Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara. Am de trimis o chitara la Lugoj si de luat alta de acolo... am facut schimb cu cineva si nu ma risc sa o pun la curier. Daca ma poate ajuta cineva din Bucuresti-Ploiesti sau din zona Lugoj- Cluj. Si nu degeaba...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Spre joi plec la baia mare, (nu știu dacă pe valea Oltului. Sau prin Brașov, Mureș, Cluj. Nu pot lua colete mari. Săptămâna cealaltă ma voi întoarce, voi anunță ziua.
Un coleg din Bucuresti care ajunge prin Brasov zilele urmatoare si poate transporta o antena de 60cm cu lnb sa-mi dea un mesaj. Multumesc.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
In Brasov, din Bucuresti nu ajunge nimeni zilele urmatoare ?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India