CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

Mesaj de Isdraila Ioan »

Multumesc pentru postare Mihai.A fost munca multa pentru pompieri si spaima pentru noi ,dar totul a fost rezolvat cu bine . Pe fata lui Nicu o cheama DIANA,iar referitor la ziua de nastere ,nu puteam sa o facem doar noi doi ,cu toate ca am incercat :lol: .El isi aminase petrecerea pentru prietenii sai ,simbata viitoare ,iar pentru noi pe 21 sept.In urma telefonelor purtate,am plecat si eu acasa astazi ,luni avind o programare medicala .Urarile le-a primit deja 😉 Multumim.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul Nicu Colpos va asteapta cu drag sa vizitati campingul , vis-a vis este si piscina deschisa , la fel si strandul din Tg Ocna ..... pretul pt membrii ASOCIATI ClubRv de anul acesta la Camperland ro este 40 ron + optional curent 10 ron , pret cu reducere fata de pretul de lista cca 68 ron / echipaj , pret de pe site si afisat la camping....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Pentru a nu mai deschide alt topic si pentru a intari cele scrise de colegi mai sus, postez aici o noua vizita la Camperland, cu ocazia aniversarii a doua sarbatorite, colege d-ale noastre.. :)
Am petrecut alaturi de alti colegi pe care ii veti recunoaste in poze, inca 3 zile de pomina, in locatia in care ne place mult si unde am revenit cum scrisesem mai sus in data de 23 aug 2012
Camping Camperland din Darmanesti, ramine deocamdata pe loc fruntas in topul romanesc. Curat frumos, liniste (cu exceptia aniversarii cind ne-am facut de cap nederanjind pe altcineva)

Ca de obicei, Nicu a preparat cu doamnele un miel in stil ciobanesc..iar mai multe amanunte puteti vedea in foto-clipul ce l-am pregatit in mod special ca amintire si ca reclama Camperland
Postez decit doua foto de ansamblu de la data recenta a sederii, si asigur pe cei ce vor merge in aceasta locatie, ca nu vor regreta.. Fiind la inceput de august, va dorim vacante placute !

Imagine

Imagine

Camperland imagini din 4-7 iulie 2014

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=cQHjh0IumS8

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am ajuns in weekendul care a trecut la Nicu la Camperland Camping .

Am discutat cu Nicu , am lasat harta ClubRV la el si ceva pliante informative ale clubului .... ( asociatiei ) .
Mi-am reparat la pret bun si o fereastra ( am schimbat telescoapele ) ...

Am beneficiat de tarif 40 ron + 10 ron curent fata de 65 ron cat este "la lista".... am stat 2 nopti.

....................................................................................

Tariful de campare pt 2015 va fi :

65 ron echipaj ( RV, auto ) .... 2 pers , copil, ( curent inclus ) , 25 ron pers. suplimentara

Tarif pt CLUBRV-RO - membrii ce se pot legitima cu cardul FICC - ClubRV-RO valabil :

40 ron echipaj + 10 ron optional curent 220v , pers. suplimentara 0.

WI-FI net GRATUIT parola : nicurulote :)

Fam. Colpos va transmite salutari si va asteapta atat pt rezolvarea oricarei probleme la RV cat si pt. campare ...
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

De maine ,17 iulie, pana Duminica ,19 iulie, vom fi la Camperland.Daca mai sunt doritori de o plimbare pe Valea Uzului,va asteptam.Poate facem si o saramura de pastrav.
Autorulota Dethleffs Just 90
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Imi anuntasem si eu vizita in urmatoarele zile,dar datorita unor probleme printre care si nunti in 18(Tg .Jiu) si19 iulie (Buc.),mai aminam citeva zile.Oricum ,am plecat de la Tuzla si voi veni cu familia,nu il uitam .
Transmite-i Ciprian, salutari din partea noastra 😉 !
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Ciprian Rosca scrie:De maine ,17 iulie, pana Duminica ,19 iulie, vom fi la Camperland.Daca mai sunt doritori de o plimbare pe Valea Uzului,va asteptam.Poate facem si o saramura de pastrav.
Vara trecuta am mai fost la acest camping,facand o pauza de Tuzla. Intorsi acasa, am ramas cu o amintire foarte placuta.Gazda de nota mare.

