topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
S-au prins 6 crapi intre 3,7 kg si 9,3 kg dupa ce s-au pozat au fost eliberati sa zburde in continuare in apa care le place lor cel mai mult.
Balta se afla linga mine la 10 min de casa deci la Alexandria , am mers am pescuit am facut un gratar pe cinse cu carbunii luati de la Relu Buliga , ne-am relaxat si cum erea de asteptat la asa profesionisti am prins si peste .O zi superba .
Nae,felcitari pentru capturi si multumesc pentru poze,care sunt foarte frumoase si edificatoare,darrrrrrrrrrrrrrrrr (vorba ta,ca iti apartine :lol: ),a pescui pe o balta ca aia cu o asemenea densitate de pesti,cred ca ai prinde si cu acul gol :lol: :lol: :lol: )
Il rog pe un prieten pescar sa-mi spuna si mie o balta buna de pescuit,si-mi raspunde,dute pe Moara Vlasiei 2,adica la magazinul de pesti :lol: ) ,cred ca asa este si balta asta a ta,si daca esti incepator in ale pescuitului si nu sti care parte a unditei se tine in mina cand pescuiesti :lol: si tot prinzi.
Asa cred foarte multi si despre balta asta si despre Moara Vlasiei dar eu spun 70 la suta fac sculele 20 la suta meseria si 10 la suta noroc , asa ca uitate pe pescuitul .ro si vezi comentariile mele de anul trecut de la Moara Vlasiei unde am avut si nr de tel. si m-au sunat foarte multi si m-au intrebat ce si cum sa dea si dupa aceea seara m-au sunat sa imi multumeasca.Nu cred eu ca te mai duci la balta si arunci un ac si o ata si sare pestele in juvac. Ieri ne-a rupt inaintasul de pe mulineta si erea textil de 30 asa ca nu te poti juca cu balaurii de 7-8-10 kg , Daca nu aveam echipament sa intram in apa sa putem scoate pestele nu ii vedeam culoarea.
Si inca un mare amanunt dar foarte adevarat orice balta are secretul ei.Si iarasi conteaza mult cu cine faci echipa , la mine Edi si Madalina sunt cei care ma completeaza iar gratarul cel care ne delecteaza.
Si fiindca azi a fost urit afara am mers la pescuit la ora 13 , pina la ora 17 am prin 2 buc crap de 6,7 kg si 4,2 kg
Aici e vb si de meserie. :mrgreen:
Bravo dom'le ! :D Norocosule !.....asta zic, pentru ca ai o balta pe aproape . La mine(pe langa Ploiesti)...balta ,sa mai prinzi si cate ceva... "ciu-ciu" :(
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Si noi am fost la pescuit, per ansamblu a fost o partida reusita, am mers pe capturi de calitate si nu cantitatea a contat, 18 din trofeele de peste 10 kg au fost puse pe saltea, 5 dintre acestea avand si peste 15 kg, restul sub 10 kg nu a interesat nici macar pe fetele noastre.
Ceva poze, putine deoarece nu pot sa le dimensionez corect, mai multe pe http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... a&start=45
Fişiere ataşate
1.JPG (65.38 KiB) Vizualizat de 1316 ori
4.jpg (86.89 KiB) Vizualizat de 1316 ori
5.jpg (59.76 KiB) Vizualizat de 1316 ori
55.jpg (65.72 KiB) Vizualizat de 1316 ori
59.jpg (74.64 KiB) Vizualizat de 1316 ori
63.jpg (78.9 KiB) Vizualizat de 1316 ori
66.jpg (96.15 KiB) Vizualizat de 1316 ori
68.jpg (98.06 KiB) Vizualizat de 1316 ori
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Cum este posibil sa "arunci" asemenea delicatese in balta... :D Uitati-va si voi ce frumos l-am imbaiat, si ce gust(uri) i-am dat, sau..., astea nu sunt de pescari...
Ba da este foarte adevarat ce ai tu in tava este peste dar prefer sa il cumpar de la metro sa nu stiu ca l-am omorit eu .
