Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bratulescu Ionut scrie:Pont pentru cei care are chef de "stucareala"....incercati pe lacul Gorgova !
" Pont pentru cei care AU chef de "stucareala"...". M-am auto-corectat...scuze pentru greseala :oops:
@Ciprian: noi am luat-o pe canalul Litcov .
Vreme buna, distractie la maxim si fir intins.... va dorim !!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Multumesc pentru detaliile referiotare la distantele de la camping la canal.
Pentru ca nu cunosc zona imi fac probleme cu caratul barcii.
Ciprian, sper ca nu ma admonestezi si pe mine ca indrasnesc sa pun cateva intrebari, pe care oricum ti le-am pus si in particular si asteptam un raspuns concludent sub o forma sau alta.
Evident ca nu poti da ce nu ai. Dar e bine ca a raspuns colegul care cunoaste poazitia.
De fapt de aia e forum ca sa discuti cu un colectiv, cu sanse mai mari sa fie cineva care stie raspunsul.
Vom fi la Laguna cel tarziu vineri pe la pranz, dar sper sa ajungem totusi de joi seara. Evident trabuie sa iau in calcul daca ajung la Tulcea in timpul programului lor sau platesc prin virament.
Venm cu trei echipaje adica doua autorulote si o rulota trasa. Sase adulti si cinci minori.
Feriti-va pestilor.....
Sper ca textele despre rezervatie si despre pescuit sa fi fost de folos cuiva.
Eu voi plati taxa de barca si taxa de pescuit si de acces pentru 6 persoane pe 3 zile
Despre pescuit...inventam noi ceva....
Oricum, chiar daca nu prindem nimic in undita, un bors de peste pescaresc si cateva friptane de peste vom face, ca avem aproape si cateva cherhanale.
Acum 3 ani am plecat acasa su 25kg de peste prins de mine personal direct din frigider.
Nu uitati sa va luati ceva vase unde sa tineti pestele cu gheata ca sa nu curga in masina spre casa.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Pentru cei care doriti sa platiti taxele pentru biosfera, pentru accesul cu masina/barca sau pescuit, trebuie sa ajungeti personal la tulcea sa va luati permisele, daca platiti prin transfer bancar, ordinul de plata nu are nicio valoare, am fost in delta acum vreo luna si am sunat inainte sa plec pentru a ma interesa daca pot platii prin virament, insa mi s-a spus clar, ca pot sa platesc prin banca, dar permisele se ridica numai din tulcea iar ordinul de plata sau alta dovada nu are nicio valoare, pentru ca pot venii in control vreo 5-6 autoritati...
In acel articol de pe info-delta.ro sunt puse conturile bancare pentru grupuri mari, care trebuie sa plateasca sume mai mari, sa nu stea la ghiseu cu cash..(asa mi s-a spus de la ARBDD Tulcea)
Deci plata prin trasfer bancar nu-si are rostul daca oricum trebuie sa ajungi in Tulcea la ghiseu sa-ti iei permisele...
Daca nu credeti ca este asa cum va spun eu sunati la ARBDD Tulcea...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Se poate completa la pozitia 33-Fam Rusu, cu colaboratorii vecini 34-Fam Holom Claudiu & Maria si 35-Fam Constantinescu Viorel & Doinita. Locatia o stabilim atunci in functie de...
Vreme buna sa fie, in rest se rezolva toate inclusiv cu chitara "vecinului" de la nr 32 :)
permisele astea sunt nominale?
Adica la ghiseu trebuie sa fie prezentat buletinul persoanei sau de ce mai e nevoie pentru a plati in Tulcea taxele respective?
Intreb pentru ca pana la urma m-am gandit sa vin joi direct la Murighiol sa ma instalez si vineri dimineata sa ma duc la tulcea din nou sa platesc taxele. Atunci se pot strange mai multe buletine si bani pentru a lua pentru mai multi din camping. Deci trebuie sa stim ce ne cer cei de la ghiseu in afara de bani.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Daca merge cineva la ghiseu va rog sa imi spuneti si mie, eventual ii pot trimite persoanei respective pe mail op-urile scanate ca sa imi ridice si mie permisele.
Multumesc
Se anunta inca 2 familii Geta & Michel cu aurtorulota din dotare si de asemenea dl. Draniceanu ( nou membru asociat ClubRV-RO) caruia-i "facem " botezu' la fata locului :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com