Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")

propuneri de actiuni
actiuni finalizate
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Proiectul Umanitar Rulota ("PUR")

Mesaj de Catalin Gigi »

Au fost impartite la cerere ,celor care au solicitat si aveau posibilitatea de a le expune intrun loc vizibil .
Multumesc celoc care au fost alaturi de acesti copii cu hainute ,bomboane dar si cu bani ...cu ocazia evenimentului de la Rasnov.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Sincer sa fiu, as participa si eu. Insa, ma impiedica o singura chestiune: in toata prezentarea si pozele de pe site, n-am vazut macar un singur parinte (mama sau tata) care sa se prefaca, macar, ca bate un cui. Copii aia nu au parinti? Pentru aceste cazuri exista protectia copilului, o institutie unde se duc o parte din impozitele noastre. Nu de alta, dar, cand au fost oaresce inundatii prin Moldova acum ceva ani, in momentul in care eram cu ajutoare prin zonele calamitate, mi-a fost dat sa aud.... cine imi descarca materialele pentru casa? Materiale date, evident, gratis. Adica....chestia cu posmagii. De atunci am luat hotararea (evident, personal) sa nu ajut decat pe cei care dovedesc ca merita. Pe scurt, noi dam banii, materialele si altele, dar, macar, prefa-te ca faci si tu ceva.
Look busy, Jesus is coming!
O zi buna tuturor.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

In acest sfarsit de saptamana o sa revin cu poze de la casuta copiilor pt a vedea bucuria lor la primirea ajutoarelor si mai ales a cutiei de bomboane de pom donate de Serpescu .
Multumesc inca odata celor care au donat atat bani cat si hainute .

Ps.tatal copiilor sufera de epilepsie si deaceea oamenii din sat evita sa-l ia la munca de teama sa nu-l apuce o criza la ei in curte .Cand noi eram pe casa la montajul acoperisului am fost intrerupti de strigatele copiilor,am coborat urgent si l-am gasit pe tatal lor in agonie,cu spume la gura ...daca Chivu Sorin nu ar fi avut sange rece sa puna mana pe el sa il intoarca cu fata in jos pt a i se desfunda caile respiratorii ,dar si sa il imobilizeze pt ca se zbatea si se intorcea mereu.....azi copii poate nu ar mai fi avut tata...Dumnezeu a facut ca noi sa fim in preajma.
Mama lor era la o inmormantare sa poata veni acasa cu ceva de mancare.
Acest topic o sa-l inchid cat de curand pt ca sunt oameni si pro dar si contra si asta imi lasa un gust amar.Poate a fost greseala mea ca nu v-am informat de prima data cum sta situatia.Am continuat la indemnul colegilor ...

ps2;Tatal copiilor apare si in poze ,a descarcat tractorul de lemne,tine scara atunci cand cei mici carau scandurile...l-am pus sa faca lucruri usoare .
Geanina Catalin

Mesaj de Geanina Catalin »

Multumim fam. Irimescu si in mod deosebit Anisoarei Irimescu care s-a implicat si a reusit sa stranga si de la colegii ei de serviciu suma de 460 ron.....bani din care se vor cumpara alimente pentru sarbatori...saptamana urmatoare vrem sa ajungem la ei sa le ducem pachetele primite la Rasnov,alimentele si bradutul de sarbatori.
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

Am uitat sa anunt ;
La Rasnov am primit de la o persoana cu suflet mare suma de 300ron pt acesti copii.
Mentionez ca a fost alaturi de mine inca de la inceputul acestui proiect dar nu isi doreste sa ii apara numele .

M.... sarbatori fericite si sanatate maxima .
:D
Catalin Gigi
Membru forum
14

Re: unul vine si altul pleaca....

Mesaj de Catalin Gigi »

Ma gandeam impreuna cu cativa colegi rulotisti cum am putea sa le facem sarbatorile mai frumoase acestor copii.
Mai ales ca in familie a mai venit un baietel.
Am stans dulciuri,mancare,imbracaminte,bomboane de pom,brad cu instalatie etc etc urmand sa urcam la ei in deal, sa le facem sarbatorile mai frumoase si fericite.

Nu mai putem face nimic...pt a le aduce zambetul pe buze...

Azi capul familiei,a plecat pe lumea cealalta ....in urma unei crize de epilepsie a murit sufocat in fata copiilor .

Dumnezeu sa'l odihneasca !!!!!

La intrebarea mea ce si-ar dori sa le aduc ...ele au raspuns ,,un costiug sa'l aducem acasa pe tata ca nu vor sa ni-l dea si sta acolo pe ciment si este frig,,, (este la morga pt autopsie ).

Maine merg sa incerc, sa fac tot ce pot pt ei ... 😢

Haideti sa ii ajutam sa treaca mai usor peste aceste momente grele.
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

Cadourile trimise de dumneavoastra au adus bucurie in suflet acestor copii chinuiti.
Azi am insirat bomboane de pom pe ata... pt a impodobi bradutul ...astfel mi-am adus aminte de copilarie cand insiram caramele ...
Am petrecut cateva ore impreuna incercand sa ii fac sa inteleaga ca doar invatand pot avea un servici bun si pot scapa de saracie.
Am incercat sa ii responsabilizez un pic .
Am inteles de la primar ca le da tarcoale protectia copilului ...dupa mine nu cred ca este rezolvare sa creasca la casa de copii .
Eu imi doresc sa nu se intample asta.
Sustinut de cativa colegi incercam sa le facem o copilarie mai frumoasa.
Si de data aceasta mi-au fost alaturi ;
Cojocaru Titel.
Popa Gabi .
Strimbeanu Raluca si Radu care si-au donat bicicletele .
Irimescu Anisoara.
si nelipsitul M.(care isi doreste in continuare sa fie anonim dar a donat 500ron pt ajutor de inmormantare)

Sarbatori fericite va ureaza la toti acesti copii.

http://www.youtube.com/watch?v=9b8vqFAt ... e=youtu.be
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Multumim de poezii si de urare ! :D
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

inca cateva poze....
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Frumos.... m-au impresionat... ma gandesc , ca poate pana de paste strangem iar cate ceva pt. ei .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
14

Mesaj de Catalin Gigi »

Poate reeditam ,, Paste la Baile Boboci,, si atunci o sa avem posibilitatea sa mai strangem cate ceva pt ei ...
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

asa sa fie Dne. ajuta.Poate ne vedem cu sanatate.jan
Scrie răspuns