Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
costi_serban
Membru forum
16

Re: BUN VENIT PE CLUBRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

Mesaj de costi_serban »

Salutare! Ma numesc Constantin Serban. Impreuna cu sotia am inceput viata de rulotisti acum 2 ani, iar cea de autorulotisti anul trecut (fiecare cu plusuri si minusuri). Mai avem multe de invatat despre acest stil de viata .
Am fost in concediu in cei doi ani cate o luna in insula Thassos. FOAAAArte frumos!
Acum avem autorulota CITROEN de 5 locuri, cu confort sporit pentru familia ramasa de 2 persoane, fetele fiind ocupate cu cresterea copiilor lor de 2 ani si respectiv 5 luni (suntem tineri bunici).
Anul acesta plecam pe 29 mai in.......THASSOS. Ne-ar face placere sa avem compania unor membri ai acestui club.
Am achizitionat de curand o rulota si sunt interesat sa ader la club in vederea participarii la excursiile organizate de Club
Marcela Podaru
Membru forum
15

Mesaj de Marcela Podaru »

Salutare la toata lumea.Suntem fam.Podaru din Galati si suntem de doua zile rulotisti<Uraaaaaa> :D,tocmai ne-am achizitionat o rulota avento royal din 1989,frumoasa si bine intretinuta.Familia noastra e compusa din trei membri:mama,tata si Andreea(18ani) 😉 ,ne plac drumetiile,pescuitul si iesirile la munte mai des,noua adultilor si copilul e cu marea,asa ca am aruncat cortul in debara si de acum cu rulotica :lol: in concediu si vacante.
skoda octavia+avento royal 395 TL
Cosmin Giurgea
Membru forum
15

Mesaj de Cosmin Giurgea »

Salutare.Ma numesc Cosmin, am o sotie si copii vor urma pe parcurs...am intrat aici pentru a afla noi locuri de drumetii cu cortul de masina, si de ce nu pe viitor cu rulota, avem in vedere sa achizitionam o rulota.Pana atunci insa ne bucuram sa fim in mijlocul vostru sa schimbam pareri si sa ne vedem in intalniri
dan_motatu
Membru forum
14

Mesaj de dan_motatu »

Bine v-am gasit
Suntem fam. Motatu (eu Dan 33 ani si puștoaica mea Oti de 32 ani) si suntem de 1 săptămâna rulotisti (un Caravelair 375 din 1991), pe care am si avut enormaaaaaaa plăcere sa o testam in weekend la Cheile Rasnoavei (mii de mulțumiri D-nei Liliana & Comp. pentru primire si sfaturi). Ne bucuram sa fim in mijlocul vostru si sa ne vedem la cat mai multe întâlniri.
Sa ne vedem cu bine ,
Oti & Dan Motatu
Oti & Dan Motatu - 0723.622.883
Peugeot 307 + Caravelair Bamba 375
Petre Marin
Membru forum
14

Mesaj de Petre Marin »

Buna, suntem familia PETRE formata din Sorin(31), Luminita(32), Ana(4) si Andreea(6).Suntem sociabili, iubim natura si suntem dornici de noi prieteni cu care sa iesim la un foc de tabara .Deocamdata casuta mobila este cortul insa....microbul se ia repede si.....vom vedea, poate vom deveni proprietari de rulota .
Skoda Octavia 1,9 TDI
Natura stie sa se daruiasca, si tuturor, si cu decenta .
Alex Tichie
Membru forum
14

Mesaj de Alex Tichie »

Buna ziua,

sunt Alex Tichie, nou venit pe acest forum. Felicitari pentru crearea acestui forum. Sunt prieten bun cu Sorin Sibiceanu cel care m-a facut, indrumat sa devin rulotist. De altfel am ajuns sa va cunosc tot datorita lui lucru pentru care ii multumesc. Datorita acestui forum am gasit raspunsuri la cele N intrbari pe care le am avut. Va multumesc. Mai am inca n intrebari dar toate la timpul lor.
De trei saptamani suntem (eu, sotia Ana, fetita Smaranda, retrieverul Leszcka si bracul Boni) propietarii unei rulote.
Este englezeasca (usa pe stanga), marca Crown 155 (caut de atunci pe net informatii despre ea si nu am gasit nicaieri) din 1996. Are 5,7 metri L si 2 si ceva l. Masa proprie 850 kg, max. 970 kg. Are butelie GPL adaptata la sistemul nostru, roata de rezerva, baterie, cortul rulotei+un fel de parasolar.
Doua dormitoare + un pat suspendat, aragaz, frigider, baie fara dus cu chiuveta si wc, incalzire, pompa de apa. Este in stare buna nu are mirosuri ciudate, ''profesionistul'' (vezi S. Sibiceanu care a vazut-o) a zis ca este OK. Nu are instalatie de 220.
Oricum eu ca si incepator sunt multumit de ea mai ales ca din ce am vazut pana acum (alte rulote similare ca spatiu si an) aceasta a meritat, este inscrisa, ITP pana in 2011.
Rulota am sa o tractez cu un Subaru Forester 2.0 i, 1998.
In acest an pana am sa ma obisnuiesc cu rulota am hotarat sa mergem doar la mare. Noi de ceva ani mergem doar la Vadu (pana anul trecut cu cortul), cam in pustietate ca sa zic asa. Nu prea inghitim aglomeratia, iuresul si proasta crestere asa ca preferam linistea care inca se gaseste acolo.