Asta este diferenta dintre pescar si vinator , cei care pescuiesc si iau crapii aceea acasa sa ii manince se numesc vinatori nu pescari
Pescarul este cel care prinde si elibereaza ce prinde .
Mai Danut ce pot sa spun? FRUMOS , FRUMOS SI IAR FRUMOS.
Jos palaria , insa am o nelamurire tu nu respecti MMA deloc ?
Tu nu citesti legile tarii noastre? Citeste te rog topicurile despre MMA si vei vedea ca nu veti mai cara nici o data 1 t de nada si momeala cu voi. :lol:
La cite galeti am putut sa vad ca ati carat cu voi frate nu va lasa aia sa plecati acasa pina nu aruncati tot in balta , si asa hranesc si ei balta de ce se mai dea nu stiu cit pe hrana cind ei stiu ca vine lumea si baga cite 1t de mincare in balta. :lol:
Stii ca glumesc dar serios sa nu vada sefii de pe acii ca te cearta rau ca ai depasit cu mult MMA si daca nu stiai iti spun eu ca m-au avertizat si pe mine cind am spus ca vreau sa pun parchet in rulota mi s-a spus ca depasesc MMA si este dosar penal :lol: Asa ca aveti grije legea e lege pt toata lumea. :mrgreen: Se vede de departe ca sunteti profesionosti in ale pescuitului nu cred ca are rost sa va intreb cit va costat nada si momeala doar pt o singura partida sigur va costat cit 1 abonament al meu pe tot anul la balta.
Am legat rulotismul de cea ce ne place cel mai mult , pescuitul.
Si inca o sugestie nu mai pune poze cu masina scoasa de la spalatoria auto ca vede lumea si e circ , nu stii ca rulota nu se spala cu jetu? Se spala 1 data la 2 ani cu buretele si galeata in curte sau in fata blocului , asa am fost sfatuit si eu de unii si dau mai departe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Merci de urari domnule Popescu.
Totusi am sa va linistesc ca nu am depasit MMA nici cu masinile nici cu rulotele (Hilixul meu poate cara peste 700 kg) si nici masina lui Gabi nu e mai prejos, au fost bagaje mai mult voluminoase decat grele; doar daca luam tot pestele prins, adica vreo 500 kg, poate depaseam MMA, dar fiind eliberat nu au fost probleme.
Si nu am avut 1 to de nada ci doar 150 Kg din care 100 kg bile :D cu care speram sa inventariem vreo 50 de bucati peste 10 kg, dar vremea ne-a jucat feste. Felicitari ca aveti abonament pe un an pe Tancabesti, stiu ca acolo e 2800 EUR abonamentul.
Am spalat masinile si rulotele la spalatorie (desi posed si eu turbojet) pt ca e mai comod, pt ca mizeria aruncata de roti ingalbeneste partea frontala a rulotei si nu se poate scoate doar din perie si mop, dar m-am asigurat ca nu va intra apa in gaurile de aerisire la frigider si truma.
Sa aveti fire intinse si eliberati pestii, iesiti mai ieftin daca ii cumparati de la pescarie !
Elddis Avante 482 trasa de Toyota Hilux la pescuit
Abonamentele de 2850 de eu sunt VIP nu este si cazul meu, al meu a costat ceva mai putin .ace performanta
Si m-ai am un abonament pe balta Lazar din Alexandria linga casa la 7-8 min de casa , balta cu destul potential aici am dat 600 de eu impreuna cu partenerul meu 1200 de eu.
Cit despre spalatul rulotei in spalatorie cu jet erea o aluzie la ce dojeni am primit eu cind am dus rulota la spalat in spalatorie, daca citesti te vei amuza copios .
Nu prea ai indraznit sa ne spui cam pe unde va dus la costuri nada si momeala pt acel pescuit.Cred dupa cum am mai spus ca se duce spre pretul unui abonament de pescuit , dar eu stiu ca fara asa ceva nu se poate face performanta, oricum am recunoscut ca discut cu profesionisti cea ce nu este cazul meu , eu mai am mult de invatat si inca foarte mult de investit.
Fire intinse peste tot unde pescuiti si e foarte adevarat ca pestele cumparat de la METRO este mult mai ieftin decit cel prins la pescuit.