Buna ziua! Doresc sa fac o scurta prezentare asa dupa cum este cerut noilor veniti pe forum, de catre regulamentul forumului Club RV. Ma numesc,Terecoasa Adrian,am 35 ani, necasatorit, lucrez ca technician constructii,am calificare si de maistru constructii,am absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Bucuresti specializare management. Am o firma, cu un mic magazin alimentar, cu mari perspective imediate de dezvoltare si pe alte domenii de activitate. Detin o Dacia Logan MCV 1,6 16V cu 5 locuri, an de fabricatie 2009 si o rulota marca SWIFT tipul Cornische 14/4, an de fabricatie 1987. Sunt din Busteni, jud. Prahova. Rulota am achizitionat-o in august 2014, fiind inscrisa prima data in Romania in luna mai 2014. In luna septembrie am plecat cu rulota la mare in concediu, timp de 9 zile, in statiunea Mamaia zona nord, langa Navodari. Eu initial vroiam sa campez la Corbu dar nu am fost lasat de cei de la paza sa campez langa plaja, ca ma amendeaza. Vreau sa mentionez ca am fost placut impresionat de cum s-a comportat, rutier, rulota avand in vedere anul de fabricatie, iar toate dotarile ei au functionat impecabil.
Felicit pe aceasta cale pe membrii fondatori ai ClubRV si pe membrii CD pentru realizarea privind afilierea la F.I.C.C. si pentru sustinerea acestui mod de recreere, pentru unii chiar de viata, de a iesi cu rulota sau camperul. Eu abia astept sa ma intalnesc cu dvs., sa ne cunoastem si sa participam la cat mai multe iesiri cu rulota. Doresc ca la prima iesire din 2015 cu rulotele si camperele sa ma invitati si pe mine.Tel.vodafone:0726605247,e-mail:
terecoasa_adrian@yahoo.ro,sau e-mail:
terecoasa_adrian@clicknet.ro.