Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Vatamaniuc

Re: Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Sunt niste chestii care se bat cap in cap :
- daca nu sunt locatii se jelesc toti ca nu au unde merge , ca ce greu este in Romania cu locurile de campare si ce jepcari sunt cei cu camping .
- daca gasesti locatii iar nu este bine , ca trebuie sa dea 10-15RON si ca este mult , si ca nu se merita , si alte motive din astea , ori incepe sa planeza banuiala ca ce "combinatii " sunt la mijloc.
Ce nu inteleg multi dintre ei este faptul ca orice palma de teren pe care se poate campa apartine cuiva , fie ca este vorba de stat sau de o persoana fizica ori juridica .
Pe terenurile statului va fi jale mare cand se vor pune in aplicare amenzile din Legea picnic-ului , iar pe terenurile prorietarilor se va putea intra DOAR cu acordul acestora si la pretul(sau tariful) impus de ei fie ca este vorba de incasarea banilor cu chitanta , fie ca este vorba de "mica intelegere". Cui nu-i convine ori vinde rulota ori o face cuibar de ciori in fata blocului.
Cateodata ma intreb daca se merita efortul de a gasi si de a face cunoscute locatii de campare ,atata timp cat vesnic sunt nemultumiti si carcotasi care in loc sa aibe bunul simt macar sa taca ei "fac valuri" si se agita aiurea.
Propun ca toti cei care vor sa critice o locatie sau alta sa o poata face NUMAI daca anterior ei au gasit si au postat informatii despre o locatie noua, asta insemnand : contactul cu proprietarul , indicatii de orientare ( inclusiv coordonate GPS) ,pozitonare fata de un drum national ,cai de acces , facilitati (apa, curent,gunoi) daca este cazul , tarife , perioada din an propice pentru campare , posibilitati de aprovizionare din zona.
Astept cu nerabdare vesti cat mai bune !
ilieminea
Membru forum
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 22 Mai 1950

Mesaj de ilieminea »

Multumesc pt.raspuns domnule Lupu,eu eram campat in Eforie nord,dar aparand pe cer ceva norisori,impreuna cu sotia am decis sa plecam intr-o plimbare [numai cu masina]spre Costinesti,unde nu am mai fost de ceva ani.Ajungand in zona, mi-am adus aminte de locatia respectiva,incercand s-o gasesc.Ne fiind ceva premeditat,nu m-am gandit sa dau telefon proprietarului,vroind doar sa vad, in principiu, care este situatia locului.Nu vad cu ce am deranjat asa de tare pe cineva ca sa se inflameze asa de rau.Am facut o simpla constatare,despre starea locului, pe care am scris-o pe acest sait,nu am dat cu parul in capul nimanui.Daca este interzis sa-ti exprimi niste simple pareri ,in mod civilizat,pe acest sait,o sa incerc sa ma abtin a mai comunica pe el.
Cu stima,Ilie.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Nu ai deranjat Ilie si te rog sa continui cu parerile tale despre locurile vizitate, Ciprian doar a justificat de ce nu s-a continuat cu organizarea acestei locatii si motivele si cred ca a inteles ca ai fi vrut sa te cazezi aici. Numai bine.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Ilie,nici o parere nu ne deranjeaza.Posteaza in continuare.
Autorulota Dethleffs Just 90
Adrian Vatamaniuc

@Ilie
Imi cer scuze daca raspunsul meu l-ai interpretat ca un repros la adresa ta .
Nu am intentionat sa fac asta .Altii sunt cei vizati de mine. Tu esti de la categoria "juniori" si ai mai mult decat circumstante atenuate .

Bafta in continuare ! :D
Constantin Pana
Membru forum
10
Oras: Craiova
Data nasterii: 28 Mai 1980

Mesaj de Constantin Pana »

Salutare,
Am un teren cu o suprafata 5000 m2 la Hinova, Mehedinți este situat la 100 m DN se invecineaza cu Dunarea Mica , se poate intra cu rulota si ar fi posibil ( curent si apa ! ) asta daca ma inteleg cu vecinu padurar ! Locatia este de vis, in stanga Padure, in dreapta Padure, in spate Dunarea mica . Locatia se preteaza pt. Pescuit ! Sau tranzit .
Terenul este achizitionat in coproprietate cu un prieten suprafata totala 10000 m2 .
Problema este ca zona trebuie amenajata, defrisata, nivelata, etc. Sunt ceva puieți salcam si plop, dar daca este voința. .!
Solul este ok este nisipos nu sunt probleme gen namoale, inpotmoliri, etc!
Eu ofer cu titlu gratuit terenu si pot discuta si cu vecinu pt. Apa si curent ! ( Evident contra cost )

Se poate face ceva frumos acolo, eu nu am niciun obiectiv pe termen scurt si mediu cu acel teren !
Elddis corinium 2 + Peugeot 406 2L.hdi
Tel: 0730702222
Adrian Vatamaniuc

O imagine face cat 1000 de cuvinte , cum se zice .
Nu ai cateva poze sa pui ? Eventual o harta cu traseul de urmat .
Eu am pus plecarea din Bucuresti ,, si sincer pentru mine unul este cam departe.

Imagine
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Terenuri ( proprietate ) bune pt. Locatii of camping

Mesaj de Lupu Ciprian »

In primul rand d-le Constantin salutam aceasta initiativa !
Sunteti printre putinii care au intrat pe forum si au venit imediat cu ceva de oferit pt comunitatea de rulotisti .
Chiar daca nu este aproape de Bucuresti , poate fi aproape de colegi de ai nostrii din tara .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Constantin Pana
Membru forum
10

Salutare Adrian Pana, poze nu am dar pot explica usor , o data ajuns in Hinova( drum Expres Simian-Calafat ) de la intersectia cu drumul spre Portile de fier 2, se continuă drumul spre Calafat circa 300 m apoi se face un drum forestier catre Dunarea Mica singurul de altfel , acel drum da in casa padurarului, singura construcție din padure , iar terenul se invecineaza cu aceasta !
Google map. Cauta ( Dunarea Mica Comuna Hinova ) in partea dreapta in padute se vede un drum forestier sub forma de
( U aprox. ) in coltu din dreapta a drumului se vede o casa cu curte ( zona defrisata ) aceea este casa padurarului !
Locatia cu pricina, ! Sincer nu stiu cum sa încarc poza facuta pe Google Map!
Constantin Pana
Membru forum
10

Lupu Ciprian scrie:In primul rand d-le Constantin salutam aceasta initiativa !
Sunteti printre putinii care au intrat pe forum si au venit imediat cu ceva de oferit pt comunitatea de rulotisti .
Chiar daca nu este aproape de Bucuresti , poate fi aproape de colegi de ai nostrii din tara .

Sincer, eu cred ca, un forum in care se împărtășesc aceleași pasiuni, în timp, leaga prietenii, iar prietenii se ajuta reciproc !
Eu am cumparat acel teren in 2006 si am trecut pe acolo de 2 ori ....! Investitie pe termen lung !
Constantin Pana
Membru forum
10

Cam atât am reușit sa fac !