Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am o camera rezervata pe pontonul Diadema. Din pacate, cei care au vrut sa mearga cu noi si sa stea pe ponton, nu mai sunt liberi in aceasta perioada. Astfel, daca cineva are nevoie de aceasta camera, i-o cedez. Trebuie doar s-o sune pe d-na Pusa, 0720947670 si sa modifice rezervarea. Daca nu-i nimeni interesat, maine anulez rezervarea.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Nu se pune problema unei scindari - jumatate la Diadema, jumatate la Laguna Albastra. Daca cei mai multi colegi, inclusiv cei care au rezervat cazare la ponton doresc ca intalnirea sa aiba loc la Diadema, atunci toata lumea va fi prezenta in aceasta locatie, pe principiu "unul pentru toti si toti pentru unul". Mie personal imi convin ambele variante insa prietenii din Moldova au cazare la ponton si nu am dori sa-i lasam singuri. Mai apoi focul de tabara si ceaunul cu ciorba de peste pus pe malul Dunarii, in acompaniamentul chitarilor fam.Dragomir, ar lasa o amintire de nesters tuturor participantilor.
Deci alegerea este - toti impreuna.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Am inteles ca in aceasta perioada, la restaurantul de la Laguna Albastra este o sindrofie sau o nunta, asa ceva. Deci nu se pune problema organizarii unei mese comune in aceasta locatie. Deci ciorba pescareasca o vom servi tot la D-na Pusa, la ponton.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928
Salutare tuturor !
Acum am sunat la dna Ivanov pt. a confirma prezenta celor 20 de echipaje incepand de joi si vineri pana duminica sau poate chiar luni . ( 9-12 oct ) .
Sunt 20 de echipaje anuntate pt Laguna Albastra Murighiol si 3-4 echipaje care opteaza pt. Diadema + cateva camere la ponton.
@POPA Violeta
Referitor la cele scrise mai sus :
1. fam. Dragomir nu este pe lista :( chitari nu avem ...
2.Am numarat "voturile" si sunt 20 fata de 4-5...
3.Mi s-a confirmat faptul ca restaurantul este zilnic deschis pt orice fel de masa comuna , comanda individuala / "a la carte " indiferent de faptul ca sunt 9 familii cazate care serbeaza onomastica la pensiune sambata .
Avem acces la apa , la toatele de afara , la electricitate , la foisor , etc.
Tariful asa cum a fost stabilit va fi 30 ron campare echipaj + 10 ron electricitate .
Raspund in continuare la intrebari puse in privat de colegu' Traian Baltateanu , pt ca sunt colegi interesati de raspunsurile de mai jos :
- pt a pune barca la apa de aici de la Laguna A , trebuie carata din camping 50-100m pana la canalul de acces in bratul Sf. Gheorghe.
- pot fi lasate peste noapte acolo in siguranta
- pt a merge cu propria barca pe canale/lacuri / Dunare se recomanda obtinerea din Tulcea a permisului de intrare acces in ARBDD si separat pt pescuit ( daca este cazul ) ma refer in special la pescuit din barca.
- exsista si taxa/permis pt acces auto in ARBDD dar nu este cazul nostru pt. ca noi nu campam in regim "off camping "
Intalnirea anuala din Delta- ClubRV-Ro va avea loc in acest an la LAGUNA ALBASTRA MURIGHIOL .
La dna Pusa la Diadema Ponton vor fi de asemenea cateva echipaje campate + cateva familii cazate pe vaporas care ne vor putea vizita .
La fata locului, noi cei prezenti , vom decide "cum" facem o masa comuna si in functie de conditiile meteo de sambata .... hotaram daca facem noi un ceaun mare afara la foisor , sau intram in restaurant pt. o masa comuna ! :)
Avem si cateva suprize pt participantii mai mari sau mai mici :)
Va asteptam !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In legatura cu piese sau accesori , daca cineva doreste ceva , rog pana marti dimineata sa ne scrie , sau sa telefoneze si cu placere le iau cu mine , INTIMPLATOR nu o sa am la mine nimic.
Multumesc ! va rog in PM si nu public...
Ciprian, eu cu toate ca mi-am exprimat dorinta de a ne intalni la Diadema am sa campez cu voi la Laguna...probabil ca si ceilalti care au optat ca si mine vor veni aici...postarea de mai inainte a fost doar exprimarea unei optiuni nicidecum ca vom campa in alta parte...deci sosirea va fi vineri la pranz si plecarea luni...sa ne vedem sanatosi !
In postarea din 23 septembrie, ne inscriam si noi (fam.Popa din Iasi si fam. Apostol din Piatra Neamt) pe lista participantilor la aceasta intalnire. Insa nu ne regasim pe tabelul cu participantii. Speram sa nu fie probleme la intrarea in incinta complexului Laguna Albastra.
Cu stima,
Violeta Popa
Masina Renault Trafic.
0722686928