Calatorii organizate pentru rulote si autorulote

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Calatorii organizate pentru rulote si autorulote

Mesaj de Dan Casandroiu »

Imi face placere sa va prezint conceptul calatoriilor organizate pentru rulote si autorulote.

Ce inseamna asta?

Ca altcineva isi bate capul pentru organizarea excursiei dvs. De la punctele principale ale traseului pana la micile detalii, totul este pregatit anterior.
Activitatile se desfasoara conform unui program, amanuntit prezentat intr-un dosar de calatorie.

La punctul de plecare in excursie, prin grija organizatorului, se desfasoara o intalnire cu toti participantii, in care sunt prezentate detaliile calatoriei. De asemenea, anterior fiecarei zi ce presupune deplasare, se desfasoara o astfel de intalnire (briefing), aceste intalniri fiind si un bun prilej de socializare, bauturile si aperitivele fiind asigurate de organizator.

Locurile de campare sunt rezervate, de regula in camping, fiind obtinute tarife mai mici decat tariful standard prin capacitatea organizatorului de a negocia tarife in numele unui grup. Atractiile turistice sunt deja identificate si biletele de intrare sunt rezervate. De cele mai multe ori, vizitele la obiectivele turistice sunt efectuate impreuna cu un ghid vorbitor de limba romana, cu expertiza privind locurile vizitate, transportul de la locul la campare fiind in grija organizatorului. Gastronomia locala va fi descoperita prin intermediul catorva mese, pregatite din timp.

Pe langa programul excursiei, dvs. beneficiati insa de libertate totala. Sunteti cei care hotarati ora la care plecati din camping, daca respectati sau nu traseul propus de organizator, opriri intermediare. Tot ce aveti de facut este ca seara sa ajungeti la locul de intalnire, avand certitudinea ca grupul va asteapta.

In permanenta grupul va fi asistat de insotitori, atat in camping prin prezenta fizica cat si pe parcursul traseului, telefonic. Orice problema intampinati, insotitorii vor cauta solutii si va vor acorda ajutor.

Eliberat de atatea griji, tot ce aveti de facut este sa va bucurati de calatorie...

De ce aceasta prezentare?

Pentru ca, impreuna cu sotia mea, am hotarat ca este timpul unei schimbari in viata noastra, de o reorientare catre noi si catre ceea ce ne place cu adevarat. Si ne place sa rulotim, ne pricepem sa organizam, vrem sa facem din asta un mod de a trai.

Asa ca ... organizam calatorii pentru rulote si autorulote.

Avem un site, pe care va invit sa-l vizitati si sa-l urmariti.

Avem deschiderea si dorinta de a face, orice sugestie, propunere sau critica va fi tratata cu maxim de seriozitate si recunostinta. Sper sa crestem si noi impreuna cu fenomenul rulotistic din Romania.

Vreau sa va multumesc dvs., colegilor din ClubRV, pentru sprijin. In mod special vreau sa multumesc colegului Liviu Adrian, care are o parte din ”vina” prin ideile date si pentru modul in care privesc acum rulotismul.
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Calatorii organizate pentru rulote si autorulote

Mesaj de Popa Violeta »

Felicitari pentru initiativa. Este binevenita infiintarea unei mini agentii de turism pentru rulotisti, mai ales pentru colegii incepatori care nu au experienta calatoriilor in strainatate. Poti organiza niste excursii tematice sau pe tari. Te poti alipi la un eveniment (ex. Rally Adria - anul acesta este in insula Pag), dupa terminarea caruia poti face diverse trasee. Daca ai conturat cateva excursii punele pe forum pentru a da posibilitate colegilor sa-si planifice concediu pe anul urmator si sa se gandeasca la optiunile prezentate.
Succes in noua intreprindere si spor la treaba !
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Acest concept l-am expus conducerii clubului, la intalnirea de la Fagaras, dar a ramas fara finalizare. Ma bucur ca si altii gandesc la fel. Succes in initiativa dumneavoastra.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Dan Casandroiu
Membru forum
12

Multumesc pentru urari. Asa cum am spus, orice reactie din partea dvs, conteaza enorm,

La momentul acesta, pe siteul meu propun pentru colegii din tara un tur de 16 zile Ungaria-Austria, cu vizite ghidate in Budapesta, Viena, Salzburg si Graz, tur Minimundus, cu plaja la Lacul Balaton si relaxare la Hajduszoboszlo. Cat de curand am sa fac o prezentare detaliata

Am inceput promovarea si in Franta pentru a aduce grupuri pentru turul Romaniei sau turul Transilvaniei.

Pregatim si alte destinatii, aici am aprecia sugestii din partea dvs.

