Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Hai sa discutam putin mai serios despre iesirea asta de o saptamana(poate) intr-o locatie in natura nu in camping. Ce facem o saptamana in curtea aia a campingului? Zona am vizitat-o si rasvizitat-o! Facem o trupa si plecam! Generatorul lui Florin duce multe rulote! :)
Acum s-a hotarat deja, primul week end din luna mai 2008 il vom petrece la Vampire Camping din Bran.
Este de dorit de ajuns de vineri seara la camping pentru acest eveniment .
Pe grupuri, se pot oganiza, evident, iesiri toata saptamana pentru ca apoi sa ne reunim la Bran.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Se ocupa cineva de organizarea acestei Sarbatori? Se discuta din ce in ce mai mult,in culise e adevarat,despre organizarea off camping!!! Si sunt destui adepti! Se intreaba de preturi speciale! Nu raspunde nimeni nimic. Haideti sa vedem cum facem!
Eu am pus intrebarea in cateva randuri ce se doreste, sau ma rog ce dorim.
Locatia fiind aleasa ramane sa stabilim daca sarbatoarea inseamna o participare obisnuita cu mancare de pus pe masa si gratare fumegande , muzica din boxe si copii zburdand printre mese, sau ceva organizat cu un program cu time line in ziua cu pricina. A doua varianta presupune cheltuieli suplimentare in functie de ce stabilim ca se intampla. Oricum cine organizeaza sau CD pentru ca este vorba de nivel national trebuie sa faca o prospectie, sa vada ce poate oferi campingul, ce gasim pe plan local, poate un minitarg, pastrame la gratar facute de cineva,mic program artistic al celor de acolo. Sunt sigur ca exista variante si pot fi propuse spre dezbatere.
Asteptam!
I-am scris patronului de la Vampire de intentia noastra.
Astept oferta de pret pentru 30 echipaje.
La AG s-a hotarat sustinerea din cheltuieli, pentru membrii asociatiei, a unei cote pe care o sa o stabilim de comun acord in CD.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708
Constantin CURELEA scrie:Denumirea evenimentului este: Sarbatoarea rulotistilor din Romania 03-04 Mai 2008 iar locul il stabilim prin votare din cele cate au fost propuse.
Amanuntele ulterioare le discutam pe forum si le definitivam prin hotararea AG.
Sarbatoarea utilizatorilor de rulote si autorulote din Romania 03-04 Mai 2008 ar suna mai bine, parerea mea, nu se simt discriminati detinatori de autorulote :D aici ma refer la detinatori de autorulote care nu cunosc si nu fac parte din ClubRV punetiva in locul unui detinator de autorulota care nu cunoaste de existenta asociatia clubrv citind un articol in ziar sau un reportaj tv despre acest eveniment :D "Sarbatoarea rulotistilor din Romania 03-04 Mai 2008 " il vedeti dind fuga sa se inscrie ca membru in asociatie? :D scuze pentru postarea cu intirziere a propuneri :lol:
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
Copiez din denumirea Forumului:
"FORUMUL PASIONATILOR DE TURISM RUTIER CU RULOTA, AUTORULOTA SAU CORTUL DE MASINA"
De asemenea, in statutul Ascociatiei CLUBRV-RO (la Art. 1) este specificat clar domeniul ei de interes. Adica "initierea si sprijinirea activitatilor in domeniul turismului rutier".
Denumirea paginii de internet a Asociatiei CLUBRV-RO este:
"Asociatia Proprietarilor de Rulote si Autorulote din Romania".
Cred ca trebuie refacut sau facut tabelul cu cei care vor sa participe. Circula mai multe variante de sarbatorire a evenimentului si.....nu posteaza nimeni! :)
Am primit raspunsul de pret, numai pentru membrii CLUBRV-RO,de la Vampire camping Bran-40 lei/echipaj-indiferent nr. de persoane.
Daca asociatia va suporta 1 zi de sejur se ajunge la cca 20lei/zi.
Va rog sa confirmati participarea pentru primul week end din luna mai 2008.
In intervalul ramas vom stabili si programul intalnirii noastre.
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708