In urma discutiilor pe care le-am avut cu Dl. Ciocianu C-tin manager
Vampire Bran Camping din Jud Brasov va instiintez ca am primit 2 sejururi a cate 7 zile SPONSORIZARE in valoare totala de 1000 ron sub forma de servicii gratuite ( campare ) .
L-am rugat de asemenea sa le faca discount colegilor care ajung acolo acum de Rusalii sau in cursul anului conf. contract parteneriat cu
reducere pt membrii asociati CluBRV care prezinta legitimatia Clubrv sau chitanta de cotizatie pe anul in curs...
Aceste 2 sejururi vor ajunge la 2 membrii cotizanti din ClubRV pe care nu i-am "ales" inca ... o voi face in CD ( Consiliul Director ) cu colegii ( ne consultam ) , sau chiar la A.G.A. anuala (sambata 3 iun ) cu ceilalti membrii prezenti ... cu drept de vot (asociati/cotizanti ) .
Saptamana viitoare veti vedea si noua revista dupa lansarea de sambata de la Eforie Nord anr 6 /2017..... va apare si online in aceasta zona in mediul internaut unde avem publicatiile asociatiei noastre cu ACCES GRATUIT PERMANENT la vedere pt public
Puteti revedea nr 5 pana atunci sau il puteti distribui daca-l considerati util ...
http://en.calameo.com/read/00474873732280096ecdc