1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau - organizare

Încuiat
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: 1Decembrie 2012 Camperland ,Darmanesti Bacau - organizar

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sandu ,te rog sa mai reflectezi asupra celor afirmate ,sa stii ca ma simt jignit si de acceea am sa dau un raspuns la cele afirmate .Nu doresc a da nastere la polemici dar....1.Nu sunt eu organizatorul.Eu am facut decit o propunere la Laguna,CD-ul avea in vedere organizarea , dupa cum am aflat in urma unei convorbiri telefonice in vara cu d-l Curelea.Cind s-a definitivat locatia d-na Popa (care de fapt face parte din CD)a fost si a vazut locatia ,ait la camping cit si la Soimu .Se stie .2.Nu cred ca pina acum ,la celelalte evenimente ,s-au suportat cheltuielile numai de initiatorul sau organizatorul acestora .Nu doresc sa amintesc de 1 Dec.anul trecut ,Laguna, s-au altele.3.Ce am spus mai sus ,am spus deoarece au fost discutii pe forum referitor la organizarea acestor mese in comun.Unii membri doresc si acest lucru .Se pot organiza in doua moduri: a)fiecare aduce ce vrea s-au ce poate si pune pe masa si b)se hotareste in comun se se vrea consumat .Daca se poate din banii organizatiei...atunci este alta treaba.Cunosc ce fac cei din ACCR,am prieteni si stiu cum se organizeaza .Au luat si mai iau porc,au cumparat cort mare pt.asociatie,etc,etc .CE MAI, SE INTELEG MAI BINE.La noi cred ca nu se vrea ,am dorii sa ni se dea mereu .Nu doresc sa amplific ,deja .... :mrgreen:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru evitarea unor situatii neplacute, de genul celei prezentate de Ciprian Lupu, s-a hotarat sa nu se faca cheltuieli ne anuntate.
D-l Serban la acest lucru, cred, s-a referit.
Functie de numarul de participanti si mai ales de dorinta lor, se vor face si cheltuieli specifice.
Nu se pune problema obligarii nimanui sa participe cu bani, in plus, fata de ce consuma si doreste sa consume.
In nici o intalnire avuta pana acum nu s-au cheltuit bani din bugetul asociatiei doar pentru un anumit grup de participanti.
Va rog sa nu umbriti cu comentarii scrise cu majuscule ( care reprezinta de fapt indignarea prin strigare), acest eveniment.
Cine doreste si poate sa participe, este binevenit.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Dreptul meu la replica se adreseaza lui Sandu Matei,nu la cele spuse de Sandu Toma . :mrgreen:
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Cornel Ilie
Membru forum
14
Oras: Galati
Data nasterii: 21 Mai 1969

Mesaj de Cornel Ilie »

Sa traiesti nea Nelule,cearta ca deobicei,ce sa mai intelegem astia mai tineri(noi)in ale rulotismului.
Domnilor cand inceteaza toate polemicile astea.
Sanatate si doamne ajuta!!!!
rulota CI WILK+ golf 4 variant
vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acest topic este pt organizarea intalnirii de 1 dec .
Rog ca urmatoarele postari sa fie numai la subiect si construvtive .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

