Buna ziua,
sunt Alex Tichie, nou venit pe acest forum. Felicitari pentru crearea acestui forum. Sunt prieten bun cu Sorin Sibiceanu cel care m-a facut, indrumat sa devin rulotist. De altfel am ajuns sa va cunosc tot datorita lui lucru pentru care ii multumesc. Datorita acestui forum am gasit raspunsuri la cele N intrbari pe care le am avut. Va multumesc. Mai am inca n intrebari dar toate la timpul lor.
De trei saptamani suntem (eu, sotia Ana, fetita Smaranda, retrieverul Leszcka si bracul Boni) propietarii unei rulote.
Este englezeasca (usa pe stanga), marca Crown 155 (caut de atunci pe net informatii despre ea si nu am gasit nicaieri) din 1996. Are 5,7 metri L si 2 si ceva l. Masa proprie 850 kg, max. 970 kg. Are butelie GPL adaptata la sistemul nostru, roata de rezerva, baterie, cortul rulotei+un fel de parasolar.
Doua dormitoare + un pat suspendat, aragaz, frigider, baie fara dus cu chiuveta si wc, incalzire, pompa de apa. Este in stare buna nu are mirosuri ciudate, ''profesionistul'' (vezi S. Sibiceanu care a vazut-o) a zis ca este OK. Nu are instalatie de 220.
Oricum eu ca si incepator sunt multumit de ea mai ales ca din ce am vazut pana acum (alte rulote similare ca spatiu si an) aceasta a meritat, este inscrisa, ITP pana in 2011.
Rulota am sa o tractez cu un Subaru Forester 2.0 i, 1998.
In acest an pana am sa ma obisnuiesc cu rulota am hotarat sa mergem doar la mare. Noi de ceva ani mergem doar la Vadu (pana anul trecut cu cortul), cam in pustietate ca sa zic asa. Nu prea inghitim aglomeratia, iuresul si proasta crestere asa ca preferam linistea care inca se gaseste acolo.
Cam asta cred ca va pot spune despre noi. Daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa imi trimiteti e-mail :
alextichie@yahoo.es
Va multumesc,
Alex