Sper ca cele citeva fotografii sa intregeasca afirmatiile mele. A fost si o seara cu preparate culinare executate de duetul Cristina & Nicu Colpos, cu saramura de pastrav si mamaliguta.Eu turnam in pahare. :D

Cum nu putem sta numai in camping ,ne-am hotărât să mai facem o mica raită pe frumoasele noastre meleaguri. Am ales să explorăm zona Tg.Ogna plus Valea Uzului . Aveam să descoperim cu această ocazie, un traseu pe care nu-l ştiam şi care ni s-a părut deosebit de frumos, Valea Trotuşului-Valea Ghimeşului.

In Târgu Ocna am vizitat din exterior această clădire, numită Palatul Administrativ din Târgu Ocna. Este o clădire veche, foarte frumoasă, construită în 1912. Arhitectul care a proiectat clădirea a fost Petre Antonescu, nimeni altul decât cel care a proiectat multe clădiri deosebite ca de exemplu, Primăria Bucureştiului, Palatul Creţulescu sau Cazinoul din Sinaia. Palatul din Targu Ocna este construit cu un brâu din piatră, faţada placată cu gresie de Cireşoaia, are un etaj cu un foişor şi constitue mândria arhitecturală a oraşului.

Dupa asta apoi am urcat pe dealul Măgura, pentru a vizita Mausoleul Eroilor Târgu Ocna şi Mănăstirea Măgura Ocnei. Drumul spre cele două obiective (aproximativ doi km), deşi asfaltat, este destul de greu , drum cu pante de peste 10 %, îngust şi pe alocuri fără parapeţi.

Când am ajuns la mausoleu am avut surpriza, să constatăm că muzeul situat la parter este deschis doar în weekend, aşa că am vizitat doar exteriorul şi am admirat de aici panorama oraşului Târgu Ocna.

Am vizitat şi mănăstirea situată pe un minunat platou plin de verdeaţă şi după minutele de meditaţie spirituală necesare pentru astfel de vizite, am plecat mai departe pe Valea Trotuşului,această "Vale a Prahovei" din Moldova.

Aproape de ieşirea din Târgu Ocna, pe malul drept al râului Trotuş am oprit la prima sondă de foraj mecanic din România (1861). Ajunşi în localitatea Dofteana, am întâlnit un indicator spre Castelul Ghica (Ghika) , pe care l-am vizitat. Din drumul naţional se face o mică uliţă şi la aproximativ 300 de metri se ajunge la un gard din tablă, ce împrejmuieşte domeniul Ghica. Ajunsi aici am întrebat dacă şi cum se poate vizita domeniul şi castelul Ghika.

Aşa am aflat, că vizitarea castelului este posibilă, numai dacă avem cazare la pensiunea aflată în incinta domeniului respectiv. În timp ce mă pregăteam de plecare apare lângă noi o doamnă care îmi spune că trebuie să vină cineva să-i deschidă poarta şi asa as putea cere voie să intru şi eu.

Între timp acel „cineva” a venit, a deschis poarta si spre surpriza şi bucuria mea a fost de accord sa ne lase sa intram. Am fost impresionat de întinderea parcului ce înconjoară castelul, de înălţimea şi de grosimea stejarilor seculari. Castelul construit din cărămidă roşie şi marmură de Carara, este deosebit de frumos şi contrastează cu verdeaţa gazonului şi a copacilor din jur. Are 4 nivele, demisol, parter, etaj şi mansardă, iar în partea dreaptă se află un turn cu o scară în spirală, care urcă de la demisol până la ultimul nivel al clădirii.

În spate se află intrarea în cramele domneşti, specifice palatelor de odinioară. La parter sunt două terase acoperite, iar una din ele are vederea spre lacul, cu care este dotat domeniul. Recomand celor ce tranzitează Valea Trotuşului, să facă un popas şi la acest frumos obiectiv. Din păcate, pentru a fi siguri că puteţi vizita castelul, trebuie să închiriaţi o camera la pensiunea din incinta domeniului. Sau poate aveţi norocul meu şi nimeriţi prin preajmă pe careva din angajaţii pensiunii.

De la Comăneşti şi până pe la Ghimeş (cca 40 km), covorul asfaltic nu este în stare foarte bună, este pe alocuri cârpit, însă se poate circula fără probleme. Traseul este unul deosebit, traversează dealuri şi văi pline de verdeaţă , şoseaua având alături râul Trotuş.

Intrăm pe Valea Ghimeşului, şoseaua este mult mai bună, iar priveliştea capătă altă înfăţişare. Casele sunt tot mai răsfirate, apar păşunile alpine delimitate cu garduri din lemn, iar brazii semeţi cocoţaţi pe vârfuri, te îndeamnă la drumeţie.

