Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns

Va interseaza proiectul ? ,,, aceasta locatie...?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mai 2013, 19:13

NU
6
12%
DA
32
62%
nu sunt din Bucuresti sau din zona ...
14
27%

Voturi totale: 52

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Amenajare la Pasarea Lac - Pustnicu la 10 km. de Buc.

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-a anuntat si nea' Gica Burneci + inca o familie la gratar ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-a anuntat si nea' Gica Burneci + inca o familie la gratar ! :)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost 3 RV-uri + 5 familii care au venit in vizita .

Trebuie bagat un tractor aici ca sa aram pt. ca la mana cu coasa sau cu motocoasa este prea mult de munca si nu prea se ofera nimeni , fapt pt. care sigur o sa platim pt. a aranja terenul de 2 HA sau tot ( 3 HA cu tot cu zona de jos de la plaja la lac ) .
La locurile de campare se poate face si " la mana " dar nu putem lasa restul terenului chiar fara sa il ingrijim .
Daca are cineva cunostinte in zona Pantelimon - Branesti NE INTERESEAZA SA ARAM TERENUL , la un pret bun !
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Eu sunt gata cu o cotizatie de 50 ron pentru activitatea de curatire/arat. Va rog sa-mi spuneti cum/ce trebuie sa fac.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Daniel Cojocar
O sa vedem cum facem . NU ti-am luat banii pt ca n-am rezolvat nimic .

LA PRET BUN , n-am gasit nimic pana la aceasta ora , fapt pt care am considerat ca nu este o urgenta sa cheltuim niste bani inutil.
Neputand oferi factura persoana cu care am vorbit , clar iese din calcul sa plateasca ceva asociatia , deci tot noi vom plati , dar numai atunci cand ne vom strange mai multi de fata si luam impreuna aceasta decizie , NU eu singur .
La o adica se poate face si la primavara nu neaparat acum ...treaba asta .
N-are rost sa cheltuim bani pe care oricum nu-i avem .. :) sau poate gaseste altcineva pe 100-200 ron pt ca mie mi-au cerut de parca scot vre 'o recolta... ceva ....
Fondul strans de noi "cheta " s-a dus de mult , unii am completat si peste, dar nu mai conteaza , am si frecventat locatia , fapt pt. care e normal sa dam mai mult pt. ca am beneficiat de campare GRATUITA si permanent Marian ne-a aranjat si curatat zona de campare, a strans dupa noi sau a luat/ "rezolvat " el cu sacii de gunoi si alte chestii....
Impreuna cu cei prezenti la Cheia in acest weekend la intalnirea de 7 ani a Asociatiei ClubRV-RO decidem daca- l platim pe Marian asa cum am discutat ...
In acest an , eu personal nu mai organizez nimic la aceasta locatie pt ca vremea nu permite ... urmeaza , frig ploaie si vant ...

Urmatoarea intalnire organizata de CLUBRV-RO aici , va fi in feb-martie 2014 , intitulata " La un vin fiert la Pasarea- deschiderea sezonului " , unde va avea acces orice rulotist /forumist , urmand sa stabilim daca facem sau nu cu aceasta ocazie o cheta intre cei din Buc, IF , PH pt. cele necesare in 2014.
Mult mai important decat sa strangem bani este , cum spunea si Relu Deliu , sa identificam nevoile pe care le are locatia/ asociatia , pt. ca avem o gramada de colegi care ni le pot oferi cu placere gratuit ( materiale , etc ) .
Astfel vom putea construi foisorul si zona de agrement de la plaja/ lac .
Pana atunci sa fim sanatosi , restul vedem noi cum le facem ! :)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. amenajare la Pasarea Lac , am nevoie de un camion de piatra sparta ( o basculanta ) , contra cost pt a pune pe aleea de acces ceva pietris , mai exact piatra sparta ( neagra ) .
In situatia in care aveti o relatie , un pret bun , va rog sa ne anuntati aici sau telefonic sa alegem cea mai buna varianta de unde sa cumparam piatra si sa o transportam la noi la locatie ...
In acest weekend merg pana acolo sa caut un tractor sa vedem daca se poate indrepta cumva terenul cu o lama ceva ... nici nu as vrea sa stric iarba....

Inainte de paste cu doua si cu o saptamana mergem acolo sa mai ajutam si noi cu o sapa , grebla , etc.... MAI ALES CEI CARE DORESC SA VINA DE PASTE , sunt asteptati la locatie . .. 5-6 si respectiv 12-13 apr .

Astazi am vorbit la tel. cu Marian si mi-a promis ca saptamana aceasta va fi gata si toaleta de sus de la locurile de campare .

Mai ramane sa vedem cu ce o acoperim ( invelim ) pt. ca nu mai avem folia poliplan , cea de anul trecut ...
Poate are unu' din voi .... ne trebuie cca 12 mp .

Cine are de adus un plus la acest proiect ma poate contacta pe mail , PM ( mesaj privat ) sau pe tel .