1. Nu se pune problema sa cheltuim din fonduriel asociatiei. Eu nu accept asa ceva. Si nici sa cheltuie organizatorul pentru ceilalti nu e normal.
2. Numai cei ce participa la aceasta intalnire decid ce facem acolo. Cine nu vine sa nu posteze aici, ca ne strica buna dispozitie.
3. Porc e prea mult si ne complicam prea mult, nu e cazul.
4. Vineri seara ne intalnim si stabilim daca facem o masa comuna si daca punem pe ea ce cumparam atunci de la market sau ce a adus fiecare . Din fericire e suficient de frig in masini(ca in frigider) si ce aducem nu se strica chiar daca ne ducem cu ele inapoi acasa.
5. Sugerez colegilor sa aduca, oricum, la ei cate ceva pentru o masa comuna pentru cazul ca nu ne hotaram sa cumparam de la market.
6. Bautura in general este suficienta cea adusa de participanti. Pana la urma pusul la comun a ce aduce fiecare poate fi o ocazie de fala pentru cel ce isi prezinta, slana , salamul sau micii, sau gulasul sau' muraturile...etc. Pe de alta parte s-ar putea ca tocmai cei cativa care aduc sa ramana nemancati. (deci daca tot sunteti darnici fiti pe deantregul).
7. Sa nu uitam de tombola care face deliciul mesei festive. Ereau mici cadouri utilizabile in rulotizm cu valori de circa cateva zeci de lei, sau cam ce valoare?
8. Muzica si statiile le aduce Ciprian ?
9. Este o intalnire aniversara anuala si e nevoie si de un program specific care insemna si ceva cheltuieli. Acele cheltuieli justificate vor fi impartite la numarul de participanti.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Ca la orisice aniversare ,nu trebuie sa lipseasca tortul.Cred ,ca acesta se poate plati din banii asociatiei ,sau daca il face cineva ,sa isi recupereze cheltuiala de la participanti .In functie de marime ,compozitie,aspect ,costa ceva bani.Asa ar fi corect.Ca fapt divers ,miine am sa ma interesez de acest lucru ,aici in Galati .Cind am sarbatorit ziua lui Iulia anul acesta la Darmanesti s-a comandat la Kaufland ,fiind gata cu ceva timp inaintea petrecerii. 😉
Volvo V50 2.0 HDi+
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

As dori sa nu va faceti probleme in ceea ce priveste bunul mers al intalnirii noastre de la 1 Decembrie. Intr-adevar, tortul va fi comandat la Kaufland, vineri dimineata (in functie de numarul de participanti - cam 8 portii/kg). Totodata se va stabili si numarul de persoane care doresc ca meniul pentru masa festiva sa fie de post. Maine voi lua legatura cu pensiunea Soimu pentru ultimele detalii. In rest, pentru partea de cazare la campingul Camperland, nu cred sa fie vre-o problema (cel putin din ceea ce am vazut la fata locului). Daca mai sunt probleme ce va intereseaza, va rog puneti-le pe forum iar maine cand voi lua legatura cu partenerii de la Darmanesti vor fi discutate si ve-ti primi raspuns.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Doamna Violeta
Varog sa imi rezervati o camera la pensiune, pentru mine si sotie, pentru doua nopti vineri si sambata noaptea. Este decizie ferma si daca tot mergeti personal acolo e mai sigur.
Deasemenea vreau sa fim inscrisi la masa festiva cu meniu normal si la portiile de tort.
Multumim
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Cristinel Acatrinei
Membru CD
17

Mesaj de Cristinel Acatrinei »

Buna seara,voi participa si eu,am reusit sa-mi rezolv cateva probleme ce aparuse in acea perioada cu serviciul.
Am avut treaba in zona Comanestiului ieri si am fost la Soimul si mi am rezervat camera pentru
vineri si sambata.Voi veni cu sotia,caci copii sunt prea mari.Am fost si l am salutat si pe Nicu Colpos,care era in febra
pregatirii campingului.Buna ideea Dnei Violeta de a stii meniurile de post si cele normale.Eu ma incadrez la cele de post.
Daca mai trebuie sa mai aducem una alta sunt receptiv si bun executant.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nici o problema d-le Traian in privinta rezervarii camerei. Problema va fi cum ne vom prezenta la degustarea de vinuri (la afinata nu se tine degustare). Listele cu meniul si cazarea le vom face vineri, in camping, unde toti colegii isi vor prezenta doleantele (meniu de frupt sau de sec) si cate zile va fi campat. In rest, sa avem vreme buna ca de rest... avem noi grija.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se anunta la iesire mama Lupu , care vine si cu ceva sarmale :) facem degustare :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat