Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu cred ca cineva dintre cei inscrisi s-a speriat de preturi, sunt de bun simt si oricum este o ...Nationala unde se mai trece cu vederea. Din cate stiu dl Curelea nu are ca de obicei vreo implicare , daca gresesc sa-mi spuneti argumentat, m-as bucura in sfarsit sa se ocupe si dansul de ceva si spun asta fara sa fiu rautacios ci numai obiectiv! Nici macar la Vampire nu a fost prea implicat, dar in fine, omul nu poate, nu-i de condamnat, mai rau este sa stii si sa nu vrei! ( sa nu mi se rastalmaceasca spusele, ma refrer la cei care se declara implicati) :D In rest, timpul va fi ca vremea sa-si intre in drepturi, cred ca asa va fi..., oamenii sa fie cu sufletul deschis si restul, de la sine!
Nu inteleg de ce persoane care stiu ca vor veni la intalnire, nu se trec pe aceasta lista. Sunt persoane cu functii de raspundere in asociatie care vad ca nu s-au trecut pe lista.
Cand am discutat cu Ovidiu legat de participarea la intalnirea nationala a Clubrv, am estimat cca. 100 de echipaje. Logica a fost urmatoarea:
Daca anul trecut la Bran cand asociatia numara cca. 60 de membri, au fost prezente 80 de echipaje, acum, cand suntem 130 de membri asociati credeam ca vom fi cel putin tot atatia. Nu-i nimic, ma voi face de cacao in fata lui Ovidiu, care fie vorba-ntre noi, a venit cu aceasta oferta deosebita de pret tinand cont si de nr. mare de echipaje anuntat.
Se incepuse acest topic cu entuziasm si implicarea mai multor colegi, iar acum totul s-a dus de rapa. Pacat ! Inca mai puteti indrepta lucrurile ! locatia Laguna Albastra ofera suficiente oportunitati ca acesta intalnire sa fie o reusita.
Pentru ca tot am fost acuzat de Presedinte, ca datorita postarilor mele s-a creat o atmosfera neplacuta pe forum, ca cine ma cunoaste cu adevarat, ma evita, va rog sa ma stergeti de pe lista de participanti. Poate el are dreptate.
Nu voi mai veni la intalnire, decat, eventual la sedinta AG daca aceasta va mai avea loc. Eu va urez distractie placuta si incercati sa va inscrieti cat mai multi. Este totusi cea mai importanta intalnire a clubului de peste an. Sunteti multi oameni care va doriti o reantalnire, "o "deliberare" la un pahar de afinata". Profitati de aceasta oportunitate !
De la bacau vor veni cel putin 3 echiapaje si cu mine 4 (dar deja m-am inscris). O dau ei cotita, dar pana la urma vine si cumatru' si sebi si costica.
Inca nu am luat legatura cu ceilalti bacauani, dar ii anuntam si poate vom fi macar cati am fost la secu. Nu stiu daca l-a anuntat cineva si pe baiatul cu loganul care a ramas toata saptamana, poate vine si el.
Si cred ca vom pleca din bacau joi seara, indiferent de ora. Sa fie vinerea plina, sa ne trezim in "laguna"
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
La Iepuresti, 90% dintre cei prezenti erau necotizanti, din cate mi-au spus s-au simtit bine si cred ca este o oportunitate sa participe la aceasta Intalnire Nationala, mai ales ca este o locatie ofertanta. Stiu, ca sunt multi care doresc sa participe, dar aici chiar este cazul sa se inscrie pentru a fi organizata camparea, masa si accesul la facilitatile oferite.
Daca doriti sa revedeti atmosfera de la Iepuresti: :D
Hai sa o lasam dracului de politica si sa ne inscriem la cea mai importanta intalnire a clubului, principalul obiectiv este sa ne intalnim, sa ne cunoastem, sa ne revedem, sa ne admiram rulotele si accesoriile, sa facem schimb de idei si sfaturi, intr-un cuvant...sa socializam.
Abia astept sa reintalnesc vechi cunostinte, sa leg noi prietenii, sa mai barfim umpic fosta si actuala conducere :mrgreen: sa ma joc cu Sara, cu Raia, sa fac plaja, sa ma scald in piscina...sa ne simtim bine !
Pentru mine este putin cam devreme sa confirm participarea, dar....fac tot posibilul sa vin, o asa intalnire nu se rateaza, nu am ratat nici una, sper ca nici pe asta, va anunt cu cateva zile innainte !
Anul trecut eram o familie mare unita si nu apucase sa intre dracu intre noi ...Eram o gasca care isi dorea sa faca ceva ...cativa pasi am facut zic eu daca de la 50 membrii sa ajuns la 130 in mai putin de un an.Si cred ca daca ar fi liniste am ajunge si la 500 poate in 2 sau 3 ani !!
Dar numai daca este liniste ...sa intre lumea pe acest forum de drag ...nu sa vada cat de capabili suntem sa aratam cu degetul in loc sa facem !!!!
Acesta este un club de relaxare ...de iesiri cu rulota in natura ...il putem dezvolta numai daca toti incercam macar sa punem cate o caramida ...
DAAAR nu stiu cum sa o mai ,,dam,, cu unii care sunt croiti numai pe carcota ...
Daca te implici si iti reuseste o iesire gen cea din decembrie ....se gaseste cineva pana la urma sa arunce cu noroi....daca ni se cere sa stam deoparte si nu ne implicam iar nu este bine ...ca cica nu suntem capabili si sa lasam pe altii....daca ne abtinem sa nu scriem si sa nu dam curs intepaturilor ...tot nu este bine !!!
Eu zic ca nu este tarziu niciodata sa incercam sa fim mai buni !!!!
Si eu poate sar calul uneori ...si pentru asta imi cer scuze !!!
Sunt multe de spus ...dar hai sa le ingropam ....si sa ne bucuram cu toti la o afinata pe care a promis-o Violeta :mrgreen: ..
Avem fiecare dintre noi diverse treburi / servici - poate acesta e motivul pt care unii dintre noi nu si-au anuntat data exacta sau participarea la cina ( cum e si cazul meu ) - noi , Fam Lupu de venit venim sigur, vorba lui Vali , nu avem cum sa ratam asa ceva , revederea prietenilor... si toate cele ....dar nu ne-am inscris pe lista sau/ si cina pt ca nu stim exact cand venim si cat stam .... ( deci ca sa nu incurcam ) !
La fel si 2 -3 prieteni ( familii ) de ai nostrii ....
Sa dea Dumnezeu sa sa ne vedem sanatosi , indiferent de cotizanti / necotizanti si sa ne bucuram ,de apa , soare , rulote , prieteni , toate... inclusiv afinata VIOLETEI :)
,,, in alta ordine de idei .....desi lucrurile la nivel de asociatie , poate , nu-s tocmai asa cum ne dorim din toate punctele de vedere , PRIVIM CU OPTIMISM ACEASTA INTALNIRE , nationala a rulotistilor - Sper va fi soare si in sufletele noastre nu doar afara .....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com