Va multumesc !
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , dupa acest wekend petrecut la Pasarea unde am tot incercat sa ma odihnesc dar sansele au fost minime , m-am tot gandit cum si ce sa facem in asa fel sa punem gard de sarma , scandura , fier etc .. pe zona perimetrala un stau rulotele . Conform schitei lui Nelu Predonu putem delimita suprafata de campare de restul terenului de la pasarea , am vorbit si cu Ciprian si i-am explicat ce putem face sa tine-m cainii cu 4 si respectiv 2 picioare departe de locul delimitat . In noaptea de sambata spre duminica cred ca au fost 20 sau poate mai mult de atat de patrupezi care odata cu caldura au inceput si imperecherea si sa vedeti lupte acolo, care cu cine , cine cu care .

Eu pot ajuta cu munca si respectiv ceva bani pentru achizitia de gard de plasa lemn , fier etc , mai pot ajuta cu masina , lopeti , tarnacop , furtun , butoaie de tabla , ceva balast dar nu prea mult si INCERC dar nu promit sa vin si cu o basculanta nu stiu daca goala sau cu balast .
Daca sint doritori sa strangem bani pentru inchirierea unui BOBCAT sau tractor pentru marirea locului de campare conform schitei lui Nelu , si nivelarea locului sa putem pune rulotele pe teren cat mai drept sa nu mai stam cu cale nivelatoare , lista incepe de acum .
Bani se vor strange de Ciprian sau de mine , doresc la sfarsitul lunii sa fac o intalnire cu dumneavostra oriunde se poate si la locatie sa discutam in detaliu acest aspect cu terenul Pasarea ,tot odata il propun de domnul Nelu sa se ocupe de planul de bataie si de schita metraj , lungime , latime , inclinatie ,etc.
Mai propun achizitionarea a 200 m cablu 3x2.5 pentru a putea trage curent de la Marian ( DACA DORESTE ) care se ocupa si de amenajarea terenului si anume , cand se merge la Pasarea si vrem curent cuplam cablul la Marian si achitam 5 ron / rulota / zi ., daca nu dorim sa stam OFF fara curent .
Mai propun ca la fiecare iesire la locatie sa se dea o suma modica care se va depune intr-un cont sau ai va strange cineva si la strangerea unei sume mai consistente se va hotara ce se va achizitiona cu acei bani ..

URGENT :

Cine poate aduce sarma ghimpata si ceva teava ?
Cine poate aduce aparat de sudura ? , trebuie inchis pana de Paste jos la balta unde este zidul spart , cei care au fost acolo stiu unde zic ..
Cine poate sa vina dupa perioada aceasta ploioasa sa nivelam putin terenul si sa incercam sa imtram spre terenul arat sa putem mari locul , de Paste sau anuntat ceva echipaje si nu cred ca vom avea loc prea mult ..

Lista amenajare

Sorin Sibiceanu
Lupu Ciprian
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Mircea Vochita

Mesaj de Mircea Vochita »

Mie-mi convine, treceti-ma pe lista
Romeo Stoica
Membru forum
12
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salutare tuturor ,

Asa cu am vorbit si cu Ciprian , in weekend-ul 05.04 - 06.04 , impreuna cu gasca din Berceni vom fi prezenti la locatie pentru a da o mana de ajutor celor implicati in acest frumos proiect . :D
Vom veni cu cateva bax-uri cu pastile de pofta de munca si mult entuziasm . :mrgreen:

Romeo
0753010726
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

De acord cu tine Sorin. Sunt dispus si eu sa ajut la amenajarea respectiva, dar nu oricum. Heirupismul de moment ce ne-a caracterizat anul trecut nu face bine. Lucrurile trebuiesc facute un pic mai ordonat.
Din cate stiu, la sedinta AG trecuta s-a votat alocarea unor sume din bugetul asociatiei pentru aceasta amenajare iar pana acum nu s-a intreprins nimic in acest sens.

Pentru a avea o dimensiune cat mai exacta a investitiei am sa prezint mai jos cam in ce ar consta aceasta, dupa parerea mea:
schita-amenajare-for-web.jpg
schita-amenajare-for-web.jpg (52.49 KiB) Vizualizat de 2146 ori
zona-campare-for-web.jpg
zona-campare-for-web.jpg (72.02 KiB) Vizualizat de 2146 ori
1. Racordarea terenului la reteaua de apa a localitatii.
2. Racordarea terenului la energie electrica.
3. Amenajarea terenului in zona de campare
- Inchirierea unui tractor cu care sa aram si sa discuim o suprafata de cca. 0,2 ha (2000 mp). Pretul pe Ha/arat variaza functie de zona intre 200 si 500 lei. Pentru arat si discuit terenul ar trebui sa platim cca. 150-200 lei. In urma acestor lucrari se obtine o suprafata a zonei de campare perfect neteda, nu ca acum - plina de denivelari;
- insamantarea cu gazon a unei suprafete de 1800 mp. Pretul unui gazon ieftin este de cca. 10 lei/kg. Sunt necesare cca. 50 kg => 500 lei;
- sapare sant pentru ingroparea coloanelor de apa si electrica (sant lung de cca 120 ml). Cred ca putem realiza aceasta lucrare fara cheltuieli suplimentare, prin aportul celor dispusi sa ajute si a lui Marian. Costul cablului de energie electrica (CYABY-F 3X6 - 110 ml) este de cca. 1070 lei - http://www.baduc.ro/Instalatii-electric ... F-3X6.html Tablou electric aferent racordurilor la locul de campare - cred ca poate fi executat prin aportul voluntarilor cu cheltuieli minime - max. 50 lei. Costul furtunului 3/4 pentru racordul apei (115 ml) este de cca. 300 lei. Hidrant Gardena ingropat la locul de campare - 80 lei - http://gardena-shop.ro/eshop/sistem-de- ... dat-2722-2

