topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va las sa vedeti ceva rezultate .... nu este definitivata lucrarea....am vrut sa ma conving daca-mi place ce iese...si.... :D :D PS : am folosit provizoriu o valva mecanica de tractor...si la fel nu am lipit conurile ....eram nerabdator sa vad ce forma i-am dat ...si i-mi placeeeee !!!!! :D :D Scuze ptr .pozele "telefoniste" :mrgreen:
Fişiere ataşate
Fotografii-0012.jpg (49.05 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0016.jpg (76.32 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0013.jpg (61.57 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0017.jpg (57.02 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0031.jpg (45.97 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0029.jpg (57.18 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Fotografii-0032.jpg (58.22 KiB) Vizualizat de 1765 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Mama Ionut esti tare de tot omule serios m-ai impresionat ce rabdare poti sa ai . Spune-mi si mie cit de duce pina la final investitia fiindca am luat o barca super super anul trecut si am dat 18 mil, sunt curios daca se merita cea ce faci tu?
Oricum esti facut pentru a creea, Felicitari .
@Cristian....e culoarea R_O_S_I_E :D ...@Popescu..n-asi putea sa-ti spun...inca nu-i gata...asta are lungimea de 4 m,si va avea chila fixa (RIB)...si un RIB de lungimea asta "topaie" de 1800-2000 eur
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)