La ieşirea din localitatea Izvorul Trotuşului, la poalele unui deal, ne oprim la Mănăstirea Făgeţel, o mănăstire mică dar frumoasă, situată într-un cadru natural de excepţie. Este mănăstirea credincioşilor de pe Valea Trotuşului şi Valea Ghimeşului, unde vin să se liniştească sufleteşte deopotrivă, ortodocşi, romano-catolici sau reformaţi.

De la mănăstire, am urcat pe serpentine o mica porţiune de “şosea transalpină” şi ne-am oprit în vârf unde am privit cu nesaţ munţii şi pădurile de brad din jur. Pe o şosea foarte bună şi multe serpentine, am coborât apoi spre Miercurea Ciuc şi ne-am oprit la un baraj făcut din pământ care formează un lac numit Frumoasa. Absolut superbă priveliştea văzută de pe dig spre localităţile din vale.

Am ocolit oraşul Miercurea Ciuc şi ne-am îndreptat spre Odorheiul Secuiesc.

Ajunşi la Vlăhiţa, o frumoasă localitate secuiască, la primul restaurant am oprit şi am mâncat un gulas destul de bunăşi la un preţ neaşteptat de mic. Din localitatea Brădeşti, am făcut la dreapta pe un drum judeţean, pentru a vizita lacul de acumulare Zetea, situat în satul Subcetate.

Un lac asemănător ca încadrare cu cel de la Frumoasa, având imagini superbe spre satul Subcetate. Odată cu vizitarea oraşului Odorheiul Secuiesc, am pus punct vizitei noastre pe aceste meleaguri pe care nici nu le bănuiam să ne ofere atât de multe satisfacţii.

Va recomand cu căldură traseul Valea Trotuşului-Valea Ghimeşului şi vă doresc o călătorie cât mai plăcută!

Drumul de intoarcere din Transilvania, care pleacă de la Sânmartin și iese lîngă Dărmanești,in continuarea acestui topic.
Fişiere ataşate
Camping Camperland Darmanesti
Pastravi de Carunta,eu ma pregatesc sa torn in pahare
Pastravi de Carunta,eu ma pregatesc sa torn in pahare
Palatul Administrativ din Târgu Ocna
Palatul Administrativ din Târgu Ocna
Mausoleul Eroilor Târgu Ocna
Mausoleul Eroilor Târgu Ocna
Mănăstirea Măgura Ocnei
Mănăstirea Măgura Ocnei
Panorama oraşului Târgu Ocna.
Panorama oraşului Târgu Ocna.
Prima sondă de foraj mecanic din România (1861)
Prima sondă de foraj mecanic din România (1861)
Castelul Ghica (Ghika)
Castelul Ghica (Ghika)
Castelul Ghica (Ghika)
Castelul Ghica (Ghika)
Mănăstirea Făgeţel
Mănăstirea Făgeţel
Vedere din Mănăstirea Făgeţel
Vedere din Mănăstirea Făgeţel
15.jpg (25.76 KiB) Vizualizat de 2591 ori
Lac Frumoasa
Lac Frumoasa
16.jpg (140.96 KiB) Vizualizat de 2591 ori
Lacul de acumulare Zetea
Lacul de acumulare Zetea
Autorulota Dethleffs Just 90
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

Multumesc Ciprian pentru descrierea campingului si a zonei. Intentionez sa merg vara asta in acest camping.
Tariful pentru membrii asociati, pentru 2016, este tot 40 lei + 10 lei curentul?
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Lupu Ciprian
Membru CD
14

CAMPING CAMPERLAND DARMANESTI

Mesaj de Lupu Ciprian »

DA. Normal e 67 sau 65 dar tu- i dai 50 pt ca esti membru ClubRV .
Sa ai la tine cardul pt ca i-am spus lui Nicu Colpos sa verifice legitimatiile ca sa numaram impreuna cati din ClubRV vin anual la el.
Vom face si o intalnire comuna in 2016 aici la Camperland , ramane sa stabilim cand ...
Mihai Sacala
Membru forum
11
Data nasterii: 26 Oct 1979

Mesaj de Mihai Sacala »

Multumesc! Voi merge probabil doua saptamani. Daca mergem mai multi e cu atat mai bine.
Port legitimatia peste tot si reducerile de peste an depasesc cu mult taxa de membru.
Volvo V40 + Burstner 390 tk
Scrie răspuns