Cam asta cred ca va pot spune despre noi. Daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa imi trimiteti e-mail :alextichie@yahoo.es
Va multumesc,
Alex
Alex Tichie
Subaru Forester 2.0 i + Crown 155 C
ion hingheru
Membru forum
14

Mesaj de ion hingheru »

Salut si bine v-am gasit.
Sunt Hingheru Ioan, din Bucuresti, am un Lighean 1.5 dci de 70+20=90 cai si sunt in cautare de sfaturi, idei, solutii adoptate si achizitia unei rulote de 2-3 persoane, micuta, cu de toate.
Sunt doar eu si cu sotia, deci, de 2-3 persoane ne este de ajuns.
Lighean 1.5dci, 70+20=90 cai+underconstruction
purice fanel
Membru forum
14

Mesaj de purice fanel »

Suntem fam Purice (eu Fanel de 43 ani , Irina de 41 ani si fiul nostru Bogdan - Stefan de 10 ani ) .
Suntem o familie sociabila , iubim natura , vrem sa ne facem noi prieteni , mai ales rulotisti.
Mie imi place foarte mult sa stau in mijlocul naturii , sunt si motociclist , am si o salupa cu care mai merg la pescuit , intr-un cuvant imi place noul si aventura .
Ma bucur sa fiu in mijlocul vostru, sa schimbam pareri si de ce nu sa ne vedem la intalniri .
Mai nou am descoperit si motodeltaplanul care m-a fermecat dar ma mai gandesc !!!
Cesa va mai spun , va multumesc ca mi-ati raspuns la unele probleme pe care le aveam , sper sa fim mai mult decat un club , sa fim o "mare familie "
Cu respect ,
HYUNDAI SANTA FE - AVENTO PREMIER 425 DT LUXE
NEDELCU ADRIAN
Membru forum
14

Mesaj de NEDELCU ADRIAN »

Buna ziua,

Ma numesc Nedelcu Adrian Marcelin ,nascut si copilarit in Petrosani,jud.Hunedoara.Din 1978 sunt stabilit in Bucuresti.casatorit cu Mihaela Nedelcu,avem 2 baieti(18-22)si sunt pensionat de curind (inima).Avem o rulota Abbey Surrey '89 pe care o dorim ca o noua "sansa de viata".Suntem "umblati" prin tara (statiuni si cabane)si putin pe la vecini(Grecia,Turcia,Ungaria) .Va citesc destul de des pentru documentare si din curiozitate (de peste 1 an),de hotarit sa devin membru am incercat acum 2 luni,se pare ca au fost neconcordante de "comunicare",in fine am fost acceptat si ma prezint de ziua mea de nastere (54 ani ) Doresc sa-mi fac simtita prezenta in"familie"cu modestia si respectul cuvenit.Sunt deschis la toate domeniile abordate de club,participarea fizica poate fi deficitara din motive evidente ale perioadei de criza(care ne ameninta)Ar mai fi de prezentat
Aby o englezoaica de 21 ani,cu probleme de "virsta".Am dotat-o cu un cuptor cu microunde ,plita cu inductie,generator 2,6kw Kipor,redresor(urmeaza controlul digital),GPL-( Matiz),am pus parchet (poate nu e bine dar nu am avut cu cine sa ma sfatuiesc),am reparat dusul si am de verificat tot ce va functiona pe gpl si 220v,am pus lampi stop aditionale ,trec iluminatul cit se poate pe leduri(sunt sanse de pret mai mic in cazul unei colaborari-la cantitate mare pret mai mic -asta nu pentru afacere pesonala ,e un sfat) ar mai fi de zis,poate, dar cu timpul pe forum sau mail vom avea occazia.
Sa auzim numai de bine !
NEDELCU ADRIAN-MARCELIN
Renault Megane 1,5 +Abbey Surrey ' 89
Dr.Taberei-Bucuresti
Marinescu Ionel
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Ian 1962

Mesaj de Marinescu Ionel »

Buna tuturor membrilor acestui club si va multumesc ca am fost primit in randurile dvs. Sunt din Bucuresti , sect.4 . Am o rulota Caravelair cumparata anul trecut si o tractez cu un Opel Astra G 1,6 . Nu cunosc prea multe despre rulota dar sper ca voi fi initiat de catre rulotisti mai vechi . Sunt pasionat de drumetii si sa ne vedem sanatosi de cate ori avem ocazia.
Opel Astra G+rulota Caravelair
tel.0722.253.046
udrea adrian
Membru forum
14

Mesaj de udrea adrian »

bunaaaa , suntem din Iasi si ne numim Udrea Adrian si Maria posesori de Sharan si a unei rulote Knaus din 1990 mari iubitori de munte si mare si cred ca ne am mai intilnit pri Plaiul foii si pe plaja din Vadu,cer scuze d lui Sandu Toma pt ca nu m am documentat inainte de a posta anuntul cu rulota Chateau.va doresc tuturor drumuri cit mai netede si vacante cit mai placute
andi simionescu
Membru forum
14

Mesaj de andi simionescu »

salutare tuturor, din rulota wilk trasa de skoda, suntem fam. andi-mihnea si camelia simionescu cu domiciliul stabil in galati.
speram sa ne intalnim pe platouri de munte, in delta sau la malul marii.
Scrie răspuns