Vand Winterdach de pus iarna pe rulota

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Vand Winterdach de pus iarna pe rulota

Mesaj de Toni Conecini »

Avand in vedere ca zilele astea m-am apucat sa imi fac garaj de iarna pt rulota, ma pot desparti de Winterdach-ul cumparat in sep 2013 si folosit doar in sezonul trecut.

A fost cumparat de mine sh, in plus fata de starea in care l-am cumparat am cumparat cabluri noi de ancorare si ancorele(nu stiu daca se cheama asa...este vorba de dispozitivele care strang cablurile ca sa intanda fix materialul Winterdach-ului) cu suruburi plus ceva adaugiri/modificari la sistemul de fixare pe rulota.

Pretul de vanzare Winterdach cu tot cu accesoriile pentru montare/fixare: 1400 lei

Se poate monta pe rulota cu lungimea acoperisului de cca 5-5,5 m sau mai mic. pentru rulote mai lungi extremitatile fata/spate vor trebui montate cu un unghi mai apropiat de orizontala (deci inclinatie mai mica decat in poze)

Poze cu el montat pe rulota mea...mentionez ca acum nu este montat (pe timpul verii a circulat rulota evident fara Winterdach):

Imagine
Imagine
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
iulian coseru
Membru forum
12
Oras: sibiu
Data nasterii: 15 Iun 1965

Re: Vand Winterdach de pus iarna pe rulota

Mesaj de iulian coseru »

va salut.Imi cer scuze dar nu ptr ca m-ar interesa ce vindeti va scriu,ci ptr ca am vazut in poza ca aveti tot un Kip ca si mine.As dori sa cumpar un mover.Daca stiti la cineva sau de unde as putea procura,va rog frumos sa-mi spuneti si mie.Multumesc.Iulian Coseru
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Este util un Winterdach.
Dar stie cineva cum se comporta la un vant mai puternic ?
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini »

din pacate nu va pot oferi informatii despre mover.

Legat de vant puternic. Cat timp am avut eu montat Winterdach-ul pe rulota a fost la un moment dat un vant puternic. Avand in vedere ca rulota era parcata la marginea unui cartier de vile, dincolo de cartier fiind un camp deschis, am avut si eu grija vantului, ca sa nu se intample nimic....
Nu am avut nici o problema. Winterdach-ul era ancorat bine atat in fata cat si spate cat si pe toata lungimea pe cele 2 laterale, asa ca nu s-a intamplat absolut nimic.

acuma in caz de tornada nu cred ca situatia ar fi aceeasi....
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Scrie răspuns