Mihnea Donescu scrie:intrebarea nu este la ce sa va asteptati sa se mai rupa,ci studiul dinaintea plecarii nu valoreaza nimic.Cum spunea altcineva,e o rulota grea si comfortul implica cheltuieli.Forester cu motorul de 2 litri diesel e cam la limita in combinatia cu rulota.Apoi la cit ati cheltuit cu Forester si rulota,discutia despre cheltuielile de alta categorie este deplasata.Cind rezervi o masa la o circiuma de lux ca apoi sa constati ca nu ii poti permite sa iei masa acolo,anulezi rezervarea si te duci la fast-food,dar nu comanzi oua ochiuri la circiuma de lux...............zic eu...Succes la ordine in ginduri...
Partial adevarat, insa rulota a venit ulterior deciziei legate de masina(la rulota nu cred sa fi gresit cu ceva), iar masina spune in carte ca poate duce o sarcina maxima de 2000kg (greutate masina 1680kg). Chestia cu restaurantul e relativa si nu reflecta neaparat realitatea. Am economisit pentru rulota iar costuri suplimentare neprevazute (mari sau mici), in cascada, ma pot deranja avand in vedere ca am si o familie de carat in acea rulota.
Exemplu pentru intrebarea mea este geamul din fata al rulotei, care dezlipit fiind, daca zbura ajungea sa ma coste 10% din pretul rulotei-deloc neglijabil dupa mine oricat de nabab m-as simti....
Cosmin Prund scrie:Despre categoria BE: Cel mai mare avantaj este ca e trecuta direct in permisul de conducere, nu mai e nevoie de dovada efectuarii unui curs. Se da examen in toata regula (ca pentru orice alta categorie) dar nu este un examen dificil. Cea mai dificla parte ar fi examenul teoretic, in special daca ultima categorie ati obtinut-o cu mult timp in urma! Pe de alta parte reimprospatarea cunostintelor de teorie nu face rau :) Examenul practic, pentru un sofer cu experienta, este floare la ureche... Cand m-am urcat in masina cu politistul sa dau BE-ul a venit instructorul si mi-a spus "Maxim 30 km/h" - cam cate greseli practice poate face un sofer cu multi ani experienta mergand cu 30 km/h prin oras?
Despre rulota: S-ar putea sa puteti detara rulota, dar sa nu va amagiti, rulota tot grea ramane. S-ar putea s-o puneti pe cantar cand plecati in calatorie si sa descoperiti ca are 1600 kg, nu 1500 kg. Orice rulotist cu experienta stie cat e de greu sa te incadrezi in MMA-ul rulotei (pentru ca MMA-ul rulotei este intotdeauna mult prea mic - in special la rulotele noi). Din contra, se recomanda sa tractati o rulota mai usoara decat maximul admisibil legal, din motive de siguranta.
Eu personal recomand sa treceti pe la un cantar electronic pentru TIR-uri sa vedeti cat cantareste rulota (sau pe la o statie ITP, cumva este mai la indemana). S-ar putea chiar si acum sa depaseasca 1500 kg si daca incercati sa o detarati cu siguranta RAR-ul o va pune pe cantar.
Nu de examen in sine mi-e teama cat de timp. Am luat A-ul in urma cu 5 ani si din acest motiv intrebam, deoarece mi-am facut o caruta de nervi si luat o multime de zile libere ( de 3 ori s-a amanat examenul din cauza conditiilor meteo nefovorabile).
Legat de rulota inteleg afirmatia referitoare la cat mai usoara cu atata mai bine, insa treaba cu MMA pe categorie B nu are treaba cu siguranta. Masina poate duce conform carte de identitate 2000kg. Rulota, asa cum e goala are 1183kg. Nu cred ca m-am pripit chiar atat de tare in ceea ce priveste greutatea rulotei. Eu sunt de fapt limitat de MMA acceptata pentru categoria B, nicidecum de utilaje/siguranta....cred?!
In plus daca plec la drum cu rulota, masina va fi aproape de MMA cu siguranta,a dica peste 2000kg reale in conditiile in care rulota nu cred sa depaseasca 1500-1600 (am sa am grija oricum) asa cum spui, deci tot in zona de 75-80% as fi.