Cam 2200 lei si ceva munca voluntara ar reprezenta o investitie minima pentru realizarea unor conditii cat de cat decente de campare la Pasarea. In aceasta suma nu sunt introduse costurile de racordare la energie electrica si apa ale terenului mentionate la pct. 1 si 2.
In dimensionarea cablului de energie elecrica am tinut cont de obtinerea la capatul coloanei a unei tensiuni decente (cadere de tensiune de max. 5% - 8,62v) pentru un consum de max. 2,5 Kw (9,1A).

Avand in vedere ca traim in Romania, o parte din cheltuieli nu cred ca vor putea fi acoperite cu acte/facturi contabile si ma refer in special la arat/discuit terenul, precum si plata lui Marian care mai presteaaza diverse munci pentru noi. Poate aceste sume ce nu pot fi introduse in contabilitate le vom suporta cei ce vom campa acolo prin strangerea unei taxe modice de 10 lei/weekend.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Suntem deschisi la colaborarea prin munca pentru amenajarea zonei. Am sa particip si eu. Totodata am sa particip si cu ceva pentru a acoperi si cheltuielile fara facturi (si cred ca nu voi fi singurul), toata treaba e sa stiu cui si cand.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

"Domnu" cu tractoru' din zona , cere minim 500 ron pt deranj , nu se incurca el cu astfel de suprafete ..e arogant ... altul nu am mai gasit decat la Fundulea , care nu are numere de inmatriculare pt. a se deplasa , asa ca trebuie sa gaseasca cineva un alt tractor , " mai bun la bani " .

Acesta este motivul pt care am carat molozul cu o masina adusa de Marian Dobran ( coleg din asociatie ) si nu cu cei cu remorca si cu tractorul din zona , care cereau 800 ron sa il incarce anul trecut , dar am facut-o noi cu o cheltuiala de doar 100 ron si cu munca noastra .

Curent nu avem de unde trage acum pt ca Marian sta la 3 case departare asa ca e vorba de distanta f mare si nu ar accepta niciodata 5 ron de rulota ...
Locatia este off camping pe malul lacului , momentan apa se poate lua de la MArian ocicat de multa ....

Rulotele ce vin acolo trebuie sa aiba panou solar sau acu. propriu, ori se poate pune seara 1-2 h un generator , asa ca nu aveti nici cum sa sudati acum decat la grup electrogen de putrere mai mare .

Apa nu am putut sa trag acum pt. ca nu erau la zi platite impozitele acestei proprietati , iar primarul nu mi-a dat acordul momentan .
Avem cerere depusa la Ganeasa ... se va rezolva .
Celelalte cheltuieli oficiale conform hotararii A.G. pot fi platite de asociatie asa cum s-a votat in limita unui buget .

Este clar ca cei ce vor veni aici inclusiv de Paste vor trebui sa plateasca un minim de 10 ron/ zi de echipaj pt intretinere si cheltuieli de mentenanta , care, dupa cum stiti nu sunt cheltuilei oficiale si nici nu sunt cheltuieli pe care trebuie sa le suporte asociatia , aceasta din urma putand doar sa investeasca pt amenajare dar nu sa suporte cheltuieli de campare .

La fel trebuie sa facem si cu proiectul de la Plaiu Foii, unde tot astept sa vad ce face Vasi MAnea cu patronul de la Pensiunea unde am fost acum 2 ani pe acel teren ( vis-a-vis de pensiune pe terenul lor ) .

Daca face Sibiceanu lista si strange de la fiecare , dam si noi bani ca si anul trecut pt cheltuieli " neprevazute " :) nu trebuie sa o fac eu neaparat ...

Groapa de sus cea noua de wc am platit-o impreuna ca Mircea Vochita chiar de curand ... adica sapatul lui Marian .... care a costat fix 1 bulion cu tot cu "reconstructia" de lemn ...

Folia de acoperis a fost adusa si montata de cei prezenti in weeekend S. Sibi , Iulian Politic , Florin Vant ...

Inca ceva pe final , chiar daca unora nu le convine ....se va face diferenta intre tarifarea celor care sunt membrii asociati ori au ajutat la aceasta locatie cu bani si munca ( chiar daca nu-s membrii asociati ClubRV) , fata de cei care nu au ajutat cu nimic pana acum la acest proiect !
Tarifarea se va face exclusiv pt mentenanta locului , nu pt. a depune sume in cont sau pt. profituri ....
Scrie răspuns