Multumesc inca odata!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Felicitari pt. initiativa cu atat mai mult cu cat vine de la un membru asociat ClubRV-RO !

Ideea de Rally Carpati s-a mai vehiculat, dar singurul disponibil de a pune umarul la asa ceva, s-a aratat doar Radu Pascu .

Ca si cu revista ClubRV sunt mai multi care s-au aratat incantati de idee , dar nimeni nu a propus nimic concret ....sa scrie ceva in forum ... sa propuna locatii sau un mod de organizare o schema ceva o propunere de locatii ...

Avem si topicul pus aici de Gigi Catalin referitor la ideea de RAlly Carpati pe care el a promovat-o... putem continua ..... din 2012 nimeni n-a mai zis/ scris nimic dupa el .

viewtopic.php?f=83&t=6059&p=78994&hilit ... ati#p78994

Acest topic este/ era vizibil numai membrilor cotizanti pt ca era vorba si de cheltuieli sustinute de Asociatia ClubRV-RO din fonduri proprii.

@DAN : In situatia in care vrei sa organizezi asa ceva in Romania noi te sustinem....

Daca acest lucru se organizeaza de catre voi pt a obtine un profit material , atunci putem semna cu parteneriat cu S.C. IDEEA POINT SRL .... parteneriat prin care membrii asociati ClubRV vor avea anumite avantaje /facilitati ... sau daca promovarea se va face prin acest forum probabil se va gasi o solutie prin care sa se aduca un plus ceva si pt. Asociatia ClubRV-RO

Succes !

P.S. @ Radu Pascu - se poate merge si pe un proiect de "Romania -Tur" in care se implica Asociatia ClubRV ...un proiect non profit in care negociem si legam 5-6 locatii a cate 3 zile " in lant" , dar trebuie scris in alta parte , ca sa nu stricam topicul lui Dan C. ..... aici .

NU m-am bagat sa propun pt ca mi-e teama sa nu cada 100% organizarea pe mine .... exemplu este acest topic in care nu se ofera nimeni sa faca ceva, desi sunt 76 de persoane prezente in total pe lista cu tot cu copii la intalnire.
viewtopic.php?f=87&t=7810
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Felicitari Dan pt initiativa si succes ... eu ma alatur cu drag excursionistilor :mrgreen:
Lupu Ciprian scrie: Ideea de Rally Carpati s-a mai vehiculat, dar singurul disponibil de a pune umarul la asa ceva, s-a aratat doar Radu Pascu .

Ca si cu revista ClubRV sunt mai multi care s-au aratat incantati de idee , dar nimeni nu a propus nimic concret ....sa scrie ceva in forum ... sa propuna locatii sau un mod de organizare o schema ceva o propunere de locatii ...

Avem si topicul pus aici de Gigi Catalin referitor la ideea de RAlly Carpati pe care el a promovat-o... putem continua ..... din 2012 nimeni n-a mai zis/ scris nimic dupa el .

viewtopic.php?f=83&t=6059&p=78994&hilit ... ati#p78994

Acest topic este/ era vizibil numai membrilor cotizanti pt ca era vorba si de cheltuieli sustinute de Asociatia ClubRV-RO din fonduri proprii.
Va sugerez ca topicurile , in care se incearca sa se faca ceva pt rulotism , sa fie vizibile de orice membru forum , deoarece exista posibilitatea ca unuia sau la mai multi , de ce nu , sa ii surada si sa ii placa acea idee si chiar sa ii stea in putere sa faca ceva in vederea finalizarii ei !!

ps;Pt Rally Carpati pot pune la dispozitie absolut toata logistica necesara , nu trebuie , decat lansata invitatia FICC-ului de catre conducerea clubului ... toate aceste detalii le pot stabili cu Cosmin Prund si Lupu Ciprian .....pt detalii ne auzim la telefon !!!
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Felicitari d-le Dan!
In sfarsit, cu implicarea societatii comerciale detinuta de dvs., si in Romania va fi practicat turismul cu rulota la standarde europene.
Dorinta de a face asa ceva, la nivel declarativ, ne-am exprimat-o multi din asociatie.
Dar sunteti primul care, concret, v-ati si implicat in asa ceva.
Vom fi alaturi de aceasta initiativa si va vom sustine la organizarea si in Romania a unor asemenea excursii.
Forumul asociatiei noastre poate fi un loc de prezentare al acestei activitati.
Membrii nostri pot fi unii dintre participantii la evenimentele organizate.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Dan Casandroiu
Membru forum
12

Va multumesc tuturor pentru felicitari si urari!
Scrie răspuns