti ultima familie cu rezervare confirmata pt platou 2 .
Pana luni 3 aug NU se mai fac alte postari/ rezervari.
Ciprian Lupu